10

Хи хи

преди 1 месец

Те бмв-тата така се обръщат по таван, другия път ще е по внимателен.

9

BMW

преди 1 месец

Добре ве публика, като не харесвате BMW ще си взема Ролс Ройс , белкем ме харесвате повече. Може и Ionic 5 N ,за да завиждате повече от рено-то.

8

Алекс

преди 1 месец

До От... И каква връзка има твоето говорене за младите водачи със статията.В случая водачът е на 54 год.Чети статиите преди да пишеш коментари.

7

Нищо особено! Ще си

преди 1 месец

купи нов джип, ама за нова ръка ще е по трудно! Като не може да кара бързо, инсче нямаше как да се случи инцидента, защо кара? Главанак надценил образователните си дефицити!

6

От...

преди 1 месец

...двадесет години говоря, че младите шофьори трябва да излизат с шофьорска книжка категория В1. Тя трябва да значи млад шофьор, да има право да шофира само денем, максимум по пет часа на ден и в кола, максимум до един кубик и 70 конски сили. След като е имал един кубик кола десет години, да може да кара курс за В2, която да е примерно само до 2 кубика двигател и 150 коня. След още десет годишен стаж, ако няма нарушения, пак курсов за книжка категория В3, , вече до 250 коня. После едва за джип..

5

Анонимен

преди 1 месец

Направете една статистика колко процента от катастрофите стават със немски Автомобили. Мога да се обзаложа че са над 80%. От които половината са със BMW.

4

Лекар

преди 1 месец

Да бяха го оставили на место

3

ДарвинГ

преди 1 месец

Естествен подбор

2

Анонимен

преди 1 месец

BMW и AUDI е диагноза на комплексирани русофили...

1

Алекс

преди 1 месец

На 54 и още не му е дошъл акъла.BMW водачите са безнадежден случай.