58

Анонимен

преди 4 седмици

Милиционерско-мутренска държава--корупция, убиства, наркотици.....

57

Закривай милицията!

преди 4 седмици

Реформа из основи!

56

.

преди 4 седмици

Във фейсбук страницата на квартала , хората питаха каквае тая полиция пред бл. 22 преди 3-4 дни , тия от вчера.бг треа са най-спрелата медия ... по темата , трябват повече затвори , в които да се вкарва повече биологичен *** за по-дълго време , трябват реформи от корен , кварталите нощем да се патрулира , по цяла нощ крещят разни *** , неандерталско население.

55

Цин Гаман Гафук

преди 4 седмици

изключително некохерентна статия.. кои са тези, които са заклали? какво спречкване? са па и дете се появи на сцената в полунощ?! нищо не се разбира. Просто *** не е склонна да каже какво точно е станало, защото сигурно ще изглежда прекалено примитивно и може да предизвика коментари, които звучат като расистски. На база на квартала и улицата можем да си вадим изводи така и така

54

Анонимен

преди 1 месец

В София и в Бургас се колят, в Халкидики се стрелят. И всичко това в рамките само на една нощ. Жегата ли подлудява някои?

53

Анонимен

преди 1 месец

Една акция тази вечер за да бъдат отстранени убийците на Наско Сираков и Мило Борисов. Ако намерят кокаин пред екранната стена, да вземат книжките и автомобилите, както и акция в офисите на палмс бет и в дома на комарджията Сираков и кокаинозаеидимата Илияна Раева.

52

Анонимен

преди 1 месец

Тези се клали, няколко часа по-късно други в Халкидики се стреляли ... Какво му стана на този народ, бе?!

51

Анонимен

преди 1 месец

Не се ли разбра най-накрая какво е станало? В другите сайтове не пише за никакво дете, а че са задържани четирима мъже и е имало жена там заради която е станал спора.А починалият е ударен с нож в крака и е починал от кръвозагуба.

50

IQ 3.14

преди 1 месец

сигурно е слабо да се звънне на рдвр и да се иска информация, та требва да сочиме фейсбук за източник

49

Анонимен

преди 1 месец

Там живеят нацистките фенове на Левски. Опасно е да се разхождаш вечер там! Недай си Боже да си с червена тениска!

48

Анонимен

преди 1 месец

***, ***! Ура! Това е нивото ни! Над 100 години изоставаме в развитието от другите Европейци!!!

47

Ти да видиш..

преди 1 месец

Намушкан , или заклан ? Разликата е огромна. Егати журналистиката.

46

Анонимен

преди 1 месец

Значи освен убития има и пострадалИ ? Инцидентът станал около полунощ, но сред пострадалите има и дете? Колко ли деца всъщност са присъствали на гюрултията?

45

Бай Илийчо

преди 1 месец

От не одите въоръжени бря? У нас закон за ладно оружие няаа. Купете си по адин нож ба. Пари за телефони имате ,за самозащита няаате

44

Излизат от баня БАШ

преди 1 месец

Като шашаригави и нападат Българите по улиците,бе да се осъзнаят че,майчината им родина е на 3000км. на юго-изток в Малайзия.

43

Анатолийци

преди 1 месец

Шетат като през османско.

42

Човека е отказал

преди 1 месец

Да бъде мюсюлманин.

41

Из цялата страна

преди 1 месец

Са плъзнали агенти от Де.ба ПСето и гербАЛА да елиминират Българските християни.ГЕНОЦИД

40

Анонимен

преди 1 месец

Разбрали са се като мъже :)))

39

Анонимен

преди 1 месец

Наблизо до мястото на престъплението има долнопробна кръчма.Казва се "Джо" . Всяка вечер разни човешки отломки се правят на извънземни с алкохол.Преди се биеха с дървета ,парчета от пейки и камъни.Очевидно сега са се ъпгрейднали.Минали са на ножове. Като живущ наблизо нямам нищо против отпадъкът на човешката цивилизация да се самопочиства от време на време.Тъжното е че е много бавно.