10

Анонимен

преди 3 седмици

Мишко Балабанов се провали в личния бизнес и реши, че държавна хранилка с възможност за присвояване на европейски средства, е единствената му алтернатива за оцеляване. Затова толкова много "плаче" в дългото писмо.

9

Запознат

преди 4 седмици

Всъщност едно активно мероприятие срещу Балабанов за превземане на центъра и връщане на старите практики на разпределяне на проектите на тъмно от един бивш министър, на когото сегашния е просто пионка!

8

Анонимен

преди 4 седмици

Много нагли такива. Взимат по 2000+ лв. заплати и пак скачат като ужилени когато ги махнат от хранилката.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Кучето се разлая, кервана го прегази. Боко ше си го премести, ПееФски е зает да цвърчи пред псевдо журналисти. Избори идат а още не е ясно на кой ще помага вътрешното. Българина разбира се пак няма да гласува ама това не е важното.

6

Подиграват се с нас

преди 4 седмици

Прочетох писмото на Балабанов и разбрах едно - същата шуробаджанащина като в БАН. Тази, която осъществява одита била майка на служителката-главен експерт на отдел "Финансиране на проекти".

5

Анонимен

преди 4 седмици

Могат ли всички министри на обрзованието и науката на РБ след 2000 година да кажат защо ЕС кръщава основна образователна програма на църковно лице, а в България хората масово, включително на най-високи длъжности не само нямат образованост в тази насока, а и нямат съзнание , че е необходимо и те да понаваксат, за да започнат да вдяват колко е важно И СЕГА за насоката, в която ни набутват.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Балабан да ходи да копа с мотиката на село - и Цоко джабата също :)))

3

Анонимен

преди 4 седмици

Колко от хората. ползвали по някакъв начин програмата, имат представа кой е този Еразъм???? И също: Има ли някой от Запад, който, използвайки тази програма, да е научили нещо добро за и от България и да го е разпространил на Запад?

2

Анонимен

преди 4 седмици

ЦРЧР означава Център за развитие на човешки ресурси. Тази институция е оторизирана не само от националните власти, но и от Европейската комисия и позицията на неин директор дава доста възможности.

1

голямо крадене падна

преди 4 седмици

По тази програма -Еразъм потънаха милиони евра в джобовете на тези които ги разпределяха !!