42

Анонимен

преди 4 седмици

Водата изтече през депутатските Вецове.

41

Смех...

преди 4 седмици

КВО СТАА С " ВОДНИЯ ЦИКЪЛ" , БЕ.....ПРИ ТОЛКОВА ПРИКАЗКИ , ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВ ЗА ТИЯ 20- ГОДИНИ.....ХАХАХАААА

40

Смех...

преди 4 седмици

ВИКАЙТЕ " ХИДРОИНЖИНЕРА" БЕ.....ЩО СЕ БАВИТЕ....ХАХАХАААА

39

Юлиян

преди 4 седмици

Добре,че беше бай ви Тошо да ви направи язовири и напоителни канали,че съвсем щяхте да я закъсате.

38

Бай Илийчо

преди 4 седмици

Водъ ли няаа??? Нема страшно. В началото ша ви е кофти после жа свикнете.

37

Във вода газим,

преди 4 седмици

вода няма. Във вода вода газим, цените се повишават. Във вода газим, 60% загуби по трасето, вписани в ОЧ на потребителите. Като един концесионер на вода е с годишна чиста печалба от 800 милиона лева, доскоро без концесионна такса и без изпълнен инвестиционен план. 35 години пълна разруха. И няма да е само водата. Ще започват проблемите с инфраструктура канализации, ел. система и др. Тогава великите "инвеститори ще избягат" с печалбите от България. Па ра зи тирането върху изграденото приключва.

36

Инженер

преди 4 седмици

Местните селски кметове досега защо спаха 30 и повече години , а не си задействаха местните ВиК дружества да си поправят водопроводите ? В нашия град смениха километри ВиК тръбопроводи, направиха канализация на квартали , бивши села . Всичко зависи от местната власт. В София в "елитни" уж квартали са още на септични ями и периодично викат лайнарката да им чисти .

35

до 34

преди 4 седмици

До до Хора - 22нищо не можеш да направиш защото " народа " нехае , не мисли и не го интересува нищо .... БГ беше до тук !

34

бг смешки 2

преди 4 седмици

34 годишно крадене от " политиците " до тук води .... стара инфрастуктура , стари канали ....няма оправия !

33

Н2О Голд ООД

преди 4 седмици

Ще плащате по кило злато за кубик прясна чиста питейна вода. Ама няма да има за всички. Ние си имаме вода. Другите ДГД.

32

Мария

преди 4 седмици

Всички автомивки в градски зони трябва да се спрат

31

Ганьовци

преди 4 седмици

Като няма вода, просто няма вода. Няма как да ви се напечата. Свиквайте. Нали няма глобално затопляне? Ами оправяйте се. Вече ще си е само сух сезон в България, без дъжд. Само в София ще има вода.

30

Стани Българино.

преди 4 седмици

Събуди се България! Политиците не са гладни и жадни като теб. Ще става и по лошо, но ти си стой спокойно в къщи и псувай на воля, докато умираш от глад и жажда.

29

до Хора - 22

преди 4 седмици

Който разруши минералния басейн в Дом Младост във Варна и го превърна в частен комплекс със захранване с минерална вода нон стоп. Пак край Варна - Иванчов Хан - частни комплекси, които се захранват с минерална вода. Минералната вода тече по частни тръби а държавата нехае, това е ресурс, който се е предоставял безплатно на народа още от римски времена а сега най нагло се приватизира от мутренски кланове.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Закривай

27

Орт

преди 4 седмици

Не знам каква е тази структура губи 70 процента от водата и на това отгоре се пази от държавата. Става въпрос за ВиК мафиотска структура.

26

ВМЕСТО ПРОТЕСТИ

преди 4 седмици

ЗАБРАНЕТЕ НА АЛЧНИТЕ ТУРЦИ ОТ ДПС НЕ САМО ДА СЕКАТ, НО ДАЖЕ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ВЛИЗАТ В ГОРИТЕ > ТУРЧИН ЛИ Е НЯМА НИКАКВА РАБОТА В ГОРИТЕ

25

Анонимен

преди 4 седмици

Знаете ли,че всички колонии на ФАЩ имат проблем с водата?В Укроленд се пробваха да сложат някакви автомати и да пускат вода само ако платиш с карта.Ще ни правят Африка номер 2,за да може Камилата Харис да пие чиста вода на другия край на света.Само че там водата никога няма да е чиста,защото има атразин в нея и превръща мъжките жаби в женски.

24

Герб

преди 4 седмици

Гражданин Европейското развитие е факт

23

Анонимен

преди 4 седмици

Не забравяйте, че вие гласувате за това мaймyни глупави.