286

77755

преди 3 седмици

ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО СПРЯН, И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ, ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО С УКР.ПРОПАГАНДА. СРАМ ! ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ С ТЕЗИ НЕАДЕКВАТНИ "БГ"МЕДИИ.НИЩО ОБЩО С РЕАЛНИТЕ СЪБИТИЯ В УКРАЙНА.

285

Анонимен

преди 3 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

284

Анонимен

преди 3 седмици

Най-храбрите руснаци са децата на руските чиновници! Не се страхуват да живеят в държави от НАТО!

283

Реалист

преди 4 седмици

Украйна не може да контролира една трета от територията си вече, а скоро и повече, та тези 1250 кв.км. скоро ще ги сдаде без бой.

282

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

В Русия има популярно видео, в което войник се обръща към мъжете, напускащи района на Курск след началото на офанзивата на украинските въоръжени сили. Оказа се, че руския "войник" всъщност е предприемач от Санкт Петербург, който печели от погребални услуги.

281

Анонимен

преди 4 седмици

Опитът за пробив на украинските въоръжени сили източно от Суджа се провали. Противникът претърпя загуби както в жива сила, така и в бойна техника, включително западна. На позициите на бойците има недостиг на вода и провизии

280

82 ОМБр

преди 4 седмици

До 290 Отсъствал си,когато се разбрахме с единомишлениците ти,да не правят смях,говорейки за техника. Спавка Orux...

279

82 ОМБр

преди 4 седмици

ЯЯЯЯЯРРРРР;))))

278

82 ОМБр

преди 4 седмици

КГБ агент,шпйонин-майрочето стана за дмях."клоун" еврейн завладя в русия, това което руската,спукана-"велика" армия неуспява да завладее 1 година в Украйна! Му-ха-ха

277

Анонимен

преди 4 седмици

"Как напредват фашистите и си бомбят мостовете по които трябва да напреднат" ---- Възможно е (казвам "възможно е", щото не съм фантазьор) мостовете да са избомбени не само за да спрат придвижването на руснаците напред в района, но и да блокират ОТСТЪПЛЕНИЕТО на намиращите се на терен руски части. И да бъдат взети в обкръжение, както вече казах. Дали ще се случи - ще видим! Грамотни командири има и от двете страни. Правило в бойните изкуства - не подценявай противника!

276

Анонимен

преди 4 седмици

Как напредват фашистите и си бомбят мостовете по които трябва да напреднат. Странно нещо, руснаците строят понтонни мостове, а отстъпват, верваме ви на западните ЛЪЖЦИ, УКРАЙНА НАПРЕДВА И САМИ СЕ ИЗДАВАТЕ ЧЕ ВОДИ ОТБРАНИТЕЛЕН БОЙ ВЕЧЕ И В КУРСК.ЕДИНСТВМЕНИЯ НАПРЕДЪК ИМ Е КЪМ КРИВОГЛАВИЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК БАНДЕРА.

275

Анонимен

преди 4 седмици

А колко техника им изгоря, колко укроидиота паднаха в боя, записани със собствените си екшън камери

274

Анонимен

преди 4 седмици

Английската карта казва 750 километра, Зеленски е разобличен от собствените си кукловоди.

273

Анонимен

преди 4 седмици

На края ще контролира толкова сега в Украйна

272

ДО КОМЕНТАР : 282

преди 4 седмици

САМО НАЕМНИЦИТЕ В РУСКАТА АРМИЯ СА НАД 670 000 ,ПТ 1,6 МЛН.АТМИЯ !!! ....РОБ БАУЕР - ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ОТ НАТО ВЧЕРА СЪОБЩИ ЧЕ НАТО РАЗПОЛАГА С 500 000 ВОЙНИЦИ В ГОТОВНОСТ,НО ЗАБРАВИ ДА СПОМЕНЕ ИЗПРАЗНЕНИТЕ НАТОВСКИ СКЛАДОВЕ И УНИЩОЖЕНО НАТОВСКО ОРЪЖИЕ В УКРСЙНА ЗА НАД 300 МЛРД.$ !

271

Анонимен

преди 4 седмици

"2.ФАШИСТИТЕ ВЛЕЗЛИ В РУСИЯ СА С ОТРЯЗАН ПЪТ ЗА БЯГСТВО И УНИЩОЖЕНИ С ВАКУУМ.СНАРЯДИ НА 80% ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ИМ ЗАПАДНА ТЕХНИКА." ---- Както казах - фантазии! Не само, че не е отрязан пътя за бягство, но дори не могат да спрат логистиката на ВСУ. Широчината на контрол на границата, овладяна от ВСУ засега се запазва, ако не се е увеличила. Как тогава са отрязали пътя за бягство? Дори се очертава евентуално обкръжение на част от руската армия, ще видим до дни

270

Анонимен

преди 4 седмици

"2.ФАШИСТИТЕ ВЛЕЗЛИ В РУСИЯ СА С ОТРЯЗАН ПЪТ ЗА БЯГСТВО И УНИЩОЖЕНИ С ВАКУУМ.СНАРЯДИ НА 80% ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ИМ ЗАПАДНА ТЕХНИКА." ----- Фантазии! Доста голямо разстояние по границата е под украински контрол. Вчера ВСУ е напреднало на поне две направления и са избомбили трети мост. Засега ситуацията на руска територия се развива в полза на ВСУ. Фантазьорите не са полезни, освен ако не пишат съответните романи.

269

Анонимен

преди 4 седмици

Всички украинци и наемници ще бъдат избити. Жалко за тях.

268

Анонимен

преди 4 седмици

Русия нарочно ги вкарва в капан според чуждестранни експерти

267

ВОЙНАТА В РУСИЯ

преди 4 седмици

Показва едно.....рашистите нямат резерви да спрат ВСУ.