70

Анонимен

преди 3 седмици

Ако сега не действаме уважаеми родители , скоро ще искат да имат стаи за м**а*.стурбация в училищата, както в германия, германските училища ги имат

69

баба мара

преди 1 месец

подкрепям

68

Анонимен

преди 1 месец

Въzzраждане

67

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли кой видях вчера на женския пазар? Волен. Търсеше си черга за гаража-срудио и каза да предам поздрави на Копейкин. Щял да му покаже как да си настрои микрофон и трипод за тикток като не мине 4%

66

до 64 и 65

преди 1 месец

След 10-20 години няма да го има този проблем. Гласоподавателите на Възраждане са пенсионери.

65

до 64

преди 1 месец

Тръгнали сме си вече. И аз не съм ЛГБТ, но ме плаши факта, че има едни 10% които не искат ЕС и искат да се върне комунизма и да станем част от Русия. Много по-спокойно се живее в държава, където всеки има права и ги знае. В България е ад.

64

Гражданин на Европа

преди 1 месец

Най-добре тези 10-12% млади хора и в работоспособна възраст да напуснем и да откажем да бъдем данъкоплатци на тази "държава"! Казвам го като западно мислещ, човек, който не е гей, а загрижен кои ще са следващите човешки права, които ще отпаднат? Дали с един замах няма да бъде унищожено и малкото направено след 1989? Или май вървим към "1984" на Оруел по руски стандарт?

63

Анонимен

преди 1 месец

Бъдещето е на нас цветните . Вие сте недемократична отживелица .

62

до Учител

преди 1 месец

Време ви е за лекарствата пак. Възползвайте се и от ранното пенсиониране ако може. С цялото ми уважение, ама сте изплискали легена.

61

До 51

преди 1 месец

Прав си. На транссексуалните от хормоните няма начин да не са разтропали чивиите и не могат да работят по-сложно работа. А и държавата като им плаща ще облекчат НПОтата

60

Анонимен

преди 1 месец

не усещате ли как Възраждане предизборно скачат с провокации? Свиди ги да дадат пари за гласуване и играят по струните на десните националисти и хомофоби. Винаги пада голям вой два месеца преди вота - преди беше за паметниците,хазарта, еврото и гейовете, сега пак е за гейовете, хазарта и еврото чакат още. Насъскват необразованите, вдигат пушек и на ти безплатна кампания и прибират за ипотеките каквото остане.

59

Учител

преди 1 месец

Тези злостни нападки само доказват, че Злото е побесняло. Но българските деца винаги ще имат нормално християнско семейство с майка и баща. Няма да се допусне осиновяване от еднополови. Това няма как да се случи на българската свещена земя. "Различните" нека си живеят, както искат. Никой не ги притеснява за нищо Но, да ни оставят на мира и най-вече децата!

58

Анонимен

преди 1 месец

Ний трретиполовите къде да се позиционираме в брака?

57

Анонимен

преди 1 месец

Заради слугинажа на другите политици,Възраждане може да излезе и първа политическа сила.Не споделям техния проруски наклон,но в случая са прави и изразяват настроенията на почти всички българи.

56

анонимен

преди 1 месец

Във Възраждане еднополовите спят в едно легло без да сключват брак. Сега така е модерно.

55

Утре

преди 1 месец

Трябва да има и хетеро бракове . Демоде . За етнографията.

54

до 54

преди 1 месец

Вярно е! Ако Путин каже на Коцето че го иска, Коцето ще се даде без да чака втора покана. Малка копейкотърсачка е той.

53

Анонимен

преди 1 месец

Кой каза ? Съседния блок младоженците и кума и кумата все с бради . Имат и цветни татуировки по глезените.

52

Анонимен

преди 1 месец

Това е най-малкия проблем на държавата мен ако питате. Да започнем с Пеевски, русофилите и мафиотите.

51

до 50

преди 1 месец

Предпочитам гейове в администрацията пред лелки от БКП и русофили, които са свикнали някой да ги носи на гърба си и нищо не правят по цял ден.