32

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам защо жендрьете скачат като ужилени, боцнати отзад като чуят за бай Доналд.Да не им спре НПО кранчето сигурно.Ппдб министри ги правеха, повярваха си.Казаха, че били прогресивни и почнаха да пишат тука. Знаят че в бг са прсти и вкараха мантрата,че който не е съгласен с глупостите им е путинис и комунист.Само те са носители на прогреса и истината.Жалкото е, че много едноклетъчни се вързаха на този език на омразата,който се насажда отвън..но почнаха да проглеждат.Скоро ще се крият пак:))

31

Рендето

преди 1 месец

""""Доналд Тръмп: Камала е "радикална лява социалистка"""""" --------- Абе знаех си, че комунизма рано или късно ще се завърне, но не очаквах, че завръщането му ще започне от Щатите?! -))))

30

Да бе!

преди 1 месец

Осъденият от Американския съд по 34 обвинения за измами Тръмп не е никакъв политик, а търговец и шме.кер, сега измисля какви ли не фалшиви обвинения срещу Камала Харис. Тоя измамник пак ще загуби изборите и пак ще организира нов метеж в сградата на Белия дом.

29

Анонимен

преди 1 месец

До вчера, преди да стане кандидат за демократите, Тръмп не я забелязваше. Вече е радикална лява социалистка. Явно е, че социалогически изследвали са засегнали Тръмп.

28

пияница мистик

преди 1 месец

Едноухото тръмпанзе защо чете какво са му написали? Нали е "бизнесмен"? Би трябвало да ги знае наизуст тези работи от икономиката :)))

27

Анонимен

преди 1 месец

Ех бай Дончо..бай Дончо- друго е да си финансов и данъчен измамник..расист и високомерен надут пуяк - толкова дълбоко комплексиран нарцис - като по учебник ..радикална лява била- не е кат проститутките дет си свикнал- образована високоинтелигентна прокурорка...и семейството и такова..Не е няква селска фуста да я пратиш в кухнята ...кого плашиш бай ДончоЕдна цветнокожа при това първата жена която ще стане президентКолкото и да са напъваш - губиш бай Дончоо без ала бала - питай нашия резидент

26

Анонимен

преди 1 месец

Демокрацията е радикална лява идея.

25

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай Тръмп, България е с теб !!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

Луд умора няма

23

Анонимен

преди 1 месец

Камал е като оня алжирец от Олимпиадата - сбъркано нещо!

22

123

преди 1 месец

До Анонимен 32 Знаем, че демократите са лявата партия в САЩ, но дори крайно левите демократи са много по надясно от центристите в Европа. РПросто в САЩ лявото и дясното са много по различни от в Европа. А Тръмп не нито десен, нито ляв, той е елементарен популист. Досегашната му тактика да напада с обиди Байдън работеше, но когато нападаш и обиждаш жена избирателите не го приемат добре. Ако не смени тактиката, Харис ще го отвее на изборите.

21

Цирк

преди 1 месец

Преди малко по Канал 1 адвоката на Гайтански каза, че клиентът му вчера в 14:30 ч. е бил готов да се предаде, но от комисията го помоли това да стане днес!

20

Анонимен

преди 1 месец

Голям актьор! Обаче най ме изкефи, когато на един митинг каза "Знаете ли какво е инфлация?" И извади като фокусник от единия джоб в едната ръка едно пакетче ТикТак, а от другия извади същото пакетче, само че в миниатюрен вид. И вика "Ей, това е инфлация...." А публиката буквално изпадна в екстаз.....:))))

19

И е прав!

преди 1 месец

Какъвто и да го наричате!

18

Поправка,Дони!

преди 1 месец

Кома-Ла е радикален психоджендьр мъпет-болшевик... Живели сме през социализЪма и това тъмно3елено и33вращение няма как да е "социалист"

17

Анонимен

преди 1 месец

А оранжевият дали е наясно със значенията на думичките, които използва? Надали. Той завалията не знаеше имената на държавите, които посещаваше по време на мандата му.

16

др. Дръмп

преди 1 месец

дайте да видим какво образование има Камилата

15

Мното е Тъъпа

преди 1 месец

аз това знам - едно изречение не може да върже - ама това изненада ли е?! иначе, кукловодите, нямаше да са я поставили там където е!!

14

IQ 3.14

преди 1 месец

тръмп удари страшна греда, се едно предизборната му кампания са я режисирали иван, андрей и десния бек на левски.

13

Манифест на КП:

преди 1 месец

"Един призрак броди из Европа призракът на комунизма." Призракът на комунизма вече е стигнал до Америка.