22

Анонимен

преди 1 месец

Ще оставим Вълка и Мавродиев, за да се захванем Булгартабак. Така я мислят Остарелите деца със специални потребности.

21

Анонимен

преди 1 месец

Партия означава Парче, Част. Всяка прослойка от обществото праща своята част представители да защитават интересите и. Многопартийната система праща много части и тези части трябва да се балансират и контролират. Това става чрез конфронтация и парламентиране, което означава обществено обсъждане. Единство и съгласие има само в диктатурите.

20

Анонимен

преди 1 месец

Тази ти маджийска се лянка пак ли я готвят за външен министър. Да ме направят мен вътрешен министър как ще ги натръшкам цялото семейство по затворите

19

анонимен

преди 1 месец

Тая бънгия като каква я питат за мнение....??

18

Анонимен

преди 1 месец

Тая баба пак прави заявка да е министър!

17

THE BEST

преди 1 месец

До 8 номер - - и тези, коите НЕ гласуват избират.... Нали знаете, че дали ще избера между сирене и кашкавал - или ще кажа, че няма да избирам нито едно от двете е все ИЗБОР!!!! Имам три избора - сирене, кашкавал или да не избирам... Като да не избирам - ПАК Е ИЗБОР..... Така, че негласувалите избират не по-малко от гласувалите....

16

Меглена първо даВиди

преди 1 месец

гредата в своето око, после да търси сламки в чуждите очи. 45 години посредствеността нарочно беше поставяна над интелекта и таланта. Партийните шайки командваха всичко и хората щат не щат даваха подкупи, за да могат да постигнат дори най-дребни успехи или за да се сдобият с нещо, което им е жизнено необходимо. Така свикнаха с корупцията.

15

Никола Стефанов

преди 1 месец

"си изградихме някаква българска демокрация" - откога анархията и узаконения грабеж са демокрация? Може би са пренаписали речника?

14

Краси

преди 1 месец

Другарката Плугчиева по образование е ГОРСКИ!ЛЕ-СО-ВЪД!

13

Анонимен

преди 1 месец

Радев каза ясно, че винаги се ръководи от конституцията и законите на страната. Може да не му харесват хората от домовата книга, но спазва закона. Това е формулата. Няма как партиите да не сложат в институциите техни хора, но законът трябва да се спазва. Трябва да има правила. Иначе няма да стане. Става по-голяма каша и идва момент, когато се стига до ситуация като тази в момента.

12

Красивая

преди 1 месец

Тьи так красивая, таварищ Плугчиева!

11

бай Ждръмби

преди 1 месец

Тази какво работи?

10

КОЙ Е ТОВА?

преди 1 месец

ТОВА ТОШКО ЙОРДАНОВ ЛИ Е?

9

Анонимен

преди 1 месец

Корупция се вихри там,където няма гражданско общество.Нашата апатия захранва банковите им сметки.Докато не разберем,че сме бедни,защото много ни крадат и не се опълчим срещу тая напаст,няма да се оправим.

8

Анонимен

преди 1 месец

Кой ги избира като само 10% ходят на избори :)))

7

Анонимен

преди 1 месец

Мара петолевката от СДС :)))

6

До 2

преди 1 месец

До до1 - Те само изглеждат различни, но еднакво негодни. Всъщност, всички те са деца и внуци на една и съща партия-майка. Днешното партийно уж-разнообразие е само за парлама. Коренът им е един и същи, борбите им са не за благото на народа или за справедлив обществен ред, а за големия черпак и за местенце колкото е възможно по-близко до общия казан/държавната хазна.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това се случва,защото всички сме подкупни-народа се задоволява с малко,а тия по върховете с много.

4

Права е жената!

преди 1 месец

45 години наши хора действаха "в нечий партиен интерес" и всеки си знаеше мястото! А през последните 35 години на различни позиции успяват да се промушат и хора от други партии, които облагодетелстват техните си съпартийци. На какво прилича това?! Върнете ни държавата! Все пак, ние сме партия столетница и е редно нашите хора да са с предимство.

3

КИРЕ

преди 1 месец

ИЗГОРИХА АРХИВИТЕ НА ЦК НА БКП ,ПРИКРИХА ТЕХНИТЕ АГЕНТИ КАТО ЖЕЛЕВ ,ИВАН КОСТОВ, И ОЩЕ СТОТИЦИ КОИТО И СЕГА ТРОВЯТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ ,НАРОДА ГО РАЗБРА ,НО ВЕЧЕ Е КЪСНО ,ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ Е ПЪЛНА КАША