60

Анонимен

преди 4 седмици

Уаааааа друг ни е виновен уааааааааа. Всеки 4ти в България е от ДС и 90% са с членски книжки на БКП ама Америка ни е виновна сега уаааааааааааа. Нашите и вашите от 1945 си управляват ама Европа на спъва уааааааа хааааааа. Рев до бога и ефект никакъв. Като се изпълни закона за лустрация тогава ми говорете за доходи, човешки права и демокрация.

59

Анонимен

преди 1 месец

България имаше шест реактора в Козлодуй които с инсталирана мощност от близо 4000 мегавата,България беше предвидила строителство на нова АЕЦ в Белене с инсталирана мощност от 2000 мегавата която отдавна трябваше да работи,България имаше ТЕЦ Марица 1,2,3 които имаха инсталирана мощност от 3200 мегавата,какво направихме,или имахме мощности за производство на над 9000 мегавата,нещо което беше достатъчно българите да живеят много добре и да бъдат конкурентни във всичко,да ама ние всички затрихме!

58

Анонимен

преди 1 месец

Повечето неудачници тук още живеят на гърба на мама и тати, но дават съвети за изкарване на пари :)

57

Просто не мога да си

преди 1 месец

представя какъв продукт освен селско стопански трябва да се произвежда за месечно възнаграждение от 1000 до 2000 лева просто защото не виждам на западния пазар (Австрия, Германия Швейцария) изобщо такива или ако има е спорадично в огромно намаление! Затова гледам много учудено когато съм в България на гордите цени на които някои продукти като сирене и някои консерви се продават! Продукта българско кисело мляко е непознат освен в Кауфланд от баварска фирма с български бактерии! Преосноваване тряб

56

Анонимен

преди 1 месец

Парите буквално се валят по улицата. Който знае и може си ги взима. Останалите мрънкат.

55

На българите не им

преди 1 месец

трябват високи заплати! Достатъчно е да са клуба на богатите! Все грандомани сър! С бмв-та!

54

Анонимен

преди 1 месец

Гледам, че милионерчетата са се развихрили из форума хаха

53

тт

преди 1 месец

Как да се измъкнем - Ставате депутат

52

Секира

преди 1 месец

Всичко е ала бала,аз общувам със стотици хора,заплатите им варират от 1000 до 1600 лева.Рядко някой взима около 2000.Тези глупости със средния доход са измислици.За Софиянци вероятно са доста над,но България не е София.

51

психолог

преди 1 месец

Рецепта за измъкване от този вид капани има и тя се нарича Въздържание и Самоконтрол. Обаче повечето хора нямат воля на кокошка и за това се измъчват през целия си живот . Те са над 95 % от популацията. За тях новите господари са приготвили едно лекарство - Евтаназия. Има го в Швейцария и някои страни .

50

Анонимен

преди 1 месец

То една голяма част от хората така и не могат да влязат в капана на средния доход. По някакви причина животът ги е натикъл в друг капан - на минималния (или под минималния) доход, т.е. в капана на бедността. И там за какви инвестиции, за какви обучения и преквалификации ще ми говорите? Просто молете се да не попадате в този капан. Онзи на средния доход не ми се струва чак толкова зле. Ама този на бедността...

49

Анонимен

преди 1 месец

Целият Български народ беше в капана на СССР по времето на Соца.... от който и след 1989г. не моеме да се отървем все още!

48

Анонимен

преди 1 месец

До Проблем Точно така е. И нещо много съществено за манталитета на тия презрени, невнятни, непригодни бачкатори - нечовешката ненавист към всеки, който дори си помисли са излезе от тинестия калъп, в който са отляти. Само им посочи някой поне малко от малко успешен и гледай изкривени, злобни, простеещи физиономии и коментари. Дори не планират да се измъкнат от блатото, но виж, да дръпнат някого надолу, това го могат. Той неудачникът освен да (се) проваля, за друго не е биологично програмиран.

47

Бори

преди 1 месец

Капанът на средния доход,ами животът с 600 лева месечно,какво е?Ни жив,нито умрял,нито човек, нито ***!Номер 1 за Орландовци!

46

Анонимен

преди 1 месец

До Запада ни мрази! Западът ти дава 2200лв средна заплата.ни в Лидл е толкова горе долу. русия колко ще ти даде, ако те "освободи" от западно управление? 2$ заплата като в Куба и Венецуела ли? И ще спре младите да плуват към Флорида ли?

45

Анонимен

преди 1 месец

На основа на какво искаме висок среден доход? Някакви скъпи полезни изкопаеми ли имаме като Катар и СА? Природно надарени сме с интелект ли? Кво ли? Предвид акъла на 90% от българите, включително проф.Иво Христов даже и сегашното ниво на БВП/доход ми се вижда доста надценено

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33Че то склададжиите вземат поне в моят град понякога повече от един офис служител.

43

Анонимен

преди 1 месец

До ПроблемНе от всеки става предприемач.Някой хора е по-добре да инвестират в проекта на някой друг.

42

Анонимен

преди 1 месец

Просто въпросът е че има много фирми произвеждащи стоки, като дрехи на ишлеме и с това обричат работниците си на ниско заплащне.Отделно има аутсорсинг фирми, които наемат българи отново за малко пари да кажем в някой кол център. Да кажем в Германия една фирма ще плаща няколко повече за оператор кол център отколкото в България.Отделно има и много фирми като лидъл които почти не продават бг стоки а някакви немски или от други страни и накрая се оказва че българина финансира немските стоки.

41

Успешен инвеститор

преди 1 месец

До Запада ни мрази! Абе не е виновен Запада, виновни са нашите политици. Едно правителство не могат да скалъпят, а като направят сглобка и се изяждат от жажда и глад за постове и пари. Пари, които се правят лесно с бизнес и инвестиции, но те искат да крадат от държавата. Затова вески сам трябва да се оправя. Няма да дойде никой да оправи нищо. Всеки сам да се спасява, да инвестира и да прави бизнес.