43

Анонимен

преди 4 седмици

Що той знаели кодовете на машините ,нали вие го назначихте за министър на МВР ,ко стана сега)

42

Анонимен

преди 4 седмици

Шайката си работи по старата схема както с Гешев а шараните кълвът хахахахаха

41

Анонимен

преди 4 седмици

Защо толкова искате да отстрани те Калин Стоянов това не разбрах

40

Анонимен

преди 4 седмици

Тоз алчен бизнесмен А. Василев няма ли да изчезне най-после? Такава попара забъркаха с Киро, че се чудя как не ги е срам да се появяват пред българите по какъвто и да е повод.

39

Анонимен

преди 4 седмици

То Кирил Петков назначи Калин Стоянов за шеф на МВР, не си ли спомняш?

38

Недопустимото?

преди 4 седмици

А поведението на жълто,паветния Василев беше ли допустимо след като една година се търкаляха на жълтите павета пред същото президентство, дори му коленичиха тогава на Радев?

37

Анонимен

преди 4 седмици

Който и да го е лансирал, единственият човек в управлението, който не се оставя да си играят с него! Случаят вече наподобява на съдбата на бившия главен прокурор.

36

Анонимен

преди 4 седмици

И на децата стана ясно, че Борисов и Шиши държаха чадъра над Стоянов, а сега остана само Пеевски, дори щял да го вкарва водач на листа. Очевидно Калинката върши и в вършил добра работа на политическите си господари.

35

vs

преди 4 седмици

ДПС ще е първа политическа сила, точно тогава, когато си видиш ушите без огледало!

34

Анонимен

преди 4 седмици

подготвя се новата сглобка

33

Анонимен

преди 4 седмици

То много работи да недопустими, но са факт. Недопустимо е човек фалирал собствената си фирма "ЕВЪРБРЕД ЛИМИТЕД ВЕЛИКОБРИТАНИЯ" да бъде финансов министър, но беше. Недопустимо е човек откраднал кодове за софтуера, за да ги продаде на китайското правителство, но ги продаде. Мортен Лунд каза, че Асен е много умен измамник, но никой не реагира. Кой е Асен Василев да казва кой да дисквалифицират? Бокс ли се разиграва в МС? Киро знаем, че бие хора, но Асен муха не може да убие с тези меки китки.

32

Фичо

преди 4 седмици

Асенка Василева кога ще бъде вкарана в затвора, отдавна е време за това.

31

Карачанаков

преди 4 седмици

Що така бе Асанчо няма да се получи ала-балата ли ей този Руди Гела голям нож Ви заби в гърба,ама под секрет да ти кажа той е човек на мистър Кеш.

30

Анонимен

преди 4 седмици

Дисквалифициран ти е налъма, Асен! От налъма се дисквалифицира и чорапогащник с ти. Недопустимо е да ходиш с едни обувки 5 години! Ни дете, ни коте имаш. Купи си обувки, че мирише всичко!

29

Анонимен

преди 4 седмици

Що така бе Асенчо? Калин Стоянов ви пречи да крадете,да мамите ,да правите ала бала с руската изтривалка Радев и да фалшифицирате изборите с Мадуровите машини?

28

Анонимен

преди 4 седмици

И децата знаят, че МВР е организирана престъпна група. Отчасти държава в държавата, отчасти репресивен орган. Крайно време е МВР да бъде разпусната и забранена, а на всеки служил в редиците на МВР да му се забрани да заема, каквито и да било публични длъжности.

27

до 10

преди 4 седмици

До Анонимен и какво от това,не виждаш ли как живеят пенсионерите,къпят се в мляко,обикалят целогодишно по Бахамите,Малдивите,Карибите и къде ли още не,кой го интересува,че това е на кредит,българин пари не връща,пак света ще плаща

26

нн

преди 4 седмици

Ужас. ПП беснеят защото не става тяхната, да овладеят МВР и да излъжат бълг. избирател. До къде се докарахме, мошеници да са нещо в тази държава? Борисов горкият и той не знае какво да прави, че народа е отвратен на изборите и ще гласуват само ядрата и тогава ГРБ и ДПС може би биха имали 121 депутата, но като че ли няма да стане. Играта загрубява.

25

Петя

преди 4 седмици

Я млъкни па ти бе,кой си ти и изобщо кои сте вие ,че ще казвате кое е допустимо и кое не ?! Довлечени от ченгета ,олигарси и некадърни политици Аре изчезвайте лъжци ,мошеници ,схемаджии дето сте си повярвали

24

Дедо

преди 4 седмици

Абе Асене то и твоето поведение е недопустимо ,да се разхождаш по пеньоар,пред Спецов.