43

Карачанаков

преди 4 седмици

А и Киро,АсАн, Надка,Гнома и Ичо гмуреца и те са професионалисти ала Мистър Кеш е най голмият

42

Анонимен

преди 4 седмици

Професионалист по купуване на избори в полза на двата глигана - Гуци и Буци!

41

Георги Илиев Митев

преди 4 седмици

Калинката нито е професионалист , нито е политическо лице. Той е един селски тарикати , " дете на социализма " със селски и патриархален манталитети .

40

Шарлатаните

преди 4 седмици

откровено се показаха като путински проксита

39

Анонимен

преди 4 седмици

Да стачкуваш означава да не отидеш на работното си място организирано. Да правиш мирен протест извън работно време или в часовете за почивка не е забранено.

38

кой

преди 4 седмици

Кой закон пише, че държавни служители полацаи имат право да стачкуват???

37

Анонимен

преди 4 седмици

Дори новата коалиция Радев-Шарлатани да успее да смени МВР министъра, като сложат пак някой като Бойко Рашков, съвсем ще се види пълната им некадърност, защото послушните пионки имат един недостатък - нищо не умеят - освен да газят законите, да ядат, да пият и да си пълнят джоба - като Бойко Рашков.

36

Глупав а и заблуден

преди 4 седмици

До 23 Питам само?! Калинее, къде изпарихте 300 000 гласове на ПП-ДБ на последните избори бре???? Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДБ не беше отчетен!!!! . . . На такива като тебе трябва да се забрани да се размножават! Как може да има изобщо да има някой да гласува за тези схемаджии след като излезоха всички ала бала уговорки? А за 300 000-те разбраха, че ги водят за носа и се коригираха за сметка на безмозъчните като тебе с глава само за равновесие!

35

Първо да вкарат

преди 4 седмици

всички от БСП, ГЕРП и ДСП заедно с ПП ДБ в затвора като преди това конфискуват всичко, което са придобили докато не докажат как са придобити и откъде са парите за това и най вече как са погасени проформа кредитите? А този Калин Стоянов е толкова професионалист, колкото аз съм ред на Фибоначи! Кога ще се научите да гласувате, а не да се криете като мишки в зайчарник?

34

Анонимен

преди 4 седмици

Професионалист, който клечки в скута на Пеевски. Човек трябва да има достойнство!

33

ХОДИ ДА СЕ СНИМА

преди 4 седмици

С посланика в Козяк. Ходи да сеслага на Козяк и да получава нареждания. Мда, професионалист е. По дупедавство.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Непослушните са неудобни, сега айде всички дето му искате оставката да кажете кой ви е шефа и колко взимате?

31

Анонимен

преди 4 седмици

Добре би било господин Иван Маринов да застане на този пост. Доказал е не един път своя професионализъм и с богат опит в тази сфера. Как да няма кой? Има но само наши, удобни!

30

Анонимен

преди 4 седмици

Калин спонтанен президент!

29

Гражданин

преди 4 седмици

До 22. Е, хубаво, подава оставка и кой идва бе, тарикат? Можеш ли да кажеш, че заместникът му няма да породи още по-голям скандал и реакции от политици и обществото? Да не би да пропускаш, че огромна част от полицаите застанаха на страната на Стоянов и госпожата днес го доказа с ясни аргументи.

28

Изнервен

преди 4 седмици

До един българин. Глу.пак, бурята я забъркаха променкаджиите. И ти ли си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си Борисов и Пеевски. Айде малко елементарна обективност, оххлюв!

27

Ганьо

преди 4 седмици

Ами типично по ганььовски коментарите се лашкат от едната крайност в другата. И то затова е така и в цялата държава. И така и ще бъде с това смотано тъno племе.

26

Гледна точка

преди 4 седмици

А ве Паргов, въпросът не е до ината на един министър, а е принципен. Днес е Стоянов на МВР, утре ще е Драганов на финансите, например. Проблемът е, че ние винаги всичко персонифицираме. Каква е гаранцията бе, байно, че новият служебен министър на вътрешните работи няма да е по-зле и да предизвика още по-голяма криза?

25

Анонимен

преди 4 седмици

А Паргов за какво става? За едното нищо. За аферите с Нинова ставаше едно време. Сега едва ли?

24

До 14

преди 4 седмици

Верно ли, бе? За Рашков Дамаджаната ли става дума? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Пияндето Рашков с 62 тоалетни? Хахахахахаха