48

ХАХАХ

преди 3 седмици

Тази "хубавица",защо чак сега когато Ален Делон почина ,споделя всичките тези неща? Аман от такива "скромни девици"!

47

Милена

преди 3 седмици

До Казала, не казалаИ да споделяш, че си лежала на корема му......поредната социалистическа връзкарка-дъщеричка...

46

боянчев

преди 3 седмици

ПУбеда!ПУлитическа пУбеда!

45

Radi

преди 3 седмици

Не, че нещо, но щом го е познавала последните 20 години, това значи, че са се запознали, когато той е бил на 68... Един почти 70-годишен човек. Не ѝ е било особено трудно да каже "не". Имам сериозни съмнения дали е щяла да откаже, ако го беше срещнала, когато е бил на 28.

44

До 35,36,38,42,45

преди 3 седмици

Когато и ти воюваш 4 години в Индокитай, изкараш 11 месеца във военен затвор, а после оцелееш 2-3 години сред парижкия ъндърграунд, разчитайки само на себе си, тогава ще имаш критерии да определяш кой е женчо и кой не е. Закалката той си я е получил още през пубертета в сиропиталището, където е бил един от непокорните и вечно създаващи ядове на възпитателите. Прочети малко повече за него, но не на жълтите страници, а в сериозните публикации върху историята на френското кино.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Отиде в Холивуд покрай идола му Чарлз Бронсън и се ос ра, толкова за великия женчо актьор Ален Делон, иначе да почива в мир чиляка :)))

42

Анонимен

преди 3 седмици

Ха-ха. И тая, като не успяла да впечатли никого като актриса, намерила да измисли с какво да чуят хората за нея. Олеле докъде може да стигне болното българсско его.

41

да ама не

преди 3 седмици

не всеки има смелоста да каже не не на Ален Делон -Не го вади.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Какво му е мъжкарското и бунтарското на този женчо, така и не можах да разбера, дори нема брада като хората, което е признак за мъжественост :)) Жан-Клод е мъжкар, вдъхновил е цяло поколение да се занимава с бойни изкуства, плюс това като стана известен са го предизвиквали на улични битки и ги е трепал като кучета, дори оня *** Сегал бегаше от него :))

39

Анонимен

преди 3 седмици

До 41 Фактът, че не бе приет в Холивуд е още едно доказателство каква пропаст има между европейската култура и американската халтура. Делон е символ за бунтар с цветен, вълнуващ, пълноценен живот. Не очаквам да го разбереш.

38

Не е точно така

преди 3 седмици

До Анонимен : Не е нужно да изглежда като Жан-Клод или като който и да е брутален, космат, брадат холивудски актьор. Ален Делон беше невероятно чаровен, невероятно привлекателен и това е някакво вътрешно качество, което не се постига нито с камара мускули, нито с брадясало лице.

37

Казала, не казала

преди 3 седмици

но ТАЗИ снимка не трябваше да я публикува, обаче какво ли не прави човек за собственото си его - вижте, аз действително съм била близка с Ален Делон, ето доказателството, имам снимка с него. Биваше ли хората да го виждат втакъв вид само за да се изфука Фаниту с познанството си с Делон.

36

Анонимен

преди 3 седмици

До Не е точно така Той нито има косми като мъж, нито изглежда като Жан-Клод, направо си женичка, така и не проби в Холивуд, въпреки, че явно е искал, само остарелите чичковци и лелки са го харесвали, но тогава са немали избор на вкус :)))

35

Не е точно така

преди 3 седмици

До Анонимен:"Все пак прекалено красив на младини мъж и остарял пак би оставил по красиво поколение на тази посредствена 50 годишна жена. Ален Делон е носил топ гени,"__От четирите му деца единствено първият му син от Натали Делон е красавец.Останалите не се отличават снищо, а дъщеря му Анушка е много далеч от красавица.

34

Анонимен

преди 3 седмици

Женчото Ален Делон починал, голям праз, тъй или иначе ми изглеждаше женствен, но не и мъжествен :))) Да почива в мир, щом е идол на мъжете :))

33

Анонимен

преди 3 седмици

На женствените франсета може да им е секс символ, но аз не намирам нищо мъжко в нйего, иначе да почива в мир :))

32

Дядо Шиндо

преди 3 седмици

Как не я е срам тая да публикува снимка с очевидно сериозно болен и не добре с разсъдъка си човек?! Наглост и безочие!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Сега вече е малко късно!

30

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 3 На 68 г. този мъж все още беше хубавец, но какъв любовник е бил тогава не знаем. Стотиците милиони си ги е имал.

29

Анонимен

преди 4 седмици

Не е казала " НЕ", а всъщност " Да". Такава близост не се получава с писане :)