22

До Даскала

преди 4 седмици

а защо господарите ти от рашистан избиха хиляди Украински деца? А?

21

...

преди 4 седмици

реве путинфилията! а когато избиваха деца и възрастни хора в Украйна НЕ ревяхте! еми сега като не щете мира на ви секира! още една Българска поговорка! която вие НЕ знаете!!!

20

:)))))))))))))))))))

преди 4 седмици

Значи ще дам дефиницията за питунофил! Путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на родните си господари от кремъл! това е путинофила! те даже не знаят кой ни е освободил България от турско робство! Продажници са, но НЕ искат да им се плаща в родните им рубли а искат да им се плаща в долари и евро! та що така бря продажници!?

19

Анонимен

преди 4 седмици

То и за един комшия на жена му казват, че като той е на работа тя заработва с телесата си, ама също не може да се провери информацията по независим път. Нещо няма доброволци. Тежи като ТИР и изглежда също все едно е блъсбата от ТИР в лицето. Ама така разправят де.. Няма достоверна информация по независим път.

18

Даскала

преди 4 седмици

Защо украинските нацисти убиват главно цивилни и удрят с ракети жилищни блокове?Навлизат в Русия за да превземе ли атомната централа на Куркс? Тия нормални ли са ? Смятат ли че някой ще се върне да разказва?За съжаление такава простотия е обхванала голяма част от ев офицерите включително и нашите пишман тартори ,като Борисов ,Кирето ,Пеевски ,скоро може и на БСП!

17

Анонимен

преди 4 седмици

До 17 .И не разбрах кои са " своите"? Аре,ти не си ли чувал за " слоеве" и племена"? Ако имаш в предвид " Укрите", то Те не са Никакви " руснаци"! Руснаците наричат " Украинците" ХОХЛИ! Ако Не знаеш!-:) Хохлите са племе с Румънски корени! Вгледай се в Украинското и Румънското Копанарски знаме! Ще видиш приликата Гаранция!!-:) И не Пиши Глупости повече!!!-:( Четете бе хора! Интересувайте се и едва тогава" коментирайте"!!;

16

Анонимен

преди 4 седмици

Укро Фашисткта Сметка набъбна Още! Тия с този шантаж в Курск,верно ли си мислят,че друг ще им плати " сметката". ?-')

15

Анонимен

преди 4 седмици

Смях, руснаците сами си бият по своите. Елементарно. Тези гадости ги умеят.

14

До Анонимен 13

преди 4 седмици

Не знам ама ти сериозно не знаеш нищо! 14 е прав! Как връзваш освобождението на България от Турско робство и нацизма!? Ама това за путинофилията ще се окаже вярно!

13

еми

преди 4 седмици

До За 11 еми, та, добре путинофиле сам да зема да те попитам, споко знам та ,че не заиш та как вирза освобождението на България от турско робство и нацизма!? инак само един такъв въпрсо кой ни освобождава от турско робство знаиш ли? :))))))))))))))) споко знам, че и това НЕ знаеш! Бре путинофил е синоним на НЕ знаещ и НЕ можещ предател и продажник!!!! така, че моеш и да не отговаряш на тез елементарни въпроси! знам ти дереджето! споко!!! :)))))))))

12

За 11 еми

преди 4 седмици

Тъй, тъй. ".....да би мирно стояло не би чудо видяло...". И, покорна глава сабя не я сече. Те такива като теб са били преди Освобождението. Потурнак. Избиват ги нацита от десен сектор и те да си седяха кротко. И сега пак ги убиват. Защото са се защитили. Ама ти като Киряк Стефчо си с наведената главица и меката, малка ...ишка.

11

Кирчо

преди 4 седмици

Ей много сте на хранилката.... ама скоро и другия закон ще приемат....

10

еми

преди 4 седмици

мъдрия ни Български народ го е казъл много правилно! да би мирно стояло не би чудо видяло! Това само продажната путинофилия не го знае! ама то родината на всеки путинофил е рашистан, така, че нормално да не са чували таз Българска поговорка!!!

9

...

преди 4 седмици

До Анонимен 8 Това на вашия главатар путин казъл ли си му го или само така си лаеш тука?

8

дяконЪ

преди 4 седмици

2883:60 Скоро Одеса, а бройката расте и Покровск иде, а на хората им казват да се евакуират ама на запад, щото на Изтой било лошаво, а тези които решат да останат ги разселват, като колаборационисти, а уж демокрация свобода равенство....Апропо имам си вече и Ганаец затрофеен, цър цър, ама Дозора го вижда ...и усмири този новоевропеец

7

Анонимен

преди 4 седмици

Убийците така действат - страхбиво и убиват цивилни.

6

Анонимен

преди 4 седмици

В името на мира както казва руzzкия ни президент, нека руснаците не се съпротивляват и да се предадат като отстъпят и някои техни територии да е подпечатан мира!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Специална операция, какво да се прави...

4

Анонимен

преди 4 седмици

Случват се такива работи при специалните военни операции!

3

Има вече хиляди

преди 4 седмици

ужити от украински обстрел на Донецк, алуганск и околностите. На Белгород, на Лисичанск и тн. Но за това никога няма новини. Пак добре е че като за пръв път сте пропуснали да излезе наяве и тая страна на медала.