181

Анонимен

преди 4 седмици

Българите влачат една хронична болест от 146 години - фалшива русофилия.Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.

180

Анонимен

преди 4 седмици

Българите влачат една хронична болест от 146 години - фалшива русофилия.Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница

179

Анонимен

преди 4 седмици

Как точно ще се уплашат украинците от гръмнала ядрена централа, като точно пияните руски оператори на Чернобил я изтърваха през 1986 и замърсиха половин Европа? Припят е в Украйна. Това реално доведе до падането на комунизма,не някакви американци, французи или марсианци. Чернобил беше в пъти по-зле от Фукушима и комунистическите гадове мълчаха нарочно.

178

Анонимен

преди 4 седмици

'българското фашистко правителство'..смея се с глас, от коя психиатрия ви изтърваха? И Сталин и Хитлер отдавна умряха, Ленинград се казва Петербург, в коя година сте зациклили бре? Да не говорим, че в България няма правителство от 3-4 години, само някакви времянки. То бива безмозъчни папагали, ама само с Чебурашка не става. 2024г. сме...

177

Анонимен

преди 4 седмици

Скоро българското фашистко правителство и герои на прехода ще чистят градинки или гният в Белене. А Украина ще е спомен. Мачкай Сова.

176

Руски свичуга

преди 4 седмици

До Батко ЗеленскияДругари както и да го дъвчите, Русия стана за смях. Просто факт.

175

Батко Зеленския

преди 4 седмици

Докато ВСУшниците къпят телата на мъртвите си братя наркоси в мочурищата и горите на Курск,руските сили напредват в Донбас,скоро и в Киев!А нашите тук жълтички гащничета да си пишат абдалщините.

174

Хмм

преди 4 седмици

Не само Курска-та, но и Запорожка-та. За украинците и особено за Зеленски е жизнено важно да аварират поне една ядрена централа с което има някакъв шанс да си спасят кожите. Зеленски, може да е наркоман, но не е ***. Знае, че го държат жив, само защото той ще бъде изкупителната жертва след края на войната. Дори да избяга в Англия или Израел, както се очаква, украинците имат огромен опит с убийствата във всяка част на света и животът му, винаги ще виси на косъм.

173

Анонимен

преди 4 седмици

Подготвят бесенето на Путин .но милиционерчето толкова е глупаво .

172

Костадин Костадинов

преди 4 седмици

Путин е много красива застаряваща жена опитвал съм го лично в възраждане няма толкова добри пасивни гейове

171

Анонимен

преди 4 седмици

Жако и много глупаво смачкано човече

170

Анонимен

преди 4 седмици

Като гледам коментарите ви е майтап обаче ако укрите бяха успяли и нас щеше да засегне радиацията.Вие ако сте някакви побъркани самoyбийци си е ваш проблем.Нормалните хора искат да живеят.Редно е да се лекувате,а не да пишете тук коментари.

169

Домбил Бомбасов

преди 4 седмици

другарко, ама иванчо каза че иска да ми счупи атомната електроцентралааааааа

168

IQ 3.14

преди 4 седмици

кацапите са толко самовлюбени че даже и за фал не умеят да паднат като хората, искат да им се даде.

167

тоти

преди 4 седмици

Свърши тя твоята драги...надхитриха те и те заляха с черна пот,да се гърчиш като змия на припек и да нямаш повече смелостта да си дуеш ,а това ще те убие бавно!!!

166

Исо Хазара

преди 4 седмици

Последни издихания на украинската юде-хазарска майданска хунта до ноември.

165

емо

преди 4 седмици

нищо чудно терористичният режим в киев да направи и това - след атаките срещу кримския мост, взривяването на северен поток и атакуването на предимно граждански обекти в русия, включително и терористични актове срещу руски интелектуалци и военни. антируската истерика на този режим, подкрепян от запада, включително и от русофобските български медии, като нищо може да доведе до трета световна война.

164

Карачанаков

преди 4 седмици

По имената им ще ги познаете Русия женски полов орган , Венецуела атрибут към мъжки полов орган, Северна Корея ами подправка.

163

магеланеее

преди 4 седмици

не четеш внимателно...

162

"РУСИЯ СКОЧИЛА&

преди 4 седмици

КЪДЕ Е СКОЧИЛА ..... НА ОНАЯ ИМ РАБОТА ЛИ....ХАХАХАААА......