23

Варна

преди 4 седмици

До ком 20 Ами поръчай си бе Иванов ама си го и плати. То да не мастика в селския ти хоремак да си поръчваш

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Те все се приближават. От години ни занимават с приближаванията си.Печелене на време и нищо повече. Нема-нема па се приближат,намигнат си и Ви оставят с някакви никакви въпросителни,гравитиращи около "за малко,без малко,още не е късно".Блажени верующите,които бягат от реалността,защото лъжата "осмисля" съществуванието им. И така,докато не си построят някакъв Трети храм,в който да пържат крави,бикове и хора,а от Космоса разни международни разбойници не Ви прожектират пришествия на мумии.

21

Ммм даа

преди 4 седмици

С други думи - самолети на Ислямска държава. Спорено е, доколко тази създадена от САЩ организация е под контрола на Израел. Факрт е, че винаги ИД и Израел действат кординирано и никога един срещу друг.

20

Иванов

преди 4 седмици

F 18 трябваше да поръчаме те са най добрите

19

Анонимен

преди 4 седмици

Във Венецуела народът гласува за Мадуро въпреки милионите долари на САЩ за загуба на Мадуро. Сега се очаква и пряка агресия на САЩ срещу Венецуела, нещо, което видяхме на няколко пъти в последните години.

18

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ е агресора в Сирия, както Украйна е агресора от 2014 година, първо срещу Луганската и Донецката републики, а после и срещу Русия, когато те доброволно се присъединиха към Русия търсейки защита от украинската агресия. Разбира се на нас ни промиват мозъците, че е обратното.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Много малко се пише за агресията на САЩ срещу Сирия.

16

r3v0lv3r

преди 4 седмици

След като руски и кобински войски запазиха властта на диктатора Мадуро, на всички е ясно, че диктаторът Асад е на власт само заради руската и иранската армия. По-голямата част от коренното населения на Сирия беше изгонено.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Колкотрябва да е *** един русофил та да си мисли, че руските му господари били братушки.

14

Миризливи говеда

преди 4 седмици

Говедата презокеански много лесно се дървят на беззащитен транспортен самолет с изтребител, но когато братушките ги нагънат в отговор за това безобразие, пак ще слушаме мучене и говежди рев колко са лоши и страшни руснаците.

13

Анонимен

преди 4 седмици

До Ранду 1 - На теб принципът ти е сгрешен. Влизаш без покана - значи си нашественик(САЩ в Сирия и Русия в Украйна). В случая Русия е в Сирия по покана на правителството. И няма значение къде е Сирия и къде е САЩ или Русия.

12

Анонимен

преди 4 седмици

До нали трепереха 8 Е не така с лошото. Наскоро падна и американски самолет. Без да го гони никой. Така че, да, падат и на едните и на другите. Щом лети може да падне. Сарказмът тук е излишен.

11

Кравар

преди 4 седмици

Обожателите на сибирското джудже очевидно мечтаят България пак да стане Задунайска губернийка . Няма да им се получи :)

10

Анонимен

преди 4 седмици

И каква " международна коалиция" водят САЩ в Сирия?Белите държави ги отсвириха.Дружат си с местната "опозиция" която по същество не се различава от та ли баните и с кеф реже глави?Да не стане като в Авганистан?Там ЦРУ първо подкрепяше талибаните срещу руснаците, после САЩ воюваха с тях

9

Кравар

преди 4 седмици

Сибирските шофьори на каруцата са били очевидно пияни .

8

Жуков

преди 4 седмици

Тези САЩ са на всяко гърне мерудия но ще се счупи гърнето и ще потече лой!!!

7

нали трепереха

преди 4 седмици

по команда всички дописници пишеха как американските пилоти се уплашили от руските летци,когато за пореден път опасно се доближили до самолет на САЩ. Я, а сега кой ли се е уплашил----а забрамвих имали са висок професионализъм---сигурно като онези в наскоро падналия Су в Сибир. Без да ги гонят, падат, като круши....

6

до 1

преди 4 седмици

Руснаците са поканени в Сирия като съюзник от законно избраното правителство!Факт, колкото и да не ги обичам.САЩ чий го търсят там?Искат да внасят "демокрация" като в Авганистан и Виетнам?

5

Тоя

преди 4 седмици

"Агресор- страна която е влязла на територията на друга държава преди Съединените Американски Щати"Милош Земан

4

Анонимен

преди 4 седмици

И какво правят краварите в Сирия? Да не би да са се самонастанили ви едни райони се нефт и гази и си бЕрат.