11

Навитак

преди 4 седмици

Мише, а кои са 10те признака, че имате връзка с вибратор? :-0

10

Т

преди 4 седмици

Ми това е жълта списание, Аз жената, не е Аз жендърмена. За това се пише хейт за мажо.

9

Анонимен

преди 4 седмици

Михаела, идеалният партньор за тебе те чака в едни специализирани магазини. Изобщо не мога да повярвам, че някой ти плаща да пишеш такива глупости. Защо утре да не е нещо от сорта "Как да разберем, че партньорът ви е африканец", "Как да уринираме прави в автобуса без да привличаме внимание", "40 секс пози с дръжката на метлата, когато не летим с нея".

8

Опа

преди 4 седмици

Само да отбележа, че има доста изкусни манипулаторКИ. Статията е изключително сексистка и неуместна, понеже вменява манипулацията единствено върху единия пол. Така че, просто не струва.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Cтатията е пълен фyш както обикновено. Джоко Росич едно време почти беше нацелил жената и мъжа как трябва да се държат. Днешните жени обаче хем искат да ходят по много мъже, хем никой нищо да не им казва. И като им кажеш, викат "Еее, ама ти сега си измисляш триъгълцници! Ти си манипулатор! Така пишеше в Днес!". Демек който е писал тая статия даже грях събира.

6

Не Ви Трябват

преди 4 седмици

Връзки - трябва ви Кексуален Контакт и после - кой от къде е!

5

Анонимен

преди 4 седмици

11ти признак: Тръгвате да му давате отпред, а незнайно как се оказва, че сте му дала отзад...

4

Анонимен

преди 4 седмици

Значи вече сте предпазен!

3

до 2

преди 4 седмици

на англисйки му викат dark psychology на това нещо . има си цял раздел за него в психологията и хич не е дребна работа ....имал си връзка с психопатка . вероятно те е зарязала след известно време и тръгва да търси друга жертва ....

2

бг смешки 2

преди 4 седмици

имах 1 такава уж ми беше гадже .....лъжеше нперекъснато , правеше интриги и манипулираше ...направи ми някакви измислени люноевни тригълници . оказа се нарцистична психопатка , тоест напълно болен мозък . познавам още 1 такова чудовище от женски род ....въртят мъжете както си искат , лъжат ги непрекъснато !

1

Анонимен

преди 4 седмици

В това са описани 10те основни прийома на жените.