84

Начи

преди 3 седмици

В хотелите на МВР по морето седемдневна почивка само за спане на двама души 345 лв., обяд и вечеря за двамата общо 15-16 лв, порция две пилешки шишчета с гарнитура - 2,76 лв.Другари милиционери, утре пак пред президентството, че тази скъпония не се търпи.

83

Анонимен

преди 3 седмици

За скъпите ток и вода компенсация следва да получат първо българските граждани, а не лакомите мошеници от бранша.

82

Ямболски цървуль

преди 4 седмици

Пожелавам им да фалират. 50 мл. от най- евтиният алкохол 5- 7 лв. Една вода 500 мл. 2.50 лв.

81

Шивачът

преди 4 седмици

С тези" режи главата" цени на ресторантиорите тока дори им е евтин. Преди години ДДС ОТ 9% не даде спад на цените в менюто, а обратното. А и нека се замислим какво предлагат?

80

Зззз

преди 4 седмици

Алчни *** правите милиони ся ми реват за още.

79

Анонимен

преди 4 седмици

Некадърно и продажно управление.

78

Анонимен

преди 4 седмици

А на мене, защо никой не ми плаща тока?

77

живеещ в гърция

преди 4 седмици

Катерини...сори!

76

живеещ в гърция

преди 4 седмици

То мани,но след като съсипаха черноморието,взеха че изкупиха халкидики.И почнаха и там същата...Следваща дестинация Катерина и Волос...докато можем да им избягаме...

75

Анонимен

преди 4 седмици

В Гърция хотелиерите са на същата цена на тока.

74

Анонимен

преди 4 седмици

Споко, ако някой от вас закъса и продава, ще купя хотели, н.пр. Ама има ли такива?!:))

73

Анонимен

преди 4 седмици

Най много да им отупат праха

72

Анонимен

преди 4 седмици

Кат печелят - "държавата да не ни се меси в бознеса". ДДС на богопомазаните 9% нищо че те заедно със строителството са най-сивия сектор дето укриват данъци и осигуровки масово. Сега ако държавата не им дадяла щели да фалират. Ами фалирвайте това е пазарната икономика. Който е некадърен и не може да се справи фалира и затваря бизнеса не да скимти тук за дотации. Ще останат само най-читавите и ще заемат вашия пазарен дял. Щом толкова можете е по-добре вече да не можете!

71

Много сте

преди 4 седмици

г-нусни!

70

ГЛАСУВАЙТЕ

преди 4 седмици

ПАК ЗА ЕВРОТАТЛАТИЧСКАТА СМРАД!. ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ ЦЕЛТА НА ЗАПАДА Е ДА СМАЧКА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ТЕ НИ МРАЗЯТ КАТО НАРОД

69

Динко

преди 4 седмици

Тези нагли тюфлеци,с хотели и ресторанти работещи с космически цени за качеството което предлагат все са недоволни.Затваряйте като не може да се справяте.Виновни са посетителите които плащат и ви създават илюзията че сте велики"бизнесмени",парадиращи с висок стандарт на живот,и избиващи комплекси на ценностната си система.

68

Afuera

преди 4 седмици

Всичките заслужавате фалит и такъв щяхте да получите в една нормална държава, където побеснели от популизъм политикоиди не биха ви изхранвали с данъците на хората. Данъци в които вие сте рекордьори по неплащане. Бе точно тия ли са най-ключовия отрасъл, че са такива галеници?

67

Пълен бойкот

преди 4 седмици

Една орда некадърни изнудвачи без грам добавена стойност принудиха държавата да им позволи легално да укриват данъци, да плащат под масата и да плащат по-ниско ДДС от всеки друг. Същевременно цените им изпреварват тези в редица европейски държави. Преди 3 години си казах, че на ресторант няма да стъпя повече в тази държава и съм много доволен, колко добро решение беше това.

66

Анонимен

преди 4 седмици

Викнете го онзи *** Копейкин по боксерки да иска оставки и да прати 100 баби да ви бачкат без осигуровки. За 2 месеца работа какво искате ***.

65

Анонимен

преди 4 седмици

бях по обяд в някакво синьо заведение на Морска Гара Варна,чудих се защо е празно по обяд,турска и гръцка кухня,отвратително изпълнена храна,после 1 месец си лекувах корема,скъпо и кофти,не ходете там.