103

Анонимен

преди 4 седмици

Все още смятам, че руснаците направиха голяма грешка, че не сринаха тотално транспортната, енергийната и информационната инфраструктура на Украйна.

102

Арматурист

преди 4 седмици

Не знам кой какво но тази арматура на снимката не е виждала бетон скоро или са объркали снимката с някоя архивна

101

Так-тик

преди 4 седмици

Мостовете се разрушават преди започване на ефективни бойни действия по земя. Причините, разбира се са прекъсване на доставки и логистика. След което се преминава в настъпление.От една седмица се обяснява, че украинците атакуват и са дълбоко в тила, и въпреки това разрушават мостове. Е, няма армия, която след или по време на атаката да прави подобно нещо. А, ако това е вярно, то по-скоро отстъпват и прекъсват връзките, за да забавят противника.

100

Анонимен

преди 4 седмици

Украйна може само да разрушава, тя нищо и никога не е построила. В близкотото минало, когато Съюза дава Крим на Украйна , от тогава до момента когато Русия си го взима обатно, Украйна нищо не е построила в Крим, и това го потвърди Губернатора на Крим...нищо

99

Анонимен

преди 4 седмици

имало още един мост за разрушаване, като го разрушели щели да обкръжат руснаците

98

Protosingel

преди 4 седмици

Когато бях в народната армия, ЗКПЧто твърдеше, че при война една вражеска ракета няма да падне в България. Попитах го, "а защо строим под блоковете противоатомни укрития?" ... И получих 3 дни карцер във ВВС-то в Божурище.

97

До от ЮАР

преди 4 седмици

По тези фрапантни причини, другарите изпращат все деца не в любимата им Pycпия, а в USA и/или в UK. Някой от апологетите-матушници може ли да обясни тия пост комунистически уйдурми? Що тъй става, бре друзя?

96

Анонимен

преди 4 седмици

Това могат украинците, това правят. Затова не им се полага държава.

95

БАЙХУЙ

преди 4 седмици

В тази курска земя ще бъде вечният им дом, ще наторят почвата с телата си тези безмозъчни същества

94

БРИКС

преди 4 седмици

Не ни провървя. Нито валюта спретнахме, нито можем да смачкаме долара. Въздух под налягане сме.

93

Перун

преди 4 седмици

Време е за обеднен уран и супер ***

92

Анонимен

преди 4 седмици

Феновете на русия нали бяха казали, че Украйна няма ВВС?! То май се оказва не точно така

91

Фитока

преди 4 седмици

Не се разбира от видеата или аз съм попаднал на такива без звук,но влизат в къщите и товарят в камиони мъжете в Суджа в камиони.Може да ги смятат за войници,но все тази.За да кръсти Путин контра операцията "Отмъщение" едва ли се предвижда и един от тях да се измъкне от Русия.

90

от ЮАР

преди 4 седмици

До Светът не е САЩ и ЕСНещо не си разбрал - светът не само си остава Еднополюсен, но ще бъде такъв за поне столетие напред. Щатите са локомотива на световния прогрес по много параметри - като се започне от това, че най-съвършените държавно-правни системи са Англосаксонски, като се мине през това, че две-трети от ТОП-100 университети в света са Англосаксонски, че главните борси са в Ню Йорк и Лондон и се свърши с десетките милиони, които напират да живеят в тия страни.

89

Анонимен

преди 4 седмици

Отвличат и мирни жители от Суджа,за да ги използват за жив щит се появиха видеа в нета.В някакво село пък псували на немски и имитирали нацистки поздрави,за което от Следствения комитет са образували дело за нацистка пропаганда.В същото време група армии "Север" от Сумска област ги бомби по горите,в които се укриват в Курска област,което значи,че пътят им за отстъпление вече е под въпрос.

88

Русия НЕ Е СССР !!!

преди 4 седмици

Русия не е СССР , а най-гадната и и фашизирана част останала от разпада... Северна Корея 2... Територия от зомбирани и алкохолизирани мужици където прекрасно виреят държавници с болни имперски амбиции като Путин ! Войната показа, че без западните технологии, на мужиците от московските блата веднага им лъснаха голите за.....и ! Единствено в което са и останаха ненадминати е пропагандата, мародерството и алкохолизма !!!

87

Светът не е САЩ и ЕС

преди 4 седмици

До блатото ... : Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Прочети нещо за БРИКС. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита. А през Афганистан и Иран ще се строи ж.п. линия от Русия до индийското пристанище Мумбай.

86

Не е баш тъй

преди 4 седмици

До от БГ форумите: По това време СССР имаше повече танкове от цялото НАТО взето заедно. Имаше паритет по ядрени заряди и носителите им, и благодарение на това светът беше спасен от използването на атомно оръжие. Ако само САЩ имаха атомни бомби, със сигурност щяха да ги използват и във войната в Корея, и във Виетнам.

85

блатото ПУТЕЛАНДИЯ

преди 4 седмици

Когато диктатора фашист в Кремъл дойде на власт, преструвайки се на "демократ", обеща на руснаците, че ще им осигури просперитет и бъдеще. В момента Русия е приемана от ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ за терористична държава, в която цари пълна мизерия и терор, крепостните биват мачкани на всички нива, дори ако смеят да гъкнат, а бъдеще нямат никакво освен да гният в окопите...

84

Но Кримският не

преди 4 седмици

Вчера украинската армия (по-точно американските "съветници") са изстреляли срещу Кримският мост 12 (дванадесет) ракети Атакамс, но всички са били свалени от руската ПВО.