12

Чичо ти

преди 1 месец

А бе, тая КамИла Харис да не е роднина на Про100 Киро - и двамата не могат да вържат 3 думи в едно изречение.

11

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

Това е така защото на практика няма избори. На всички е ясно, че Камала е класи над памперса! Защо да си губи времето с популист, когато встъпи в длъжност ще има много работа, затова е добре, че се фокусира върху това, а не да се драка в платени телевизии с изкукали и жадни за слава старчоци. Как смеете да обиждате жена, която е била прокурор, сенатор, вицепрезидент на най-силната и демократична страна!? Американците не са гламави кат нас и ще изберат единственият достоен избор - Камала Харис!

10

Избирател

преди 1 месец

КамИлата Харис се киска безспирно и сигурно плюе като камила. За какво ли им е на Имериканците да имат плюеща камила за президент ? Както и в България - за какво ни беше Про100 Киро за мин.-председател ? Имаще същият ефект като тази камила.

9

до 7

преди 1 месец

Да, тактика е. Самата Харис и екипът й знаят, че ако тя се появи пред медиите и започне да говори без сценарий и предварително написани отговори, които да чете от телепромптър, бедствието ще е потресаващо. Затова за нея е по-добре да не говори пред журналисти. С Уолц не е по-различно, макар той да има малко повече дар-слово.

8

Анонимен

преди 1 месец

По-словохотливи? На практика Тръмп и Ванс са пред медиите всеки ден, по някога и по няколко пъти. Харис и Уолц се крият. До момента не са отговаряли на въпроси и журналисти. Вчера Харис и Уолц си спретнаха взаимно интервю - само двамата, питат се един друг. Говориха си за тако и музикални предпочитания. После го обърнаха на лява демагогия - говорят без да казва нищо. Но пък се хвалеха един друг. Гледах и плаках, няма такава сакъпена история.

7

Българин

преди 1 месец

Фокс са медията на тръмпанзето. А собственика им Мърдок се ожени за бившата тъща на Роман Абрамович. Само тръмп сектантите я четат тази "медия"

6

Анонимен

преди 1 месец

Забавно е, хората как вярват на такива неща. Харис е кандидат на САЩ - най-богата страна, сериозно ли си мислите, че се е свила в ъгъла и реве :) Тя има екип от хора дето я съветват, подготвят, анализират всичко! Мълчанието в случая очевидно е тактика. Скоро ще разберем каква ...

5

Анонимен

преди 1 месец

Аха, Fox News. Метресите на оранжевия хахавелник.

4

така е

преди 1 месец

Харис избягва, защото не може да върже едно изречение от три думи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Както е тръгнало и бг изборите и американските ще са на една и съща дата.

2

Анонимен

преди 1 месец

Еми тролея не може...

1

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е любимеца на народа и той ще спечели.