18

Анонимен

преди 1 месец

Много интересно, всички подвластни на говнянатаСатанисткаКочина холивуд са депресирани, наркоманизирани, педофили и на много от тея психопати Тръмп им е виновен за всичко. Ако не едното е другите 3 и обратно. Има една шепа актьори като примерно Мел Гибсън, Клинт Ийстууд, Марк Уолбърг и т.н. които са осъзнали че холивуд е извън човешкото нормално и не са там вече.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Казано е Къде има друг тип общество? В Северна Корея ли? Там всички се грижат за добруването на Ким и сестра му.

16

Анонимен

преди 1 месец

Е нали и Елън Мъск ръга здраво кетамин.

15

Анонимен

преди 1 месец

Еднофилмовец ама многосериец.

14

Анонимен

преди 1 месец

Аре стига с тоя Матю! Еднофилмовец!

13

Новият главен

преди 1 месец

А нашите кокаино зависими Спасов, Габровски, началнички на дирекции, кога ще ще ги изправите пред съда? Всеки ден искат пари пациентите за по един грам, поне това следете, колко сигнали да подават майките

12

Казано е

преди 1 месец

"the economy, stupid". В общество в което алфата и омегата на битието е личното добруване, измерено в печалба - такива неща са закономерни. Лека му пръст на Пери. А на мерзавците готови да кешират за да издоят болен човек - презрение и затвор.

11

Холидръг

преди 1 месец

Миисирки, сега разрабрахте ли, вие превъзнасяте и правите идоли за подрастващите наркомани и иддиоти. Вие правите реклама на разпространението на наркотици. Вие се чудите колко ще ви платят за тази реклама.

10

Холидръг

преди 1 месец

***, сега разрабрахте ли, вие превъзнасяте и правите идоли за подрастващите наркомани и иддиоти. Вие правите реклама на разпространението на наркотици. Вие се чудите колко ще ви платят за тази реклама.

9

Анонимен

преди 1 месец

Явно нищо друго не му е давало усещане за спокойствие и разбиране. Нищо не помага при такива съзнания.

8

Анонимен

преди 1 месец

До 1. Те стават Неподвластни на собствената си воля. Или въобще са лишени от нея пак заради ефекта от тези вещества.

7

Мдаа

преди 1 месец

Явно не случайно матю пери играеше ***. Имало е много истина в това. Да почива в мир!

6

Кво

преди 1 месец

Ни занимавате с тая друсалка. Пука му *** някой за тоз наркоман

5

Анонимен

преди 1 месец

Браво на американската прокуратура! Ето ТОВА е истинско разследване, не като дрисливата българска прокуратура дето едно дело го влачи години наред, а за българският съд дори да ен споменавам!!

4

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2, А какво ще кажеш за Джей Пи Морган? Защото те са главните доставчици на дрога в САЩ, от които вземат дилърите. Преди ходини бяха хванали кораб на банката натъпкан до горе с кока, накрая естествено обвиниха капитана, както направиха с кораба на Домуса.

3

Анонимен

преди 1 месец

Кеф цена няма. Очевидно американската мечта е удавила не един ентусиаст. Ние имахме един местен кре тен, който пък мечтата му беше да посети Гранд Каньона. За евроатлантика и посещението в Макдоналдс е незабравимо събитие.

2

Анонимен

преди 1 месец

Пласенсия, Чавес... Кой би се доверил на хора с такива фамилни имена?! На такива не бих поверил даже да ми пазят старото радио. 'Щото има медни жици в него. Ще го разглобят и ще продадат медта, после, ако имаш претенции, може и да те съдят.

1

Алекс

преди 1 месец

Матю не е проявил воля да се откаже от наркотиците/означени като лекарства за по-удобно/.Ако имаш пари и си зависим,винаги ще се намери кой да ти ги вземе.Да имаш толкова пари и вместо да плющиш на воля,да се отровиш с наркотици,не го разбирам.