17

баба мара

преди 1 месец

никакво строителство повече ние загиваме при този климат пожари безводиесадете само дървета това място е много мръсно и шумно само дървета нищодруго населението измира младите бягат в чужбина няма кои да спортува

16

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.Явно всяко предсказание ще се сбъдне както и това че есента ще има големи масиви безредици и бунтове реши корумпирани полетици,магистрати и чиновници и крадливи псевсобизнесмени и олигарси.

15

Мнение

преди 1 месец

А да не стане така, че населението на София да излезе на революция срещу "политици, бизнесмени и правораздаватели" и да висят обесени от всяко дърво, защото също е възможно. То провокацията има някаква граница. За Хасково не ги знам как ги търпят делянчовците, ама ние скоро бойковците ще ги бесим

14

ПКП_то

преди 1 месец

До Мис Бониама вие следите въобще какво се случва???- СО са отпуск, кмета не взима такива решения самосиндикално.Това е от богатото наследство оставен от ГЕРБ, Фандъкова и арх. Здравко Здравков и арх Петър Диков.Недейте да се изказвате неподготвени.

13

Мис Бони

преди 1 месец

Съсипи София пак са в действие, ще съсипят сега и Борисовата градина

12

Евроатлантик

преди 1 месец

Това решение е взето от общинските съветници на ГЕРБ по заповед на Делян Пеевски! Кмета Терзиев и ПП-ДБ-СС са против!

11

запознат

преди 1 месец

Фенките на чорбата ке намажат.

10

Анонимен

преди 1 месец

Директорът на инспекцията Ирена Петкова мотивира решението си с това, че след като няма смъртно наказание и трудови лагери и все тая за някакви закони и върховенството на правото. Освен това има нужда от апартамент за децътъ таз се лянка

9

r3v0lv3r

преди 1 месец

Закопахте го от строителство този град, вече няма място за нищо. Въздух няма, строи се на всяко свободно кътче, никой не мисли, че трябва инфрструкура, място за паркиране, училища и детски градини. Трябват определено нови закони в тази държава, които да блокират беразборното строителство, а не да се дава правота на някакви корумипирани архитекчета да взимат решения.

8

Анонимен

преди 1 месец

Еееми като гласувате за потомък на ДС е така,сърдете се на себе си.

7

Анонимен

преди 1 месец

А Мис Бони що не изказва по въпроса,нали преди все пред камерите се натискаше да се покаже и все по Фандъкова плюеше....ааа да,ама то било само да се намърда на държавната хранилка.

6

Анонимен

преди 1 месец

И ще стане като в парка в Гео Милев,който и без това е много малък. Има блок построен в самия парк.Който не вярва да отиде да види

5

Политкоректен

преди 1 месец

Къде останаха всички велики обещания на кандидат-кметовете, включително и на избрания? Нали всички те са в СОС? Нали имаше грандиозни планове за зелена София? Пък сега точно обратното? И всичко това без тяхно знание и съгласие? Питам просто.

4

Хейт

преди 1 месец

Най-сетнееее! От кога чакахмееее! Хайде, сечете до голо, че това голямо зелено място близо до центъра на София просто дразнеше! Как пък не можеше един небостъргач човек да вдигне там? Е, вече няма да има паркове и градинки сред бетонната пустиня, ама на кого са му притрябвали? Важното е някой лев да вземем.

3

Анонимен

преди 1 месец

Айде, юруш на кооперацийките! Асфалтирайте го тоя парк, да знаем, че вече немаме такива! Ах-маци!

2

Анонимен

преди 1 месец

Много хубав МОЛ може да се вдигне в Борисовата градина.

1

Анонимен

преди 1 месец

Черепа се върна, почва да се строи в Борисовата, нещата вървят добре. Най накрая се отървахме от ГЕРБ