30

Анонимен

преди 4 седмици

Една скъпоплатена,нищоправеща и ояла се кобила с два мандата която нищо не е направила,една излишна институция която никъде по света не съществува,срам ...

29

Хахаха

преди 4 седмици

Тази рунтавата прилича на Рунцайс с тази бухта на главата. Няма ли PR тази жена?!

28

Страх!

преди 4 седмици

Страх ги тресе, да не би след оказвания от тях натиск кандидат премиерът да им се измъкне!

27

Анонимен

преди 4 седмици

Йотова да си пооправи прическата ,не отива да прилича на горила ,все пак е първа до Радев

26

Анонимен

преди 4 седмици

Кога че бъдят най после че арестувани Киро,Василев ,Денков ,и гоподин магниски,и доган

25

Анонимен

преди 4 седмици

Тази защо гледа като отровена? Идва Новото начало с нов началник - глиган Дебелян!

24

Анонимен

преди 4 седмици

На тази защо изобщо и плащаме, какво полезно е свършила, някой може ли да ми припомни, че не се сещам? Освен да замазва лъжите и ***.оти.ите на зеления чорап.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Даже прасето Кошлуков се включи в кампанията, че сигурно ще откаже.

22

Един Българин

преди 4 седмици

Днес, моля, не показвайте този булдог!

21

ЗАТВОР ЗА ПЕЕВСКИ

преди 4 седмици

ПО Време на заседание на паралментарна комисия официално бе съобщено че КТ БАНКА е била ИСТОчена с участието на Дилян ПЕЕВСКИ 500 000 000 ограбени. ДА се провери.Тогава БОРисов ограби над 4 500 000 000 от народа за да компенсира ограбените.Съобщиха че от милиарди са ограбени от банка за развитие и ..Вижте скандала с ГАйтанджиев..

20

Затвор за министри

преди 4 седмици

ЗАтвор за министъра на енергетиката и неговите съучастници..ОБЯвени първоетапни щети за над 14 000 000 000 $.. Да се провери подписали са жестоко ограбващ БЪлгария договор уж за изграждане на 7 и 8 блок на АЕЦ КОЗЛОДУЙ>>>ДА СЕ ДЕНОНСИРА ДОГОВОРА>>

19

ЗАТВОР ЗА КрАДЦИТЕ

преди 4 седмици

ПРодължава ограбването на милиарди с англо престъпни схмеи по диверсия " ЛИБерализация на цените на тока." ДАНС,НСО,ГДБОП ,МВР да заловят поименно ограбващите милиарди .ТЕрористите на власт принудиха кабинета да ограби над 3 000 000 000 лев аот народа за да компенсира ограбените.. ДА СЕ ПРОВЕРИ КАКВИ ДАнъци вкл ДДС са платили ограбващите милиарди с цените на тока..ДАНС<МВР<ГДБОП СА ВИНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА съучастници на крадците на власт подават от София..

18

Затвор за крадците

преди 4 седмици

Експерти да докладват как се ограбват милиарди по отработени програми на министерства и ведомства в съучастие с областни съвети,общини и НПО. Всички министерства и ведомства са окупирани от исключително обиграни престъпници.МЕнкащи на власт представители на доказано престъпни групи рекламирани като партии вкл ГЕРБ,ДПС<СДС<БСП<ПП,ДБ се подиграват на временните министри.. от години..

17

?!?

преди 4 седмици

Оня служебен премиер Гълъб и Румен Радевия министър на енергетиката Росен Христов. Подписаха престъпният договор с Турската Боташ. За който плащаме по един Милион на ден и получаваме Нищо, абсолютно нищо. Тая Кожодерова какво ще я накарате да подпише? Радев с министрите му са за затвора и това ще стане рано или късно.

16

ЗАТВОР ЗА РАДЕВ

преди 4 седмици

ВЪВ връзка с констатирана официално ликвидация на Българския народ и ограбване на милиарди годишно през министерства и ведомства срочно:НЯМАМе милиарди за издръжка на доказнао престъпни министерства и ведомства!!!ПЪЛНА Ликвидация на всички министерства и ведомства. АМАН от нагли бюрократи на власт. УВОЛНЕНИЕ на всички служитлеи в Президентството и МИНистерски съвет.РЕдник Румен Радев и ИЛияна Йотова вече години наред се подиграват на народа !!Експерти да докладват !!!

15

Анонимен

преди 4 седмици

Радев и копринките е другата страна на медала Пеевски- Борисов ! Поне при Делян и Бойко има ред, а льотчика само руши

14

Анонимен

преди 4 седмици

Много ми беше нужно да чуя мнението ти, офцо. Нали осъзнаваш, че следващия път, в който се изкажеш, ще си в пенсия, при текущата честота на изявленията ти? Мизерен прокиш гнусен. Накрая ще ти спрат и пенсията, или поне това би следвало да е дневният ред на всяко уважаващо себе си същество в държавата.

13

Анонимен

преди 4 седмици

подложена е на натиск заради незаменимия министър, някои медии а и "експерти" от някои партии непрекъснато говорят, че ще се откаже, не са разбрали още, че пеевски е бита карта, само Петков настоява за разследване на заема от 500 млн. към КТБ, всички други мълчат, голям страх, с какво ли ги държи пеевски?

12

ПРОКУРАТУРАТА

преди 4 седмици

На Йотова трябва да и се дадат поне 15 години, заради начинът по който изглежда.

11

Аз съм извратен

преди 4 седмици

Аз съм извратено к0пeленце, но никога не бих целунал "жена" с подобна челюст. Вижте му очите. Цялата идея е да си прави косата по-бухнала, за да прилича на женски пол, но ако си изправи косата ще прилича на шимeлче и то от грозните. Много мъже ще и кажат "НЕ" на тази полу-мъж-полу-жена.