156

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо е ясен. Ама и тоя на АПИ нагъл, работели невероятни експерти в Агенцията. Е къде са им резултатите от работата ? Ако е това, което ежедневно виждам по пътищата, мерси, да си ходят вкъщи да пасат бишките!

155

Българин

преди 4 седмици

Шарлатаните са по зле и от комунистите от Позитано! Само нарочват някого, който не им изпълнява прищевките, и са готови да го тричат в медиите! Какво да се прави, като всичките са ДС-изтърсаци!

154

Един Българин

преди 4 седмици

Шефът на АПИ да мисли малко, че е временно на тази позиция. Сега има частични избори, но с основните банкянските селяни няма да имат мнозинство и в местната власт. Тогава няма да има как да печелят и избори за НС :)

153

Анонимен

преди 4 седмици

Простия човек се познава по това, че говори преди да мисли, разбира от механизми преди да е прочел упътването и знае всичко преди събеседника му да е завършил изречението. Но между *** и глупав има разлика.

152

Анонимен

преди 4 седмици

Киро е мазен крадлив ЛЪЖЕЦ !

151

Анонимен

преди 4 седмици

Шеф на АПИ се сменят през няколко месеца. Тоз какво се прави и той на голямата работа.

150

Анонимен

преди 1 месец

АПИ е под контрола на пп, Киро консе прави на ощипан,и обвинява герба били от герба апи ,гад лъжлива

149

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност шефът на АПИ е човек на ДСБ. Изглежда К.Петков се е показал с целия си непокрит "опасен чар" за да предизвика такава реакция от коалиционерите. Отдавна изглежда, че на Петков устата му пречи, а мозъкът не помага.

148

Почетния свинарДоган

преди 1 месец

Гризат ме съмнения че породистият ми ш опар Делянчо явно качил младата ми ха нъма и сега отрочетата ми грухтят досущ кат шо пара ми Делянчо , а и мязат на него сякаш са од рали ко жата му.

147

Личи си, че си от

преди 1 месец

от многото на АЛА БАЛА-та! До 52. Един от многото . . Една змия когато умира, хапе най-яростно. Личи си че Пеевски и Борисов започнаха да губят почва под краката си. Нанасят удари със всички възможни способи по силите на доброто! . . . Ала бала! Пpost съм и ми е трудно да не ми личи!

146

джурналя

преди 1 месец

Др.Варелия Велева как те оплюва в епицентър...мани мани.Никакъв епицентър,направо епифинал,госпожо Доганова платена тутка.

145

OЛЕЛЕ

преди 1 месец

Всичкото ПиПи се впрегнало да защитава Лъжлив Киро дето търгнал да прави помен с чужда пита.

144

Напротив!

преди 1 месец

Кирил Петков има право да изисква информация като Депутат! Това не е "вмешателдтво", а контрол!

143

Парадокс Бг

преди 1 месец

Ако депутат от ПП-ДБ поиска информация от някое държавно ведомство, това е "оказване на натиск" според АПИ, МРРБ, МВР и всички калинки на ДПС-ГЕРБ. Но ако тази депутат е с наднормено тегло и два пръста чело като Шиши или Боко - това е лидерство и заслужава акламации...

142

Браво, Кирил Петков!

преди 1 месец

Браво на Кирил Петков,точно така трябва,всеки ден по едно паве в тинята

141

Боко не дава АПИ

преди 1 месец

Буци обича да се бие в гърдите какви пътища бил построил. Сега номера от селските вечеринки, крадеца вика дръжте крадеца.

140

Айде айде

преди 1 месец

Буци обича да се бие в гърдите какви пътища бил построил. Сега номера от селските вечеринки, крадеца вика дръжте крадеца.

139

Отвратен

преди 1 месец

Да не би за нещо глупаво или лошо да е писал и повдига темата Петков?!Та това отдавна трябваше да е направено ако сме имали държава и отговорни политици.Браво на Петков отново.А Боко в затвора да го видим скоро. Никой няма съмнение че е престъпник. За срам на децата му. Остави им хубав позор този комплексар в жалкия си живот.

138

Анонимен

преди 1 месец

освен пиар севи, посред нощ на пожар, били вдигнати и младежи-герб, които почнали яростна онлайн атака срущу своеволията на Кирил , а рано сутринта, на ***-герб била обещана двойна надница

137

Анонимен

преди 1 месец

Как се стигнало до реакцията на АПИ, не ми е нужно някой да ми го казва. ГЕРБоляшката Ви простотия Ви пречи да предположихте, че не всички са с Вашата едноцифрени интелигентност, и могат да си направят заключенията и сами.Много ми е странно, как Вие, които залагате на европейско развитие на България, тази седмица преглътнахте както фашисткия закон на Копейкин, така и полицейската цензура върху свободата на словото. Но, разбираемо - имате доста грижи и проблеми - то може от войната Пеевски - Доган да изплуват и Вашите кирливи ризи.