60

торбалан

преди 3 седмици

тая баба яга пак се изходи след тая инвазия на шмъркомана и евро*ейските нямат полезни ходове , колкото до преговори , просто няма да има до пълната капитулация на фашистката хунта

59

Анонимен

преди 4 седмици

Какво означава червена линия? Ами след като някой я пресече ще последва нещо. Тая какво очаква да последва? Ядрена бомба? Не е умна момата май. Да си остане там при гаражите и с техния менажментр да се занимава.България пресече червените линии за няклои неща и сега се страхува, че ако не си ползва уговорения транзит ще плаща милярд ии нещо неустойки. А няма да може да го ползва. Не е умна тая баба. А приличаше на умна. Явно само гащите и са я издигнали.

58

Анонимен

преди 4 седмици

Русия предаде на Иран С400 в резултат на някои действия на запада. Увеличи си територията в Европа с богати на ресурси части. Промени териториалните си води в Беринговия пролив. Промени валутната политика на поне 10% от страните по света в антиевропейска и антиамериканска. Изгони западни страни от традиционно техни африкански колонии. Национализира евро - американски фирми. И това е резултат от това, че някой е пресякъл някакви червени линии. Тая не осъзнава какво значи червена линия.

57

Не е така

преди 4 седмици

Украинската инвазия показва, че САЩ не разрешава преговори, а целта е война до последния украинец.

56

Евреи фашисти!

преди 4 седмици

Юдео-ционистите, като тая, настройват целия свят с/у Русия!

55

Анонимен

преди 4 седмици

това е единствената защита на курската операция на зеленски, при това от българин, но какво да се очаква от надежда михайлова която стана външен министър след майдан и точно по украински беше свалена с избори, от 50% паднаха на 20% колкото на БСП, която смятаха че са унищожили, а царят беше приет като единствената възможност да свалят правителството на костов

54

Киев за три дня

преди 4 седмици

До Анонимен и кога ще е тази капитулация?

53

До нещото НЕинска

преди 4 седмици

Според тази възрастна госпожа Русия била искала примирие, но Украйна нямало да прави отстъпки и не желае преговори ?! Явно годините и външния вид на баба Нада си казват думата. Липсата на внимание и деменцията я побъркват. А всъщност положението за нацистите на Източния фронт се влошава с всеки изминал ден. Русия продължава да освобождава населени места едно след друго в Донбас. Където отбраната на Укро Вермахта е пред разпад. При Курск фашистите само изгарят ценните си резерви без да има смисъл

52

Анонимен

преди 4 седмици

Камикадзе акцията е проведена под натиск от САЩ, с цел да се оправдае по някакъв начин пред американските граждани даването на пари на бандеровския режим и да се устиска положението до изборите през ноември. А след това майната му на зеления.

51

11

преди 4 седмици

"до отговор от страна на Русия с ядрено оръжие. Видя се, че това нещо не е вярно" - Ти кво искаш, ma увцъъ - Путин да ти докаже, че може да бомби с ядро ли ma? Аман от луди! Горе някъв го лопнала керемидата у чутурата, тука няква продажница иска ядрена война.

50

Анонимен

преди 4 седмици

Никой не е готов за отстъпки, но в крайна сметка му се налага да ги прави.

49

Анонимен

преди 4 седмици

Украинската терористична провокация показва, че няма да има преговори. Ще има безусловна капитулация на бендеро-нацисткия киевски режим.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Освен ако всичко не върви по план. Разбира се, никой не очаква тая вмирисана пъча да е наясно с военна стратегия.

47

Azz

преди 4 седмици

"...на практика цялата руска икономика е военизирана. Украйна е демократична държава,..." хахахахахахаДве толкова смешни изречения едно след друго :)

46

Анти-ЕС

преди 4 седмици

Това чи футско пачавре отде изпълзя?...

45

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Путин не използва ядрено оръжие срещу Украйна,но ще бъдат използвани вакуумни бомби и може би ще бъдат използвани фаб-9000.

44

!!!

преди 4 седмици

Тази дори не трябва да се коментира......

43

Анонимен

преди 4 седмици

За едно е права тая вмирисана на нафталин.....няма да има отстъпки при преговори. Руснаците просто ще вземат всичко на изток от Днепър плюс Одеса.

42

Анонимен

преди 4 седмици

До ППДЕБЕЕЦ Алфа и бета сабаките Путин и Медведев спряха да лаят от страх.

41

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Едно куче, когато лае, обикновено на хапи. Спре ли да лае, те напада изневиделица. Медведев спря да лае. Путин също почти не говори.