95

A

преди 1 месец

Тази космата овца от снимката не е много компетентна- закона за НПО не идва от Русия.Той идва точно от САЩ и работи там от много години,как-то и в редица други държави.В Русия са го приели съвсем отскоро .И закона против пропаганда трябва да се приеме точно сега, че ако стане на всяка крачка , тогава вече е късно.Браво на Минчев- изглежда че той е по мъжкар и по политик от голямо количество на тези меки китки в управление на България .На Радев и Възраждане- респект и успех!

94

Анонимен

преди 1 месец

Според медийният експерт доц. Георги Лозанов, сексуалната пропаганда в училищата е пропутинска. Е такива като него ще ни накарат да харесаме Путин.

93

Шокиран

преди 1 месец

Леле щом вече и гейовете вече се *** с евро-атлантическите ***...

92

AcaciyTrendafilov

преди 1 месец

Като казвам, че в България нещата са диаметрално обратни, се оказвам прав - видимо традиционалистът и човек на възраст и възпитан в условията на патриархалниния морал защитава извратеното, а уж извратения заради популярност е стожер на нормалното! Боже, колко мъка има по този свят, казал Моканина :) VPVD!

91

Анонимен

преди 1 месец

Евгени Минчев - символът на мъжеството и идол на всички патреоти и пазители на християнското семейство

90

Анонимен

преди 1 месец

Тоя как се овъртя обаче в края на интервюто. Браво на водещата. Накара го да си каже баш истината такава, каквато е - пропаганда няма, никой не може да те направи гей в училище.

89

Анонимен

преди 1 месец

То Евгени Минчев си е ходеща пропаганда. А снимката му с Копейкин е като за обложка за касета за възрастни

88

Анонимен

преди 1 месец

Да се забрани на Евгени Минчева да се показва по телевизията няма ли да е още по-полезно за децата. Това същество плюс голия г ъ з на Азис и разните там мондьо и т.н. са чиста и отвратителна пропаганда. Защо не се пищя срещу тях толкова години, сега решиха да налагат цензура на учителите и учениците. Шизофренията на копейките в действие

87

Айде бе

преди 1 месец

Лозанов много го е страх от закона за чуждите агенти , и затова приказва откровени глупости ! С този закон ще се прекрати плащане от чужди държави към НПО та в България ,а това май му бърка с боксова ръкавица някъде из отзад ?

86

Радостин

преди 1 месец

Абсолютно прав е Евгени Минчев

85

Руя

преди 1 месец

Тоя Лозанов от кои е.Май е яко мека китка скрита лимонка.На тоя да му затворят устата да не говори тъпотии.

84

Анонимен

преди 1 месец

Пълно с пропутнски *** тук, които защитават закон против ЛГБТ! И това ако не е тежък когнитивен дисонанс!

83

Николай

преди 1 месец

Поста ми е насочен към хората, които не пишат за пари тук (ако има такива, разбира се). Хора, замислете се дали не можете да се занимавате с нещо по- смислено, отколкото да четете идиотщини. Аз се ядосах за дето, противно на принципите си, си загубих своето. ПП.п. Правенето на каквото и да е, включително нищо, е по- смислено!

82

Анонимен

преди 1 месец

Е и? Като няма такава пропаганда, значи няма проблем да бъде и забранена превантивно! Какво иска да каже другарят Лозанов?

81

Косача

преди 1 месец

Лозанов, за колко се продаде бе, човек? Струваше ли си поне усилието ти?

80

Анонимен

преди 1 месец

Гледах ги. Браво на Евгени Минчев: интелигентен и майстор на тънката ирония! Ония двамата( папионката и Цънцарова) изобщо не се усетиха!Мима да бъде уволнена, защото НЕ Е безпристрастна!!!Както и по време на кромида и вълшебните елексири

79

Нормален

преди 1 месец

До До 51Вие предполагам сте плод на информирани родители ;)

78

Хаха

преди 1 месец

Лозанов е на хранилка на Дойче зеле. Къде са достойнство и чест бе г-да журналисти???

77

Анонимен

преди 1 месец

Няма, но се появява с външна намеса. По-добре да смаже главата на змията докато е малка.

76

Минуващ

преди 1 месец

"Решението е ясно: градските либерали да си имат отделни училища заедно с талибани, педофили и изнасилвачи и да си дават децата в тях, нормалните да си имаме старите училищни норми" -- Разбира се, че това е най-доброто решение, но за съжаление МОН не дава да има частни училища, които не са по старите училищни "норми" и съответно на територията са развъждат латентни елементи, които са против различните, против НПО-тата и против американците и норвежците. Трагедията се самовъзпроизвежда.