43

Предложение:

преди 1 месец

Нека платеното екоклиматично ши33и,само нарекло се климатолог да се съобрази с климата и да спре да диша,да пие вода и да яде! По този начин ще даде личен пример за справяне с кли33матичните промени,глобалното затопляне и екоклиматичния преход,като по този начин намали въглеродния отпечатък от съществуването си.

42

баба мара

преди 1 месец

сега ли се сетиха следващите воини ще бъдат за водата тези пожари съсипахагорите сега никои няма да се занимава със залесяване а то е жизнено важно занас хората да се спре застрояването стига вече бетон да се садят дървета

41

Анонимен

преди 1 месец

Миналата година Урсула преподаваше урок на германците как да се умиват с няколко капки вода, а друга пък обясняваше как да пият вода от тоалетната чиния-била чиста като момина сълза.

40

мда

преди 1 месец

Водна криза има заради некадърното управление на водите. Подариха всички язовири, направи безумни ВЕЦ, точещи язовирите, разграбиха всички напоителни канали и системи, съсипаха малките водоеми. Общо взето, управлението на водите е трагично и тепърва ще ядем хурката. Едно време в селото на дядо и баба 100 % от площите бяха поливни, сега поливни са точно НУЛА! Всичко разграбиха и малките водоеми са празни и съсипани.

39

Мосю Воланд

преди 1 месец

Водни кризи има единствено в незаконните ромски гета, защото те не плащат. Водни кризи има и в районите със язовири защото са некадърни да си стопанисват язовирите. Това е.

38

Бай Илийчо

преди 1 месец

Водътъ в бъдеще ша е голям проблем.

37

Анонимен

преди 1 месец

31-ви коментар е най-точния защо имаме водна криза. Бай Иван Мазния ви каза истината. Не е заради топлото време и суша, а заради ВЕЦ-вете. Аз съм израснал на язовир Цонево. 6-ти по големина язовир в България. Не съм го виждал толкова спаднал от 40 години, когато бях дете. Но тогава този язовир захранваше заводите на Девня с вода, захранваше и Лонгуза под него с вода за житните растения. Сега захранва само ВЕЦ някакъв до Варна собственост на турци. Този ВЕЦ ошушка водните запаси на язовира.

36

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Водната криза се дължи на отклоняване водата от реките ни за лична употреба. Тази "водна криза" напомня онази от времето на Кан Парис ,когато бе унищожено Българското Канство на Балканите от така наречените погрешно "гърци",които всъщност са тюрки с обилна индийска и църна кръв. За за има вода трябва да има дървета. Дърветата са магнит за подпочвената вода. Също така горещините са изкуствени,а не Природни.Ламарините на автомобилите и асфалта вдигат с поне 10 гр. температурата.

35

Анонимен

преди 1 месец

До Има водна криза, Ами вместо да даваме 3.5 млрд на Украйна, за да загиват украинците, не беше ли по-добре тези пари да се оправи ВиК мрежата в полвината България?

34

Има водна криза

преди 1 месец

Защото някой изполва водата за ВЕи и защото 60% се губи от ВиК. Сметката я плащаме ние!

33

Анонимен

преди 1 месец

Со рос оида плаща в зелено, никоя уващаваща себе си ми сир ка не може да си позволи да изпусне копанята. Ако трябва ще пишат такива глу по сти по 3 пъти на ден, деца имат за хранене ми сирките ниедни.

32

Анонимен

преди 1 месец

Климатът на планетата се променя с нас или без нас. Има регистрирани 7 ледникови периода, като преди всеки е имало повишение на температурата. Но сега климатичните промени се използват за всяване на страх, за да се пробутат абсурди като зелената сделка, с която няколко фирми правят милиарди за сметка на всички останали. Сега има криза с водата и го твърди някакъв измислен климатолог. Ами то всяка година през август има спад на нивото на водата. А сега го изкарват, че е краят на света.

31

Анонимен

преди 1 месец

На който му е горещо тук да отива в град Якутск (Русия). В момента там е 7 градуса.

30

Анонимен

преди 1 месец

И да спрат да изсичат дърветата точно заради климатичните проблеми.

29

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, плъх со ро соиден, всяка година има режим на водата в някои села.

28

Форекс

преди 1 месец

В Инсбург Австрия натрупа 2 см. сянг.

27

Да идват танковете

преди 1 месец

Да гласуват закон ако имат капка съвест депутатите "Извънредна климатична ситуация" -Лятото когато има слънчева енергия в изобилие да се спират малките ВЕЦ ове на мутричките и политиците !

26

Бай Иван мазния

преди 1 месец

Всички политици си направиха по един ВЕЦ с европрограми и кредити и сега точат язовирите и правят зелена енергия за която плащаме прескъпо и за награда получаваме воден режим. Пролетта всички язовири бяха пълни най обикновенно горещо лято.

25

Хамстер

преди 1 месец

В Германия вали сняг...

24

Vol'Jin

преди 1 месец

За да се научите повече така да не правите!