13

Анонимен

преди 3 седмици

Имала е късмет да е в Испания, че тук отдавна щяха да я уморят.

12

До Хейт

преди 4 седмици

В България дали има работещ старчески дом на повече от 20 години? Тук нещата са ясни, викаш оцелелите баби, предписват ти имотите и ти ги гледаш един ден (ама буквално един), след което умират (не са вечни я), събереш 20-30 такива и закриваш старческия дом, ставаш имотен предприемач. Кой ще ти чака 20 години, че за 20 години 5 пъти поне ще го подпалят този старчески дом тие бабушкерници.

11

Нострадамус

преди 4 седмици

Горката, за къде се е забързала, няма да може да види третата световна война, бунта на изкуствения интелект срещу човечеството, великото преселение на народите породено от сушата, покачването на цената на водата, задминаваща златото. Измислянето на нова и по-полезна течност за пиене и пропагандата за това колко всъщност е била вредна водата. Масовото чипиране на населението, за да са по умни, по-бързи и по-здрави. Жалко, можеше да изчака още едни 20-25 години и да се наслади на всичко това.

10

Макрон

преди 4 седмици

Жалко,зряла жена ни напусна...

9

Анонимен

преди 4 седмици

най-възрастната е колкото юли беше най-топлия месец в историята

8

Хейт

преди 4 седмици

"Повече от двадесет години Мария Браняс живя в старческия дом" Това няма как да се случи в България. Обикновено ги ликвидират за седмица, максимум до месец. Рядко някой пенсионер преживява в български старчески дом повече от година.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Вероятно другирана или пияна ,гад наркоманска

6

Анонимен

преди 4 седмици

Дано се оправи жената.

5

Анонимен

преди 4 седмици

от 5 Наздраве с едно студено бяло винце!

4

Анонимен

преди 4 седмици

"Най-възрастният човек, известен до момента, е французойката Жан Калман, която почина през 1997 г. на 122 години и 164 дни. / БТА" Със сигурност всеки ден си е пиела по чаша качествено червено вино французойката рекордьорка. Наздраве с едно винце. Е, не съм на червено, че топло, но едно студено винце сега с варени мидички поръсени с копър яко ми влиза.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Ако снимката е правена когато е навършила 117 г., значи наистина има добър ген. Вечна й памет на бабката, дано да е добре и на Оня свят.

2

В.Узунов

преди 4 седмици

Може да е възрастна ,но има някакъв чар. Много е секси.

1

Анонимен

преди 4 седмици

А Бай Дън е само на 82 младеж значи :)))