87

July

преди 4 седмици

Германия пак води война срещу Русия, не си взеха урок от историята. Много е възможно, ако не се вразумят тази война пак да свърши в Берлин.

86

Христо Христов

преди 4 седмици

До 66 "И нито един немски политик не му отвърна, а си замълча..срам за Германия, срам!" Тков анещи като "германия" не съществува. И а ЕС а територия населявана от най-ниските еволюционно Вещества! Е, по-ниско от тях с балканските им фенове.

85

До 92

преди 4 седмици

Парадоксално, че тея помогнаха да взривят СП ( Украйна и Полша), които най-много немски парички получават ( ха) от еврофондове и директно! Не са най-умните укрополяци..

84

Анонимен

преди 4 седмици

Руската газ правеше Германия богата та да има парички за украинци, поляци и цялата камарила на гърба им! Парадоксално, но спирането на руската газ помага на руснаците май!

83

мак

преди 4 седмици

фонсмешна и целокупният ес ще скочат ли, че не може своеволно да отрязваш скъпоценната украйна и все едно да заставаш на страната на русия? Ще има ли санкции за германия, както има за други? Изядоха с парцали Унгария, сега и България ще е на дневен ред заради лгбнещо, а германците правят каквото си искат, щото разбраха, че изнемогват, украйна, гости на меркел, кой бюджет няма да се продъни при такова раздаване.

82

Анонимен

преди 4 седмици

Чудна работа!Вече не ме блокират като пиша за разни наркомани

81

Анонимен

преди 4 седмици

Те и германците са едни,чак сега ли разбраха че северните потоци ги взриви точно този който се моли за помощ

80

Анонимен

преди 4 седмици

Е,вече истината кой взриви двете газови тръби е на яве, сега вместо помощ германските власти издирват извършителя( украинец) заложил взривовете и укриващ се в украйна,помощ на куково лято, най много да изпратят криви макарони за да гледат как помощта пристига.

79

Анонимен

преди 4 седмици

Франция ще прати олимпийските си джeндъри да бият руснаците. С голи дуп-та по патките и палатките.

78

Анонимен

преди 4 седмици

Навремето имаше един украински джурналя дето казваше: "Какво са 100 милярда за тях, жълтри стинки"... Е, май не е съвсем така ;)

77

До 84

преди 4 седмици

Направо Зеленчука ще взриви още един немски газопровод за отмъщениено не останаха вече!

76

123

преди 4 седмици

Ей ся ще ги метне Зеленчука, предното прозвище Лебервурст ще му се види комплимент на Шолци. Малиййй, как само ше се разлюти, да имат приоритети те, вместо да четат в погледа му от какво има нужда!

75

Анонимен

преди 4 седмици

Мръснипредатели! Не стига, че купуват руски газ, а сега и помощ отказват!

74

Мирния план на Зелен

преди 4 седмици

Зеленски изтегля армията си от Украйна и завладява Москва, а Путин завладява Киев през това време после си разменят държавите и настъпва справедлив мир ! Ха ха жа

73

Анонимен

преди 4 седмици

"Щом първата икономика в Европа го за къса" Първата икономика в Европа е Русия, и расте отлично.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Легитимния немец начело на ЕС Улаф и нелегитимниата немкиня начело на ЕС Урсусула ( две отлични американски марионетки бюрократи) довършиха Европа!

71

Ми нормално

преди 4 седмици

Като нямат пари вече.. сега им остава или да повишат оооще данъците на 60% от заплатата и пенсионната възраст до 80 години.. или да оберат някоя банка с руски пари вътре!В първия случай ще има бунтове, във втория света ще ги види като крадци!

70

Анонимен

преди 4 седмици

Олаф е от Оснабрюк, Западна Германия

69

анонимен

преди 4 седмици

Олаф е от ГДР.

68

До 78

преди 4 седмици

И с кво ЕС ще тръгне да громи Русия?Най-много някой от руското ръководство да умре от смях като види розови танкове със знамето на дъгата върху тях и да пускат сапунени балончета от дулото си, докато отзад танцуват ЛГБТ+ активисти!