239

Българин

преди 3 седмици

Боко, Боко, направи голяма грешка с това си изявление! Престани да се умилкваш на Кирчо. Какво очакваш от него и ПП-тата. Вместо да му натриеш ухилената физиономия за подкрепата си към Калин Стоянов, ти едва ли не нареждаш на Главчев и Радев да отстранят Стоянов. Вече ме загуби като гласуващ за ГЕРБ.

238

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 236 - И какво точно ще изгуби Борисов, като избиратели?

237

Анонимен

преди 3 седмици

Ами пращат няколко човека, да го пукнат от бой, ще погърмят малко охраната и ще го изрита и това ... елементарно! Айде - реших ви проблема! А съм още ученик в 9-ти клас. Каот стана на 25, сигурно крал на българия ще трябва да ме правите ..АХАХАХАХАХ

236

Анонимен

преди 3 седмици

Щом казва Бойко значи е решено Стоянов утива на борсата

235

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов да е наясно че си загуби избирателите с този ход и повече никой няма да го избере .И той се води по акъла на Киро Простото .Жалък си !

234

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов с този тъпанарски ход си загуби избирателите.Вместо да запуши устата на Киро Лекето който си търси корумпиран министър за да мачка всички опоненти с измислени акции и натиск и да фалшифицира изборите ,тръгнал срещу цялото МВР срещу най добрия професионалист.*** !Дори изветрял.Утре теб ще ритнат кирчовците и ДБ.Не защото нещо ще свършат ,а да довършат държавата .

233

Анонимен

преди 4 седмици

Всеки петък ми е Новата Година.... най-мошната турбина!

232

Анонимен

преди 4 седмици

Днес Борисов ме изгуби като избирател и мисля, че не само мен. Винаги съм гласувала за ГЕРБ. Никога повече. Не можеш да вървиш по акъла на Киро Простото. Много съжалявам. но бях дотук. За сега най-адекватния политик е Делян Пеевски.

231

Анонимен

преди 4 седмици

Борисов е оглупял.Не разбра ,че шарлатаните само го ползват при нужда,а после го обругават.Измислиха ,че Калин Стоянов е на Пеевски за да настроят обществото по най плиткия начин ,догато цялото МВР е с Калин Стоянов защото е свестен,отговорвн ,професионалист и брани полицаите от политическа намеса.Един достоен човек ,е неудобен за хора които искат да разиграват и използват МВР за свои цели .Толкова е гнусно ,че няма накъде.То и Пеевски е по стойностен вече от Борисов.

230

Анонимен

преди 4 седмици

БУЛГАРГАЗ Е НА МИНУС ЗА ЮЛИ 15 МИЛИОНА ДОЛАРА , ЗА АВГУСТ СЪЩО. КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА?! КОЙ ПРОДАДЕ БГ НА ТУРЦИТЕ?!

229

Анонимен

преди 4 седмици

Днес Бойко НЕ улучи ваксата и се размаза в стена! Заслужено.

228

Анонимен

преди 4 седмици

БОЙКО ЗАГУБИ ДНЕС ЧЕСТНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ!!!ДА БЯГА ПО- СКОРО, ЧЕ ОРЕОЛЪТ МУ СЕ ВАЛЯ В КАЛТА. СРАМ И ПОЗОР! СТРАХ И ПАНИКА!

227

Анонимен

преди 4 седмици

БОРИСОВ, ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО, ЧЕ ПЛУВАШ В МАЗНИНА, ОВНЕШКА И ТЕЛЕШКА...ГАДНО Е ДА ТИ СЛУША ЧОВЕК ОПРАВДАНИЯТА ЗА ГЛУПОСТТТА ТИ!

226

Анонимен

преди 4 седмици

БОРИСОВ ПАК КЛЕКНА НА КИРО И АСЕН!!! ХА ХА ХА ХА ХА! ***!

225

Анонимен

преди 4 седмици

БОРИСОВ ПРЕДАВА ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК И ПОДАВА РЪКА НА КОРУПЦИОНЕРИТЕ " ЗАЩОТО ПОДАДЕНАТА РЪКА БИЛА ПО- СИЛНА ОТ ЮМРУКА"! . ГОРКИЯТ! ЯВНО ГО СТИСКАТ ЗА НЯКЪДЕ МНООООГО ЯКО!

224

Анонимен

преди 4 седмици

Селско Момиче! Влюбих се в селско момиче. По красиво и от цъфнало кокиче. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. Влюбих се в селско момиче. Тя иска с'кс, аз искам обичане. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. ...... ето как се става "ГРАЖДАНИН" напишете в търсачката на YouTube: Румънеца и Енчев feat. Митьо Пищова - Селско момиче (Official HD Video).... Аре... малко смях и радост във ФОРУМА!

223

Анонимен

преди 4 седмици

Селско Момиче! Влюбих се в селско момиче. По красиво и от цъфнало кокиче. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. Влюбих се в селско момиче. Тя иска с'кс, аз искам обичане. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в согийска община. ...... ето как се става "ГРАЖДАНИН" напишете в търсачката на YouTube: Румънеца и Енчев feat. Митьо Пищова - Селско момиче (Official HD Video).... Аре... малко смях и радост във ФОРУМА!

222

Анонимен

преди 4 седмици

Баце пак пързаля наивниците! Разбира се,че ще търси аванси от грешките на Радев и ПП.Не пропусна да иронизира организатора на Първия Юмрук с вдигането на Втория от Стоянов! Хитрец е!

221

Гербер

преди 4 седмици

До 226. Глу.пак, провалът на ротацията е основно на ПП-ДБ и тръгна от мерака на Ники да пътува. Айде малко обективност.

220

баба мара

преди 4 седмици

те да намерят начин а ти от какъв зор подкрепи промените в конституцията вижте си умствения капацитет съсипахте държавата