16

Учуден

преди 4 седмици

До Анонимен 6 Е, кой ще направи това? Ти ли?

15

Стоев

преди 4 седмици

Абе Тошко от 30 години да не кажа повече всяка една висша институция в БГ територията е политически назначена от мафията БКП и не защитава хората

14

Анонимен

преди 4 седмици

Добри артисти като ИТН се търсят навсякъде.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Недоумявам какво постоянно лае тази стригана неграмотна чалгаджийска овца?! Едвам избута до Парламента, ама не спира да лае. На следващите избори- аут.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Е то винаги е било така,кога съдиите не са назначавани от политици?що точно сега това ви дразни?

11

Анонимен

преди 4 седмици

8 Редовното правителство на Петков се свали само, даже каза :"Отиваме на избори". Е, изпълниха заканата. Сега търсят "кеш от шефчето" и редят нова алабала с президента.

10

Анонимен

преди 4 седмици

8 Защото си толкова малък, дребен и незначителен, че не могат да те забележат.

9

Анонимен

преди 4 седмици

Тошко разказа, че днес на председателския съвет Пеевски е попитал Кирчо хубавеца дали е вярно, че в кола на задната седалка е седял с бившия шеф на ДАНС Петров, а на предната седалка е седял Калин Стоянов и са уговаряли Калин Стоянов да стане вътрешен министър. Кирил не отрекъл. Хахахахахаха Тошко вика на мисиркови с микрофоните да питат Кирил Петков защо тогава го е уговарял за Мин.на ВР. Хахахахахаха

8

vs

преди 4 седмици

Само да кажа. На изборите (вече 5 пъти) се явявам като председател на комисията или зам. председател от квотата на ИТН. Нито 1 път не ми е натяквано за кого да гласувам! Нито един! Когато не бяха в парламента, поисках от колега от ДПС, да се явя от тяхно име, и познайте! Каза, че имат правило! Да може, но ще гласуваш за нас! Не,че може да го докаже, за кого гласувам, ама самия факт е дразнещ!

7

Тоше,

преди 4 седмици

Точно ИТН с ГЕРБ и ДПС,свалихте редовното Правителство на Петков.Единственото правителство,в което ГЕРБ, ДПС и техните обръчи от фирми не участваха.Вие върнахте Борисов и Пеевски във власта, защото без порциите те не могат да виреят.А злите езици разправят,че само Славуца се е облажил от милионите на ДПС,другите сте пили по една студена вода.

6

Анонимен

преди 4 седмици

След изборите всички малки партии които, които си придаваха по-голямо значение, отколкото имаха, трябва да изчезнат. Да останат тези, които могат да управляват, които имат история, опит, в управлението. Които могат да носят отговорност и да корегират грешките си, а не да ги повтарят 3 -4 години. Алабалата също тпябва да спре. Приказката за жабата, която видяла че подковават коня и тя вдигнаха крак, трябва да изчезне от политиката.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Тошко ИТН, просто не е фактор. След изборите съвсем ще изчезне, заедно с екзотичните величия и прочее.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Какъвто и да е прав в случая. Това не е КС, а сбирщина от некадърни политици. Нивото е отвратително в цялата държава.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Марш на село да копаш с мотиката :)))

2

Анонимен

преди 4 седмици

Главчев докрай и разруха за страната, ето това става, докато не се разберат кой да усвои 50те МИЛИАРДА от влизането на еврото. Тогава ще се кротнат и няма да им е проблем да се *** едни други като потече парата. Дотогава ще гледаме още такива панаири!

1

Ихтиманчанин

преди 4 седмици

Наесен нова ротация в КС, Киселова загрява на тъча, хиперактивна.