19

Анонимен

преди 1 месец

А полицаите от Сен Тропе цо праят?

18

Марсел Марсол

преди 1 месец

Яжте ми френския макарон

17

Анонимен

преди 1 месец

Тогава ще ви пратим мигранти, щом туристи не искате

16

Анонимен

преди 1 месец

Сен Тропе е наистина рибарско селце, което не е нищо особено. Особеното са частните имения наоколо, до които обикновеният човек реално няма достъп, защото са оградени и се пазят от въоръжена охрана. Аз бях преди години, но в самото селце дори нямаше кой знае какво да се хапне. Не вярвам да се е променило много сега.

15

:)))

преди 1 месец

До Анонимен 11 Прав си. Допреди ковида само в екзотичните маали практикуваха това. Сега вече много други хора се научиха, хареса им и искат това да продължи. От къде накъде? Този начин на живот е само за богоизбани!

14

Анонимен

преди 1 месец

Не съм сигурен че някой успява да почине по време на отпуската.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 Ковид научи хората, че е най- добре да тихо, спокойно, без много скупчвания на хора.

12

Азис:

преди 1 месец

"Всички сме на Сн Тропееееееее,други на Малдивитеееее, във Дубай пък третитееее, ах лелелееейй, ах лелелееейй! Оп са Оп са!" :)

11

Анонимен

преди 1 месец

КОВИД научи всички че е най добре да лежиш, да пърддиш и държавата да ти дава пари!

10

ParisSG1970

преди 1 месец

Не е нужно да се ходи всеки път на най-наблъсканите места. Антиб и Тулон не отстъпват. Природата е уникална. От островите отсреща се виждат даже белите върхове на планината при ясно време. Но да, трябват мерки, иначе ще заприлича всичко на Слънчев бряг и Свети влас. Да ама НЕ МЕРСИ! Духът на тези населени местенца трябва да се запази, онази атмосфера от времето на Луи дьо Финес. Който иска да гледа Тура, вижда се какъв избор от прекрасни места има! И температурите не са толкова безумни...

9

Анонимен

преди 1 месец

"Не щем туристи, които идват тук за 2.5 месеца и ни пълнят хазната". Ок. Ама "Искаме мигранти, да ни пълнят затоврите с техните хора, както и моргите с нашите деца, да ни източат социалната система и да се преструваме, че е нормално" не го разбирам.

8

Галя

преди 1 месец

Трябва да си много изпаднал да ходиш във Франция на "почивка". Най-малкото което може да ти се случи е да се върнеш без багажа и портмонето си.

7

Петър

преди 1 месец

Ако, сащ е боклукджииския кош на света, то определено франция е боклукджииския кош на Европа.

6

Петър

преди 1 месец

Защо, пишете такива глупости! Не ви е срам! Това Лято бях във Франция, в три големи града. Такава мизерия съм виждал само в сащ. Матраци, по тротоарите, всеки проси и се опитва да те обере. Мръсотия, ***, мизерия. За влака, умните французи бяха продали 2 пъти повече билети от капацитета, та франсета си държаха колелата над главите. Сума си народ не можа въобще да се качи във влака. Отвратителни мизерници! Няма да им стъпя повече, ако ще без пари да е всичко.

5

IT пенсионер

преди 1 месец

Да се сърдят на Луи Дьо Финес, пой популяризира нудистките плажове на това "градче"

4

Щерю

преди 1 месец

Луи дьо Финес и полицаите са виновни!

3

Ром'с

преди 1 месец

Трябваше да се отбия в Сан Тропе когато Бях в тоз район на Франция,но мога да кажа ,че има по интересни места от Това селце което благодарение на филма стана известно.Но Като цяло там е много красиво !

2

Анонимен

преди 1 месец

Популяризират определени места. Хората се стичат в тях и после ау много туристи. Каква изненада. Чудат се какво оправдание да си измислят да вдигнат таксите, не да решат проблема.

1

Анонимен

преди 1 месец

Не искат туристи, а нелегални африканци и араби, до един мъже!