42

Кога ще забранят

преди 4 седмици

тези ба ндити. В Ю. Корея е Япония подобни измамници лежат с години по затворите.

41

1346

преди 4 седмици

Не моЗе да бъде!!! На мен ми казаха, че в тази приказна държава, всички са ай-ти мастъри, ядат в бутикови ресторанти на Оборище и карат поръчкови автомобили.

40

лихва

преди 4 седмици

лихварството уж е забранено в бг. = Сега е легално, че дори и рекетьорите ="бирниците" (частните събирачи). = Лихвите са 50 процента. = кой го узакони.

39

До 46

преди 4 седмици

Като не разбирате нищо от банково дело и от кредити не се обаждайте щото ставате смешни! Лихвите се определят от риска на сделката! Висок риск = висока лихва. При бързите кредити логиката е че те са необезпечени и хората които ги вземат принципно са бедни и закъсали и някакъв процент от тях няма да върнат кредита никога. Съответно загубата от тези невърнати кредити се компенсира от високата лихва на върнатите. Когато вземеш ипотека лихвата е ниска защото кредита е обезпечен със имот.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Бързите кредити са абсолютен рекет, вижте колко им е лихвата. Това трябва да се забрани въобще да съществува. Да оправят заплатите на хората, а не да предлагат кредити. Мутренска история.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Сектанти теглят кредити да даряват пари на Ивелин Михайлов

36

Олигарх

преди 4 седмици

Навъдиха се преклалено много млади пичове и пи-чки ! Понеже е кухо мястото в главите им , нито работят , нито носят някаква полза за себе си и държавата. Трябва закон за принудително въдворяване на такива в урановите мини - имаме атомна централа , требе си гориво!

35

Боян

преди 4 седмици

Взимате бърз кредит от 5 хиляди лева, отивате в казиното и слагате 5 хиляди на рулетката на червено. Печелите 10 хиляди. Връщате 5 хиляди на кредитната институция и сте с 5 хиляди печалба. Това се нарича ливъридж. Но трябва да сте рисков играч като мен. Хедж фонд анализатор съм бил на Уолстрийт. Тома е бързата формула за бързи пари. Шол ми дъ мъни я наричам. Само за алфа мъжкари е. Следвайте ме и за други финансови съвети.

34

ППДБ

преди 4 седмици

Това е пропагандна фалшива новина от Кремъл, която иска да злепостави българина. Българинът е умен, заможен и образован. Той не тегли бързи кредити и не играе на хазарт.

33

Юлия

преди 4 седмици

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Още малко инфо. Щом заведете дела срещу фирми като Сити кеш или Изи кредит започват да ви звънят с предложения да ви върнат малко парички ако си оттеглите делото. Не им се връзвайте. Звънят понеже много добре знаят,че накрая ще плащат за всичко. Не изпускайте 5 годишната давност и съдете всички бързи кредити.Ако нвмате пари за адвокат има такива,които ви защитават без предварителен хонорар понеже се водите социално слаби заради много дългове и после си взимат хонорарите след спечелване на делата

31

бавни кредити

преди 4 седмици

Носете си новите дрешки щото откачалките ви готвят ТСВ на живо. Бързите кредити са най малкия ви проблем.

30

Анонимен

преди 4 седмици

Малко инфо за изплатилите такива кредити. Имате право да ги съдите за последните 5г и съда на 100% ще признае договорите за невалидни. Не е нужно да имате договорите. Плащате държавна такса според размера на кредита и държавата им изисква всички документи. След спечелване на делото(средно трае 1 г) ви връщат всички незаконни такси и лихви,държавните такси по делото и хонорара на адвоката. Дори на първа инстанция да не спечелите на втора със сигурност ще спечелите

29

Анонимен

преди 4 седмици

Помня навремето лихварството беше забранено, хем че през 90-те всякакви мутри си го практикуваха. Сега си е легално, че дори и рекетьорите="бирниците" (частните събирачи).

28

Анонимен

преди 4 седмици

Това е руски фейк,българите са богати и платежоспособни граждани на ЕС. Не теглят кредити особено бързи,ходят на ,,почивка'' в гръцките села около границата със собствени средства а не с бързи кредити и никога,ама никога не носят храна от България. Буахааааа

27

Анонимен

преди 1 месец

До Процента на (31) Парите при Брендо ли си инвестирал че ще ги удвоиш за 2 години?!Такива прУвинциални тъппаци като теб оЦраха България.

26

Български-Тъпак

преди 1 месец

Бърз кредит и бегач с 200 към Халкидики.

25

Процента на

преди 1 месец

функтионално неграмотните е вече 300%! До 18Много *** много До 17. До 9. В момента стоковите кредити са с нула процента лихва. Вместо да даваш 4 хиляди спестени пари, много ясно, че ще тегля кредит. Парите ми могат да бъдат инвестирани и след 2 години да са 8 хиляди. Така хем ще имам 4 хиляди, хем телевизор за 0 лева. . . . . Телевизор за 0 лева с други думи не купен, а подарен! Трудно е да си глупав и да не ти личи! . . . Четат но не разбират! Какво повече да пишеш?

24

НАШ'ТЕ БАНКИ НЕ

преди 1 месец

ДАВАТ ЛИХВИ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ, НО ЗАТОВА ПЪК С ТЕХНИТЕ ПАРИ ДАВАТ ЗАЕМИ С ЛИХВИ > ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ 6 % , А ЗА БЪРЗ КРЕДИТ 25 % > ето е голямата печалба

23

Следващата стъпка е

преди 1 месец

пукането на балона! Без полезни изкопаеми, без енергия, без персонал не е необходимо да си учил даже, за да предвидиш последствията!