391

ХАХАХАХАХА

преди 3 седмици

Сънди таймс е еквивалент на нашите Шок и Уикенд. Сериозни медии😁😁😁

390

Анонимен

преди 3 седмици

Гледах в Интенет филмче с вилнеелите украинци, след като са били заловени от чеченците от Ахмат. Голям смях. Два реда сълзи, три реда сополи и като им показват филмчетата от собствените им телефони - това не съм аз! Падат на колене, реват молят се за прошка. Един пълзи към краката на чеченците, а те го връщат назад - към стената. И всички до един си спомнили Руския език, говорят само на него и обясняват, че не разбират добре украинския.

389

Мишо

преди 3 седмици

А Пеевски, как е Пеевски?!Мрачна е баба ви, всичко се развива по плана на Русия.

388

Анонимен

преди 3 седмици

Цялата тази Специална военна операция беше зада се прликрят гигантските кражби на Шойгу на пари, отзелени уж за отбрана. Изстреляни снаряди или продадени в Газа? важното е, че ги няма.

387

емо

преди 3 седмици

накратко - русофобска статия на западен вестник, изпълнена с лъжи, инсинуации и тук-там полуистини, с цел манипулиране на общественото мнение, публикувана от русофобски български новинарски сайт, с горната цел. за сведение - путин не е монарх, а избран по демократичен път от огромна част от руснаците, което означава, че те му вярват и за никакво рухване на митичния му статут не става въпрос /такова има в главата на автора на статията/.

386

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 3 седмици

Украйна провежда референдум в КУРСК за присъединяване към Украйна на Курската демократична република, както направи Путин в Крим , донецк и пр.Какво пищите другари по всичко личи че референдума ще е успешен хората бързо са агитират като им дават .тоалетни чинии , перални , телевизори и те искат в Европа!

385

СССР гази фаши бълхи

преди 3 седмици

Русия мачка фашистки бълхи!!! Бълхите се разбягаха от тялото от което смучат.

384

Историята

преди 3 седмици

Анибал също е вилнеел в Италийския полуостров, но накрая трябвало да бяга в Африка, изгонен от Римските войски, а държавата му ства плячка за Рим. Тук завършекъ тще е същия. Историята на такива авантюри се е повтаряла много пъти. Никифор опожари Плиска, но плати авантюрятя си със собствения и на армията му живот. Нещо повече, Крум стигна Константинопоол, нямаше кой да го спре, Византийската армия е била унищоженна при прохода.

383

Анонимен

преди 3 седмици

От толкова "успех" украинците сигурно намаляха от 45 на 25 млн. и то предимно жени с деца! Но Киев напредва.... още малко и ще стигне Москва!

382

Тодор

преди 3 седмици

Нещо идва ...

381

Коментар

преди 3 седмици

Каква я мислехме, а тя каква стана

380

ХХ

преди 3 седмици

Вчера германците изпратиха още 88 танка на укранците!Важно е да кажем,че бройката е 88!

379

Каскетя

преди 3 седмици

Др0гара Пу си сложи розовите прашки,заключи се в бункера и каза "шъ видите вий като излеза кво шъ ва направя"!

378

Иван

преди 3 седмици

То бива бива англо американско слагачество но вашето минава всякакви норми.И тове ми било обективна журналистика.Каквото ви каже Сорос това пишете.

377

Анонимен

преди 3 седмици

Снимка на Путин гол до кръста и яхнал мечка нема ли да пуснете, за успокоение на путлeрасите, че дигат кръвно.

376

Анонимен

преди 3 седмици

Драги русофили, задните части на Путин не са добро място да прекарвате времето си. Ако си изкарате главите оттам, ще видите колко прекрасен е светът.

375

Анонимен

преди 3 седмици

''МРАЧЕН ''!Този мрак ще бъде прехвърлен в Киев !

374

ВИЛНЕЯТ А, КАЗВАТЕ!!

преди 3 седмици

ГОРЯТ ОКОПИТЕ НА УКРИТЕ ПРИ КУРСКОператоры БпЛА из 80-го отдельного разведывательного батальона "Спарта" продолжают взрывать вражеские укрытия с применением мощных фугасов точечно доставляемых до цели fpv-дронами.Операторите на БЛА от 80-и отделен разузнавателен батальон "Спарта" продължават да взривяват вражески убежища с помощта на мощни ЗАПАЛИТЕЛНИ СНАРЯДИ, доставяни точково до целта от дронове FPV.

373

Анонимен

преди 3 седмици

Леко очукан пленник от 31-ва отделна механизирана бригада, взет в Ню Йорк. Мобилизиран въпреки здравословните проблеми. TCC гребе всички подред.

372

Анонимен

преди 3 седмици

НЕМСКАТА ТЕХНИКА ГОРИ НА КУРСК, ТАМ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА НЕМЕЦА