27

RED MACHINE

преди 4 седмици

Хахаха... Тия говедари сега девет дена, девет нощи ще реват... А га излизаха с юношите и им правиха шпалири на делиормана не реваха... Смешници подуенски...

26

Анонимен

преди 4 седмици

В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСЕКИ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ ,ПОЛИТИКА, ВОИНА И ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА,ПУТИН Е ВИНОВЕН НАЛИ *** М,Ъ,Р,Ш,И

25

Анонимен

преди 4 седмици

В Левски да впрегнат енергията си в нещо по-конструктивно. Пиша го като човек, ходил по стадионите и подкрепял този отбор в младините си. Иначе футболът в България приключи още в средата на 90-те г. С футболни президенти-мафиоти няма как да има футбол.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Защо да би е зле съдийството. Всичко се получава точно както е наредено. Да не говорим Домуса как плаща и смешни пари за Тв правата. Заслужава всички да си изключатбплатените спортни канали

23

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 22По принцип футбола е скучен за гледане.Трябва да се направи така, че да могат да се вкарват голове колкото се може по-често. Скучно е да се гледа мач където резултата е 1 на 0.

22

Анонимен

преди 4 седмици

БФС иска футбола да стане скучен за гледане и да няма зрителски интерес. Без зрители за тях е добре. Има един отбор дето ако може да изкара някой лев от трансфери или евроучастие и премии - а другите отбори се държат целенасочено долу в ниското. Тези спорни съдийства ги помним и в някой мачове на ЦСКА с Лудогорец, както и на мачове на Черно Море с Лудогорец, и дори на Ботев с Лудогорец. Съдийството става спорно особено в решителни мачове когато играта на Лудогорец не върви.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Далеч съм от мисълта че съдийството реши мача, но съдийството беше доста зле и допринесе за това в мача да няма много голови ситуации. Т.е. за неутралния зрител да е скучен. От Левски дори доста са пожали Кабаков във видеото си. Показаха само грешки в едната посока но двойната линия на Кабаков не я показаха. При идентични ситуации - единия път фал, другия път не. Страничния съдия? Нарушение на 1 метър пред очите му - остава без сигнал.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Българското съдийство в момента е много зле. Международно УЕФА и ФИФА масово избягват български съдии, защото биват считани за слаби и корумпирани.

19

гаха

преди 4 седмици

Оранжевите храчат, ама другия път ще са те.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Мисля че тъча в 36 минута беше определящ за изхода на мача!

17

Ром"с

преди 4 седмици

сега погледнах тоз мач до първите три претензии на Левски(бях едно време за Левски) ..първото -сложена ръка и играча на Левски падна ..няма грешка от съдията..втората...да има тъй за Левски,но страничният сдия вдига за Лудогорец..трета ..контакат и играча на Левски губи топка и решава да падне.щото е изгубил топката...и по натам и не гледах.Левски рИве за да внимават съдии как свирят техни мачове ..ЦСКА същото го прави ,особено Стойчо Младенов когато бе ..рИвеше за всичко..да манипулира съдиите.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Гледах мача. Лудогорец може да направи съшо подобен списък за неотсъдени нарушения когато син играч блуска в гръб зелен или го настъпва. Ако Кабаков беше свирил всички потенциални нарушения на двата отбора и ако беше раздал съответните картони, не терена нямаше да останат футболисти. Особено през първото полувреме никой от двата отбора не отстъпваше единоборствата. Играеше се някакъв кеч

15

кабака

преди 4 седмици

след резила на кренвиршите в Европа, трябваше да им се помогне за мотивация, те дори треньор нямат, ще подпра Левски срещу последния в класирането

14

....

преди 4 седмици

Иначе когато има шанс за промяна,клякат да правят ми*ети на "правилния" човек,после реват

13

Анонимен

преди 4 седмици

Сините момичета от лефски, до вчера се забавляваха как свирят на лайногорец с другите. Сега реват! Когато мечката играе в двора на съседите, скоро идва и при теб. Затова мили сини приятелки, подмолите се и стига сте ревали.

12

Анонимен

преди 4 седмици

А видео с пpoстотиите на говедофеновете кога?

11

Анонимен

преди 4 седмици

Говедата са пропуснали да изредят колко нарушение им спести Кабаков.

10

Сега

преди 4 седмици

Явно избутването с две ръце е разрешено вече понеже такова видяхме поне два три пъти но каквото е съдийството такова ни е и избора на министри

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Да направят видео и с лакомията на играчите на Сините,които разиграват честта на отборът си със залагания. Защото Касабов е мафиот не по-малко от ръководството ,играчите и тарторите на агитката ,които отказаха поне половин България да е фен на този отбор.

8

В следващия мач

преди 4 седмици

Да им назначат Чинков.Тогава колко ще реват.