310

Украйна

преди 3 седмици

И проститят Запад губят войната!

309

Ursus

преди 4 седмици

Може ли линк към транслитерираната статия, за да разберем какво е искал да каже авторът?

308

българите сме с УКР

преди 4 седмици

Винаги съм се чудил какво прави Путин със стотиците хиляди руски трупове и вчера разбрах:Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания МортаделКремъл отчита човешки жертви от страна на руската армия по простата причина че крепостните не ги имат за хора..ха.ха

307

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Расийската пидирация нали нямала граници, за какво се пеняват раснаците.

306

Анонимен

преди 1 месец

.....абе да не завърши като в Авганистан

305

Анализатор

преди 1 месец

До Турист Никъде защото всичките градове на руските княжевства са били дървени-дори Москва е била дървена затова са я запалили руснаците преди да дойде Наполеон-те и сега селата всичко е дървено не могат да строят.

304

До Бандер Офците

преди 1 месец

Стигнахте ли до Москва...Или всичко ще приключи като миналогодишния Контра Наступ на нацистите. Тогава Зеленски обеща че това лято (2023г) щял да се къпе на плажа в Крим...Още чакаме снимки ?

303

Анонимен

преди 1 месец

Всичко,което трябва да знаем за Расийската федерация,е че е суровинен придатък на Китай. Територия на азиатския дракон.

302

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците в Курска област са в шок. Руската пропаганда от 20 години им повтаря как идва армия от натовски суперкиборзи нацисти с черна магия, а то дойдоха украински военни да им раздават вода и суха храна и да им покажат евакуационните коридори.

301

Безаналогово

преди 1 месец

За първи път в историята Атомна държава я млатят на собствена територия!

300

Турист

преди 1 месец

Миналата седмица посетих Плиска,Преслав и Велико Търново. Сега съм в Охрид. Къде мога да видя средновековните столици,крепости и замъци на древна Русия?

299

Конфуции

преди 1 месец

Тая работа с нахлуването в Русия е обречена кауза, без ясни цели и план, без логистика няма да стигнат доникаде. И какво правят в завсетите села - назначават ли временна управа, оставят ли гарнизони да пазят завзетото?

298

Анонимен

преди 1 месец

баси пасквила

297

NATO

преди 1 месец

Щом никой руснак не стреля срещу тях, значи са им дали коридор към Москва, за да претрепят подземния плъх. Пригожин трябваше да свърши тази работа, но сега е ред на щафетника Зеленски. Никакви компромиси с политическото ръководство на екс СеСеСеРе. Това са терористи и криминални престъпници.

296

Русобил

преди 1 месец

Оба,оба зеленая ограда украйнци трахнули Вова так ему и нада.

295

82 ОМБр

преди 1 месец

До тоя подмен: Комедиант

294

еха

преди 1 месец

Забили едно знаме и айде станало украинска територия.Почакайте малко.Помен няма да остане от укрите там.Били решили да атакуват-вашите господари ви казаха да атакувате, като повече от половината са чуждестранни наемници.

293

Костя Копейкин

преди 1 месец

От ВъZраждаме търсим памперси за другаря Путин! Може и втора употреба.... Спешно !

292

Дзивко

преди 1 месец

Тва писание е приказки под шипковия храст, да се заработи гранта, абсолютно излишна операция, дето няма позитиви, фронта в Украйна си върви, а тия има няма 10к крайници дето ходят и се снимат по селата на групи по 10 човека, ще ги избият една по една, не може с 10к хора да се задържиш на подобна територия

291

82 ОМБр

преди 1 месец

Въобразяваш се. И кога е "сега",защото "сега" го чувам от както потъна флагмана"Москва"