139

Анонимен

преди 3 седмици

Най после да кажат истината ,,постоянно лъжехте в полза на Украйна

138

Българин

преди 4 седмици

Украйна губи западна техника а екипаж е от запад .Воината вече между сащ НАТО и Русия . НАТО вече не е отбранителна а терористична организация създадена от сащ ***

137

Анонимен

преди 4 седмици

Най смешното е, че в южна Украйна за 48ч украинците са загубили 7 села. Ако продължат с това темпо, нахлуването в РФ ще е напълно излишно.

136

Анонимен

преди 4 седмици

Мъдлър, в случая порше или москвич се четат по различен начин. какъв? Ами кирката влиза еднакво лесно в предното стълкло и капака както на москвича, така и на поршет. Разликата е в цената на ремонта. И на самата кола. И на експлоатацията.ТОест, мислиш неправилно. Или по - точно не мислиш.

135

ТАКА СИ Е

преди 4 седмици

РУСНАЦИТЕ смело и мъжествено се предават, а УКРАИНЦИТЕ страхливо и под конвой ги водят към лагерите за военнопленици !

134

Анонимен

преди 4 седмици

запада страда защото украинското месо на руска територия ще захрани с човешки органи руските трансплатационни центрове, а не западните!!!

133

Жададык

преди 4 седмици

До 82 ОМБрКато портиер на бардак...Познах ли?

132

Жададык

преди 4 седмици

Едно от любимите развлечения на говедата е да са съберат 500 хиляди на стадион, за да гледат как *** със самоделка се засилва с 300 км./час и се шибва в стена.....Ако оживее, го обявяват за национален герой....Не оживява в 99% от случаите..... Това шоу им осигури кръвожадния клоун за сбогом....

131

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Ручки лади бият Порше танкове! Баx! Това трябва да го видя, за да го повярвам. Руската техника я знаем колко е добре.

130

Анонимен

преди 4 седмици

То да не е да грабиш магазини и да стреляш по празни къщи? Хохол изяде няколко засади, при едната 7 машнини на решето, една - трофей, обезглавени от 30 мм оръдие хохли, черва и джигери навсякъде. Сега хохол копае окопи, но окопът не помага срещу ФАБ-3000. Следоватено хохол си копае гроба.

129

Анонимен

преди 4 седмици

"дългоочакваната западната". нела пак е във вихъра си. Поне е превела непропагандна статия тоя път. Не че тя е превела де, гугъл я е превел, тя само я е преписала, некадърно при това. Както обикновено.

128

Изопачаване е че !

преди 4 седмици

Руската техника победила западната ! То въобще не е имало някакъв параритет 100 западни тамка 100 руски и на другите оръжия също Русия беше тъпкана със оръжия за воене на война птип 2-рата световна Украйнците направо ги разнищиха онея пройзвеждат тези ги унищожават АМА Запада не дава даде 20-танка па след 6-месеца пак --защото не са те на пангала това дадът онова не дадът --самолети 2г-няма ! Без подръжка на полето и ,,Брадлито,, гори ! Щатите загубиха виет.война със 60хил срещу 2милиона виетнм.

127

От мен

преди 4 седмици

Поредната русоробска простотия на днес и дир.

126

Руя

преди 4 седмици

Всичко да унищожат руснаците и да ги избият до един.Жив да не остане.

125

Боби

преди 4 седмици

До 82 ОМБр Това което виждаш по медиите е ВЪНШНАТА ОХРАНА и тя наистина е от елитни военни на СБУ и ВСУ. Но Личната охрана е друго нещо. Личната охрана е тази дето както се казва го слага да спинка в съответната стая

124

82 ОМБр

преди 4 седмици

На зеленски не му трябва чужда,а и не виждам околу него охрана различна от СБУ,като цяло може да купи и продаде поне 3 частни армии за охрана.

123

Боби

преди 4 седмици

До 82 ОМБр Зеленски е З А В И С И М на 1000% от западните служби. От коя служба е "охраната" на семейството му? Още нещо публична тайна е че неговата "лична охрана" е от МИ6! И Зеленски играе ролята която неговите КУКЛОВОДИ са предвидили... Ни повече ни по-малко

122

Боби

преди 4 седмици

До 82 ОМБр ХИМАРС или РСЗО МАРС с ГПС насочване е от 2004 прекратено 2009 и отново подновено вече в съвременен и модернизиран вид 2015 година. Да тази система вече може да стреля по продължение на пътя при необходимост.

121

Анонимен

преди 4 седмици

Сега не Путин ,а Западът собственоръчно ще елиминира Зеленски.

120

82 ОМБр

преди 4 седмици

Да де,на аз служех 2002 г.