17

Анонимен

преди 4 седмици

Пак погрешно заглавие, писано без да се мисли. Това е бройката на установените случаи на шофиране в нетрезво състояние. А колко са шофирали в такова - това никой не може да каже.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ами глоби и парите да отиват целенасочено за дейности. Отделно ако започнат да глобяват повече и за спрели неправилно, милиони ще отиват в бюджета. От там трябва да има връзка и да се връщат пари към звена, които си вършат работата, както и да има наблюдение кой какво върши в КАТ. В провинцията, катаджиите са известни със скъпите си коли и къщи. Даже по НОВА ТВ даваха и ефект никакъв. Трябва и кражбите в МВР да се осветляват.

15

Троян

преди 1 месец

Един тип се въртеше обратно във кръговото. Отнемане на книжката доживот и конфискация на таралясника за резервни части.

14

Анонимен

преди 1 месец

6000 умножено по 3 е реалността за шофьорите с алкохол...

13

Кк

преди 1 месец

При фалшиви тестове за наркотици и после на кръвна отрицателен сине жив терор, видимонтрезвени хора ги връщат в първи клас

12

Шоп

преди 1 месец

А колко автомобила са били отнети или това вече го забравихме?

11

Затвор за терористи

преди 1 месец

Терористите на власт в София ограбиха над 5 000 000 000 живи кървави лева за монтаж на видео терористични камери в ясли,градини и училища.. УВредиха тежко нелечимо МИЛИОНИ РОДЕНИ В БЪлгария..ЧЛ.32 на конституцията ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ВИДЕО ТЕРОРА> Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото

10

Затвор за терористи

преди 1 месец

STOP TERROR WITH TOLL CAMERAS >>MOre 6 000 000 victims in BUlgaria last 70 days !!!ВНимание терористи на власт в София ограбиха над 500 000 000 живи кървави лева от народа за НАгло престъпни черно чумно канцерогенни камери ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32. Увреждат тежко нелечимо всички снимани.. МВР ,КАТ и ДАИ Се следят като терористи.. НЯМАТ ПРАВО НА ПЕНСИИ !!!

9

Iordan IvanOV DOUSER

преди 1 месец

STOP terror anti BUlgarians trough Digital holographic weapons incl ЕКО СТИКЕРИ И стикери за застраховки ..ЗАконът за движение по пътищата ЗДП1969 ЗАБРАНЯВА ИЗрично лепенето на отвличащи вниманието на водача стикери. вкл НАгло престъпни холограмни оръжия за масова ликвидация.. маскирани като "ЕКО стикери" И "стикери за застраховки".Виновние длъжностни лица още на свобода.НАд 5 000 000 БЪлгари сме жертви на терор с холограмни оръжия за последните 50 часа.Увреждат тежко БИОсферата ..Пожари..

8

значи

преди 1 месец

затова няма вече катастрофи,нито загинали по пътищата,българските управници треперят над народа и го глаят с перце

7

Булгар

преди 1 месец

Говедаров с претенции за величие.

6

Насри

преди 1 месец

Да бяхте хванали и половината на тези - народни изедници,политици, дупедати и все крадци със 100-150 милиона необезпечени кредити!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

За по-малко от половин година: 6000 души с милиционерски шапки са шофирали в нетрезво състояние.....

4

Наблюдател

преди 1 месец

еливис Пресли Франк Синатра Уитни Хюстън Матю Пери и още хиляди американски наркомани и пияници имат ли катастрофи?Това е субективно и нека правим разлика под въздействието и употребата!По лошото е на трезва глава да караш в насраното на магистрала или да начертаеш пешеходна пътека при наличието на подлез и още куб безумия от псевдо експерти, защото да се пуснеш на едно състезание не те прави експерт, а това се учи с години която е Диана Рисинова например

3

Анонимен

преди 1 месец

Включително и органите на реда но тях няма кой да ги контролира

2

Анонимен

преди 1 месец

Това са само обявените а реалните са поне 5 пъти повече

1

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли има толкова места в затворите на България?