32

Анонимен

преди 1 месец

Просто и ясно: тотална мафия навсякъде. А вие си ходете на избори и се залъгвайте, че ще промените нещо. От 1989 до сега, нещо да сте променили? Аааа, да само цвета на мафиотите и имената им.

31

Анонимен

преди 1 месец

Дават, др. Безлов, ако си комунист !Вижте в комунистическа Америка на банките дадоха трилиони !!!

30

До до 18

преди 1 месец

С коя Прокуратура?С тая на Пеевски,която му повдигна обвинения ли?

29

Анонимен

преди 1 месец

А ние си броим стотинките в аптеката, в магазина... ИМА ЛИ БОГ?!? ИЛИ Е САМО ЗА ТЯХ, ЗА КРАДЦИТЕ, КОИТО НЕ СА МИШКИ, А КРАДАТ ЛЪВСКИ! ЗА ДА ИМА ЗА ВСЕКИ ПО ВЕРИГАТА. ЗАКРИВАЙ ПОДОБНА " ДЪРЖАВА"!

28

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте ББР! САМО СЕ КРАДЕ ПРЕЗ НЕЯ, ОТ НАС! СХЕМАТА Е СТАРА.

27

До 18

преди 1 месец

МОЖЕ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕ С ПРОКУРАТУРАТА. ЗА ДА НЕ ЛЕЖИ.

26

Само питам

преди 1 месец

КАКВО РАБОТИ ПРОКУРАТУРАТА СЛЕД КАТО ПУСКА КРАДЕЦА ГАЙТАНСКИ, ЩОТ КАЗАЛ, ЧЕ НЕ Е МИШКА?!? АМИ НЕ Е. КРАДАТ И С БУЗИТЕ.:)) ОТ НАС.

25

Анонимен

преди 1 месец

Само на наши хора дават необезпечен кредит 150млн. ,, Другари, назначавам ви за милионери!.Нема проблем! Държавата ще го плати! Т. е. всички ние ще отделим(дори и да не искаме) по 25 000 лв. за са платим дълга на Вълка и Доган.Супер! Да живееш в България си е скъпо удоволствие!

24

Айляк

преди 1 месец

Кредитът от 148 млн. на Гайтански го е уредил Меди Доганов. От този кредит Медито взима 30 млн. , за да си погаси дълговете на ТЕЦ-Варна. Гайтански нема как да не е дал "нещо" и на гербаджийското тандем Мавродиев-Борисов и после...сичко е точно. Медито пък иска сваляне на имунитета на Шиши, задето наклепа Гайтански. И става мазало. Хубави хора ни "управляват", нема що.

23

Изтекъл запис

преди 1 месец

От изтеклия в медиите запис на разговора между Стоян Мавродиев и Димитър Ламбовски,става ясно ,че първият купува имот от втория, като за целта дори пренасят огромно количество пари в брой през българо-гръцката граница.Става ясно още ,че Мавродиев искал да купува къща за подарък на тогавашния премиер Бойко Борисов.Защо Прокуратурата не разследва това?

22

Приятелски огън

преди 1 месец

В стремежа си да удари Доган, Пеевски извади на показ корупцията по времето на ГЕРБ.

21

Бонго Бонго

преди 1 месец

ПП ДБ и Радев събраха 15 млрда евро от външния дълг.

20

Анонимен

преди 1 месец

При има-няма избиратена активност как да е законна държавата и разбира се, че ще пеоизвежда закони за демокрадците на изборите! Те са измислили как да ни крадят демократично!

19

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Дават на Феноменалните и техните ДС другари

18

До до 1

преди 1 месец

"Свидетелят" Вълка,никога няма да го признае.Защото тогава ще го обвинят за даване на подкуп.А сега не могат да го обвинят в нищо.

17

Анонимен

преди 1 месец

Вълци и черепи въртят милиарди, стига да си плащат на *** и прасето

16

Когато вземеш

преди 1 месец

150 милиона държавни ,народни пари и кажеш че нема да ги връщаш ако не е престъпление в България то значи Законите в България са незаконни и държавата е нелегитимна!Престъпна Организация!

15

Анонимен

преди 1 месец

До 9. Къде ще лежи? На една кълка на Слънчев бряг ли?

14

Анонимен

преди 1 месец

На всеки "наш чуек"

13

анонимен

преди 1 месец

Тази банка е създадена за определени хора да крадят милиони.