20

Mr B

преди 1 месец

"Има връзка между политическия елит и корупцията в България". Стига бе, наистина ли!

19

Анонимен

преди 1 месец

И какво предлага пенсионирането ченге Радулов?

18

хехе

преди 1 месец

на българските богаташи парите са КРАДЕНИ ! и на политици и на МУТРИ и на олигарси ......ВСИТЕ ! никой не е създал никъв голям бизнес за толкова години !

17

аааа 2

преди 1 месец

не е тайна за никой че контрабадните канали за стоки и наркотици работят на пълна пара при всички правителства но най-вече беше при Костов и НДСВ където управляващите опънаха сериозен чадър над разни мутряги ....МИСЛЯ че това продължава и до сега чак !

16

Анонимен

преди 1 месец

От банката ще кажат, че само той е кандидатствал. Те такива са били условията. Същото е и с еврофондовете. Взимат през оставени вратички.

15

Анонимен

преди 1 месец

До 17 Млакни вее... А и се налага, да си с охрана. Ти ле инаш 50 милиона ин дъ банк, па някой няма те отвлече да ти ги иска ...

14

Анонимен

преди 1 месец

Вълкът е пич.

13

до 15

преди 1 месец

До Анонимену БГ честно забогатели няма - справка над 150 те поръчкови убийства на прехода и ходещите с по 30 човека охрана " бизнесмени " ....нормален бизнсемен не ходи с 30 човека охрана и не занимава с наркотици , кражби , контрабанди и тн ......

12

Анонимен

преди 1 месец

и тези са като величие, кадрите им са политически остатъци, както се изрази една дама

11

Анонимен

преди 1 месец

Всеки дето ги е трупал нечестно, обапе. Тези, които ги правиме пестно имаме предложене за решение на проблемите и емтод - тотална елиминация на претъпния контингент. Но болнава идея нарепе "хуманност" и глупавата ви етика ни пречат, защото ще ни ореследвате после.

10

бг смешки 2

преди 1 месец

то въпорса г-н Радулов е как са ги натрупали ! а българските " бизнесмени " само с кражби и далавери ....не с работа и акъл ! парите са им от обществени поръчки , еврофондове , необезпечени кредити ( Вълка ) , контрбанди , наркотрафици източване на ДДС и тн ...това чист бизнес ли е ??!?!?? и после що ходят с по 20-30 човека охрана ....е как да не ходят като ги е страх да не ги утрепат ....

9

до 5 ИВАНЧО

преди 1 месец

До ИванИ как ще има като наркобосовете плащаха на политиците през годините .....абе щяхме да питаме Косио Самоковеца и ПОли Пантев за Костов и СИЕ ама бог да ги прости

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

А бе,тоя защо прилича толкова много на Радев? Да не е и тоя изтърсак на ромът с кръв на кобургите Тодор Живков? А ни е си мислехме,че Мара Малеева еврейска се е радвала у задгробното несъществувание на верност и преданост другарски.

7

истината

преди 1 месец

Това е случайност

6

истината

преди 1 месец

Бялата мафия се сраснала с МВР и за това МВР вън от политиката и от управлението на Държавата това иска да каже но го е страх, да ли ще осъмне. Разделението на властите с ясни норми е с цел възпиране на корупцията и внедряването на чужди структури и интереси в политиката на държавата. Но до сега политиците на прехода само сливат властите с цел размиване на отговорността след като е отменена най строгата норма - смъртно наказание и престъпността пирува за сметка на народа по всички етажи на власт

5

Щото знае

преди 1 месец

Колко хора е пре е бал да ги натрупа и може некой да го думне с снайперо

4

Иван

преди 1 месец

За наркотиците е прав. Нямат нито един хванат наркоразпространител. Да сте чули за хванати и осъдени такива? Кражби в България не се разследват.

3

Зависи

преди 1 месец

Има мултимилионери, които не парадират с парите си и никой не знае, че са натрупали пари. Изглеждат като типични представители на средната класа, с голямата разлика, че всичко плащат кеш и нямат нито един заем. Имат огромно портфолио от акции, итиефи, криптовалути и недвижими имоти, но няма да ги видиш да карат ултра скъпи коли, нито да хвърлят пари по дискотеки. Те не дават и една стотинка за охрана, но имат най-ценното нещо, което другите го нямат, а това е време. Разполагат с цялото време.

2

Анонимен

преди 1 месец

"Айде, "айде, Радулов отцепника да не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, че и той натрупа пари като се отцепи, за да подкрепи Кирчовото правителство. Поне да си натиска паpцалиme, че работата започва да прилича на гузен негонен бяга!

1

Oberbayern

преди 1 месец

Този дс дядо, явяващ се по студията със слънчеви очила? Той ли ще оправя държавата с Руди гела в комбинация? Дето виси по чалготеките с разните му държанки по студентски град? Тази държава е за сериозно закриване. Не виждам какво друго ще я спаси. Преосноваване на МВР, и редици други институции. Разни дядовци от дс, дето искат вместо онези да намажат тези, дълбока пенсия. Работа в службите, МВР, ДАНС нямат. Виждаме ние младите каква са я свършили досега.