229

Анонимен

преди 4 седмици

230 За съжаление има много невежи сънародници като теб. Путин е диктатор и агресор, издирван от международен съд. Няма никакъв шанс спеку запада. Може и след години, но ще се провали.

228

Анонимен

преди 4 седмици

Путин нямахда успее да разруши целия демократичен свят. Няма и да го надживее.

227

Анонимен

преди 4 седмици

Хохлите разгабиха магазините и сега няма какво да ядат. Кофти е да си хохол, нелечимо е.

226

Анонимен

преди 4 седмици

"...експлозиите от руски плъзгащи се бомби се засилиха..." - Heлo, нещо ще ти се плъзне между кълките, после ще се плъзне в ауспуфната ти семеринга и тогаз ще видиш що е бомба ФАБ-3000! Хахахахахахахаахахахахахахах!!! Плъзгащи се бомби, хахахахахахаахахахахаххахахха!!!

225

Анонимен

преди 4 седмици

Русия не им се върза на блъфа.

224

Отчето

преди 4 седмици

Тая банда главорези , дето нахлу в Русия не може да промени нищо!Просто Бог ще си ги прибере и ....право в казана!Тия дето и пригласят и се прехласват и те там!

223

11

преди 4 седмици

Аз тия дълги чаршафи не ги чета, щото са пълни с езикови формули и повтаряне до втръсване на едни и съюо глупости. Колкото по-дълги са чаршафите, толкова по-безсилни са...

222

123

преди 4 седмици

До Изпепелена земя. Тия жълнопаветници сега с тебе ли са в стаята ? Чуваш ли и други гласове ?

221

Анонимен

преди 4 седмици

Ади стига с тоя зеленски.То там вече не останаха живи мъже в Украйна.Част от тях загинаха,повечето избягаха.Не упреквам избягалите.

220

Анонимен

преди 4 седмици

Братушките правят на пух и прах западната военна техника в покрайна, а р0ба русофоба потен жули ракия, гняса салата и гледа новините по нова и бтв какво се случва на фронта, докато жена му си чати с любовника.

219

Изпепелена земя

преди 4 седмици

Разговор с жълтопаветноЧехълче с лоботомия "Сега, когато НАТО се включи официално и когато сме 50 страни срещу Русия ще я стигнем до Москва. Ще дойдат страйкари, абрамси, Ф-16, Леопарди и гледай какво става" След 3 дена след като цялата НАТО техника за милиарди и изпросените от всички държави-балами оръцжие изгоря а Окровермахта стигна до ..Суджа /15 км от границата/ ЛГБТ-несретника отговаря "Всички сте Копейки - гладен,жаден, болен съм, народа ми измира в България, но ..Путин е виновен!

218

Джо

преди 4 седмици

203: Кажи от кой учебник четеш ?

217

123

преди 4 седмици

До Ром"с . Щом почнахте да се хвалите, че в Русия има печки и хладилници ........

216

Грозната истина

преди 4 седмици

Истински разоговор с копейка. Преди 10 дена. Той: "Сега Путин ще изтреби ВСУ за 3 часа, ще ги удари с Армати, авиация, Кинжали, Сатани и тн" (не помня всичките несъществуващи оружия дето изреди). Аз: "А сигурен ли си, що 3 години не го прави?". Той "Ще видиш, утре сутринта пак ще си говорим." Същата копейка вчера. Аз: "Кво стана, каде са Арматите и ВСУ измря ли вече ?." Копейката:" Я си *** бе кравар." Е това е спор с копейка. Плямпат пълни глупости и като им напомниш - псуват и ставаш кравар.

215

Ром"с

преди 4 седмици

Като влезнали украинците в Русия,те очаквали да видят разбити къщи,лоши пътища,да няма стоки в магазините..перални да липсват и хладилници ))),а то се оказало,че Русия е много по-добре от Украйна и ...Сирски изал заповед,ако някой украинец открадне някоя печка или някой хладилник ,то ще бъде наказан,а виж микросхемите можело..дори ще бъдат наградени)))Цирк са тези медии и тез украински пропагндатор..всеки ден се уверявам ,че Бисмарк бе прав...нА ВОЙНА СЕ ЛаЖЕ НАЙ-МНОГО и ...

214

Красимир

преди 4 седмици

скоро - расия ке се разпадне. а късия ще храни червеите.

213

Анонимен

преди 4 седмици

вече и на най-малуоумните русофоби стана ясно, че цялата операция на зеленият наркоман в Курск се превръща в гробище за украински войци и техника. Купчините с украински трупове по поляните са безброй, а при това горещо време, се превръщат в адска смрад.... Но зеленучка, вкарва все повече и повече ходещи трупове в Русия, заради една пр-ка тъпотия. От друга страна, Руснаците напредват изключително бързо в Донбас.Крепостите, които строяха от 2014, падат като кибритени клечки, една след друга...

212

Истината

преди 4 седмици

Офанзивата в Донецк върви с пълна сила щото там е разковничето и затова никой не обръща внимание на малкия и безопасен контингент в Курска област.

211

Анонимен

преди 4 седмици

Украйна изчезва,а Зеленски продължава да обяснява как побеждава.

210

Анонимен

преди 4 седмици

Е, да. Те се надяваха Москва да се юрне с все сили да брани Курск, но надеждите им пак не се оправдаха. Русия си върши работата и хич не им обръща внимание. Те сами ще го обърнат на паническо бягство от Курск, че никой не им е доброжелател там и няма да ги покани на гости и бяло сладко.