9

ПроСоТо

преди 4 седмици

Блинкен се надявал за примирие ?..Със сигурност!..Но примирие "ДЕН ДО ПЛАДНЕ" докато краварите успеят да изработят оръжията ,обещани на израел..След това-"И наново бомбите летят"

8

Христо Христов

преди 4 седмици

Блинкен е ярък пример за провален дипломат.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Този няма никакъв авторитет. Какви примирия ще сключва? Шойгу отиде в Иран и ги уговори да не нападат Израел. Ето това имаше тежест, а тоя нека се разхожда до Киев и обратно, никой не забелязва.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Млкия еврейски некадърник и преди 6 месеца отиде да сключва примирие, но там всички му се присмяха. Саудитския принц го кара да чака цяла вечер пред врата му, накрая го прие в 8ч сутринта на закуска, като пи портокалов сок с палачинки, но на еврейчето не му беше предложена дори чаша вода. Тогава малкия мърсолко трайно намрази арабския свят.

5

Кръчматъ

преди 4 седмици

Хубав неделен Анекдот!!! Браво!!! -)))))))

4

измамата Буча

преди 4 седмици

След постановката в Буча имаше голям рев, декларации, осъждания, Урсула и Борел и всички ходиха да се снимат с чували трупове, а сега всички мълчат и не забелязват зверствата и геноцида които Израел извършва в Газа.

3

ЛГБТ=П

преди 4 седмици

Извън темата, тази седмица са изправили пред съда основателя на най-голямата ЛГБТ организация във Великобритания по следните обвинения: шест случая на блудство с дете; заговор за отвличане на дете с цел сех.уално посегателство; четири случая със сводничество с деца срещу заплащане; един случай с дрогиране на дете с цел сех.уална злоупотреба с него. И това са само доказаните досега! Това във връзка с пискащите срещу новоприетия закон!!!

2

Тиква

преди 4 седмици

Аха,отива да посвири на гайда.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Към Курск няма ли да прескочи със същата цели?