30

марги - аутсайдер

преди 4 седмици

Тотално безДАРИЕ...жадно за реклама!

29

Като две капки вода

преди 1 месец

Прилича на Сашка Васева на младини....

28

Анонимен

преди 1 месец

До Все тая... - Ясно е казано, че заплахите са отправяни от психичноболна жена. По цял свят маниаци заплашват хора, които се ползват с някаква известност. Много е неприятно, защото се оказва, че принудителното лечение не е помогнало с нищо.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тази врещи като недоклано яре, каква певица може да е това? Нахалната и майка я пробутва агресивно, кой щеше изобщо да знае за съществуването и. Не занимавайте аудиторията си с битовизмите на якимова, никой не се трогва.

26

Анонимен

преди 1 месец

Като пестите от лечение на психично болни и ги оставяте да се разхождат...

25

Все тая...

преди 1 месец

НИКОЙ не заплашва така някого. Явно полицията знае че е несръчен ПР и за това не прави нищо. Да не се окаже че заплахите идват от някого дето "певачката" е помолила за услуга. Как пък толкова СЛУЧАЙНО всички подобни заплахи срещу "скъпоценни" Оникални певици се случват ТОЧНО преди излизането на "новия"им албум или преди турне и те вместо да дадат всички събрани доказателства на полицията и те да съобщават в медиите за прогреса при разследването, ти го обявяваш в социалните мрежи. Хвалиш ли се?

24

Shark

преди 1 месец

Коя пък е тази???

23

Нормален и обикновен

преди 1 месец

Тази не беше ли на София прайд? Не ми е жал за такава,а и е вулгарна с този силикон!Да страда,то има много българки с по големи проблеми от нея,ама да се пише за тях по медиите?

22

Българин

преди 1 месец

Дарито да спре с рекламата за ЛГБТ из метра и да се научи да пее. Ще стане перфектно момиче,защото има качества

21

Анонимен

преди 1 месец

Народ който съзнателно гласува за такива като Кирчо и Кокорчо и после се чуди що не му се получават нещата е нещо съвсем нормално да приемем че между нас щъкат наляво-надясно невменяеми. Продължаваме промяната и така ще е!

20

Алекс

преди 1 месец

Тази Дара преди пластичните операции и надутите джуки беше хубава жена.Сега не мога да я позная.Залудо хвърли толкова пари.

19

Анонимен

преди 1 месец

Отново повод ракиените вождове да злорадстват. Тонеше бай Г.нчо ракиения няма други радости, животът му смърди на тиня и кючеци, та поне да се порадва ако някой друг има известни премеждия.

18

Анонимен

преди 1 месец

Много хора подаваха сигнали срещу тая неадекватната от Пловдив. Резултат- нулев. Не е държава, а феодално имение.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 19 Разбира се, за коя друга да се сетиш, Клатушко Чалгопитеков.

16

Клатушко

преди 1 месец

Докарва на Сашка Васева

15

хахаха

преди 1 месец

кое е па тва *талантливо* момиче

14

Анонимен

преди 1 месец

Баща и беше пич .Никой не го заплашваше .

13

и те така

преди 1 месец

ами ядосала е некой от мечовците за некачествена услуга . а да се снимаш на фона на море с микрофон в ръка е много простовато

12

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига врява пак. Мили успешни момичета не получават заплахи ей така от нищото. И защо ни интересуват проблемите на тази милата?

11

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно я заплашват бившите висаджии на Христо Стоичков, време е да излезе на яве нетолерантносттс на Стоичков към красивите жени. Стилът на заплаха е като на висаджия от миналия век. Дара, бъдете силна, който заплашва жени е слаб човек.