76

Юлиян

преди 4 седмици

А бе,въпросната личност,доколкото знам е "експерт" по "даването".По въпроса за "искането" е на позиция "квот' дадът".

75

Да я вържат в Доспат

преди 1 месец

или от където се беше пръкнала и да в замерят със сополи! Да еид ще може ли да си изпере дрехите!

74

Можем да изнасяме...

преди 1 месец

Най - вече политици можем да изнасяме. При това доказали колко са некадърни през годините. Ако чуете някъде да ги изкупуват - изнасяйте ги.

73

Аман от кобургските

преди 1 месец

Аман от тия, на Кобургището. Вместо в затвора, че продадоха и ограбиха България, все се появяват, все изпълзяват от леговищата. Стига сте ги показвали!Правосъдие няма, ще има Божие възмездие.

72

Събуди се

преди 1 месец

Кой го е еня за важните неща на държавата? Радев и жена му си печат ду'петията в гръцки разкош, Боко и Кико си мерат откраднатото, а народът озверял и отчаян си плюе в пазвите и цъка, че по-лошо и безпътноне може и да бъде. Отнигде взорът надежда не види, толкова гюбре отгоре му не е имало.

71

Реалист

преди 1 месец

Не трябва изкривената физиономия на тази предателка, да е между двамата наши велики мъже.Кукувицата,загроби енергетиката ни,подписвайки спирането на няколко блока в Козлодуй,за да се помаже на *** брюкселски чиновници,при които днес,тази продажница кърти стотици хиляди евро за лич. си банкова сметка.Позор!

70

Анонимен

преди 1 месец

ТАЯ НАЛИ Е ОТ ПАТРИЦИЙТЕ КВО Я БЪРКА КАК ЖИВЕЕ П Л б С а ТЯ ДА Е ДОБРЕ

69

Заради такива кранти

преди 1 месец

и изказванията им ме убеждавате, че Възраждане е истинската алтернатива! Волгин е най-добрия пример за това какви да са българските представители! Да живее България

68

След като не знае

преди 1 месец

или познава интересите на България, която я е изпратила там и и заплаща огромната заплата да се връща незабавно обратно за да бъде съдена какво е правила досега в полза на България, защото засега е известна само с вреди нанесени към България! Атомната енергетика, унищожаването на животновъдството, промяна на българската история и още други! Кога ще ги видим тези национални предатели висящи по дърветата? Как пък няма един хвалебствен коментар и защо!

67

Крадците много са

преди 1 месец

Костов Соколов Софиянски ЙордановЖелев Велчев Запрянов Нейнски Фандъкова ЧенчевХаризанов Лозанов Паргов ГабриелГайтански Кожарева Плугчиева Грънчаров ГуцановКотюклиева Везенкова Гущерова Свинаров Ковешки Бъчварова Тицин ПасиРизова Главчев Плевнелиев Цачева Кобурготски. Чобанов Овчаров Киселова... Масларова..Белобрадова Лорел Запрянов Коритарова..Денков Симеон още един опумус Борисов Пеевски Доган Орешарски борчета и каратистиАбе това някакъв заговор срещу нормалните хора ли е??По имената ще ги познаетеСабуди се юнак балкански 😴😴😴😴

66

Toni Ivanov

преди 1 месец

До # 82 Тази госпожа трябваше до сега да е в затвора,ако имахме свястна прокуратура. Тя продаде българските интереси,като насила ни накара да затворим 4-те блока на АЕЦ Козлодуй и по този начин унищожи българската икономика. Още на времето си Ленин е казал"Електрификация плюс съветска власт е било икономиката на СССР. Вярно е,че при нас нямаме нито електричество нито власт,която да прави закони улесняващи икономиката и за това нямаме нищо.

65

Анонимен

преди 1 месец

Миглена Кунева я знаем, че тя не знае къде България има интерес. Сещата ли се как унищожи българското производство на агнешко месо, при преговорите с ЕС за членство, и то без отсреща дори и да са го искали? Това един от многото подлизурски примери на Кунева. Днес ЕС внася масово агнешкото си от Нова Зеландия.

64

Анонимен

преди 1 месец

Тази госпожа ДА би трябвало да се скрие в миша дупка на такива теми .

63

Анонимен

преди 1 месец

Кой трябва да ни знае интересите, ако не ние самите? Подскажи Мигленче кой ще ни даде напътствия какви да бъдат нашите интереси? Ааааа, ясно е кой....Посолството е. Но ние сме послушни и бързо ще се ориентираме какви са правилните ни интереси. А не беше ли тая точно, която закриваше реактори на АЕЦ Козлодуй или се бъркам вече?

62

Василев

преди 1 месец

Тази с Паси предадоха българската енергетика,закриха 3- ти и 4- ти реактор на АЕЦ .И сега сме ба това дередже.Дадоха й постове по Европа, а ние плащаме скъп ток.Изнасяхме го в целия балкански п- в и отвъд,а сега ......

61

Анонимен

преди 1 месец

Сета надолу из форума. Интересно. Няма една добра дума за Кунева. Що така?

60

Анонимен

преди 1 месец

От думите й оазбираме, че към ЕС цари недоверие, даже и сред бюрократите-фенове.

59

Анонимен

преди 1 месец

тази защо не си отиде в Доспат и да си кротува, никой не и иска мнението

58

Затвор за КОМИСАРКИ

преди 1 месец

НЯМА Данни за поне един водопровод изграден с помоща на издържнаи с ограбвани милиарди от народа Еврокомисарки родени в БЪлгария.ЕКсперти да проучат..ДАнните са за десетки милиарди жестоки щети нанесени на ограбения от техните началници БЪлгарски народ БЕЗВЪЗВРАТНО..Да се проучат всички еврокомисарки вкл МИглена КУнева/ < КРисталинка/Сталинка Георгиева/ МАрия Иванов"ГАбриел".. и сегашната.. ДА се вземат проби за пси активни нарко спец добавки по видео репортажи.

57

Арести за комисари

преди 1 месец

НАд 50 000 000 000 000 евро щети са нанесли европейски наркомани на власт в БРюксел подават системи следящи в автоматичен режим срещи на "Представители на нарочно създадени доказано престъпни групи вкарани с изборни манипулации на власт в БРюксел - ЕВропейски съюз.УРсула ФОН ДЕР ЛАЙЕн се прочу с подставянето на власт като еврокомисари СУПЕР НЕКОМПЕТЕНТНИ пратени от доказано престъпни групи окупирали власта в Европейските страни..