687

Тон

преди 4 седмици

Закона мишки розави ,нищо общо няма с путин,престанете да се налагате и пъхате носа на всякъде,в личното пространство на хората!

686

Анонимен

преди 4 седмици

На мен не ми е ясно от какво точно не са доволни хората с нетрадиционна сексуалност?! Никой не им забранява да живеят по избрания от тях начин с избрания партньор, никой не ги спира да работят и не им отнема работата за това, че са различни, уважавани хора са, ако са го заслужили... Те искат да осъществяват законен брак с партньора си, но защо??? Толкова традиционни семейства има без сключен брак. Но това тяхно искане да им се позволи да осиновяват деца, не нарушава ли правата на детенцето, кое

685

До "Демократ&qu

преди 4 седмици

Много си активен, пич... За БХК ли работиш или за други грантаджии? И как лесно ти се получава да кажеш, че който не иска да облъчват децата му с глупости от хора без деца, е хомофобия и даже инспириран от Путин. На колко хора от ромското малцинство помогна да де интегрират? Адвокат си на т.н. лгбт общност ли? Кажи тук, на всички, колко деца имаш и как ги възпитаваш.

684

Демократ

преди 4 седмици

До Стефка Стефче, готино е, че плашиш с Холандия. Дано Путин ти плаща добре! Не да се спасиш ти и милите ти деца в Холандия след като такива като теб му сервирате БГ на тепсия. Не си разбрала какви са ценностите на ЕС след 20 г. членство ли? Има си Договори на ЕС. Седни, прочети.

683

Стефка

преди 4 седмици

Щом това са ЕС и евроатлантическите ценности, на България не и трябва ЕС не и трябва и НАТО. Вън от сатанистките организации. В Холандия например хората с нетрадиционна ориентация изнасят уроци на деца в детската градина и в училище. Има мрежа от НПО една от най известните Rutgers които прокарват такива обучения под шапката на ООН и СЗО. Това ли искаме ние за нашите деца? Има много клипове в ютуб как в Холандия обучават малки деца някои от тях са шокиращи.

682

РВ

преди 4 седмици

Може да сме най- бедни в еросъюза но в едно съм сигурен. Впрочем това е единственото нещо за което вярвам в българите е че ние никога ама никога няма да си продадем децата за нищо на света.

681

Анонимен

преди 4 седмици

За какво са ни тея содомитски еврогеюфски пари, при положение че ЕК много добре знае че всички се открадват от тиквиПрасета и подобни урродди. Оставете ни децата намира и си дръжте говнянните пари за вас. И без това не нищо не отива за народа!

680

Анонимен

преди 4 седмици

Какво е това грубо вмешателство във вътрешните работи на България ор шепа европедерунгели? Изобщо не им отговаряйте

679

Анонимен

преди 4 седмици

Точно така евросатани! Не ви искаме античовешките еврогеюфски "ценности". И не искаме руски ценности, а ЧОВЕШКИ. Много ви е удобна гнусната пропаганда че нормалността е руска ценност. Та за това да я оставим. Айде сиктир, генетичниОтпадъци!

678

Брах му лайката

преди 4 седмици

Значи ако някое детенце го хване педофил . Той нищо лошо не прави просто му разяснява за лгбти . И всичко това го търпиме само за едните банани .

677

Хей

преди 4 седмици

Мрасни русофили. Предавате евроатлантическия път на българията . ЕС ще ви наложи евро и санкции . Докато поумнеете правилно.

676

Извратеняк

преди 4 седмици

Клати ми се нещо ЛГБТ !

675

Анонимен

преди 4 седмици

Тия не са наясно, че ние живеем за децата си, нищо друго. Пипнат ли ги и театъра приключва, лампите се гасят и идва Фреди Крюгер - права мрава и тн., права лопата и нищо няма да има смисъл. Стряскащо е колко са зле в Брюксел да искат да натиснат копчето, пълни и.диоти.

674

Анонимен

преди 4 седмици

Вземайте си парите и се омитайте заедно с и.звратените си месии. Щом като ще закачате децата ПРОШКА НЯМА ЗА ВАС. Явно ще ставам русофил и унгарофил.

673

Бачо Киро

преди 4 седмици

Всяка сексуална пропаганда на деца е педофилия.

672

Анонимен

преди 4 седмици

Запазете извращенията за навършилите 18 години

671

Братя и сестри

преди 4 седмици

Не ви ли писна вече от гаврата? Докога ще търпите? Прекалено пасивни сте за хетеросексуални. Направете нещо поне в името на децата си. Защо,не бяхте на митинга, организиран от Възраждане? Защото сте промити от същите, които прокарват сатанистката джендър идеология, и ви е набито в главите, подлъгани сте, че Путин е торбалан, а Възраждане били негови агенти. Хехехехе, пасивни ба.лъци :))))

670

Православен

преди 4 седмици

Нашето дело е справедливо! Врагът ще бъде разбит! Победата ще е за нас!

669

Анонимен

преди 4 седмици

Ако детето заяви, че е вярващ християнин и е кръстено- има тапия - ще може да не влиза в тези часове с лгбти извращенията. Ето защитата!! Ще ни извият врата да отменим закона, но ние ще измислим някаква френска безработица и да врътнем извраатеняците!!

668

Анонимен

преди 4 седмици

Законът защитава интересите на нашите деца и на нас самите. Да живее България! Да живее Възраждане! Ще победим сатанистите, които натрапват тази жестока идеология