45

Iordan Ivanov Douser

преди 4 седмици

ТИП на облъчването обемно ,усукващо остро електромагнитно !!Увреждан обем 80 % около пациентите на стола вкл главата и сърцето.ДА се конфискуват всички телевизори от зъболекарски кабинети,лаболатории,операционни Зъболекарката се принуди да исключи телевизора след като я помолих учтиво няколко пъти.Наложи се да посетя отново същия кабинет след около 25 минути.. ТЕлевизора работеше и облъчваше пациентка с отворена УСТА.Експерти да проверят по смъртни актове за пациенти на зъболекари.

44

След коментара на 44

преди 1 месец

се питам този какъв професор е след като не прави елементарните разлики в медикацията? Повторение на изказването с цитат от 44 . . . антивирусни медикаменти няма и до ден днешен.Антибиотиците действат само срещу бактериални инфекции.

43

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези антивирусни медикаменти за които плачеш, професоре? Доколкото знам аз ефективни антивирусни медикаменти няма и до ден днешен.Антибиотиците действат само срещу бактериални инфекции.

42

Мнение

преди 1 месец

Най-големият проблем, според мен са СЗО и ти! Що триеш Горгана Полова?

41

Мнение

преди 1 месец

Най-големият проблем, според мен са СЗО и ти! Що триете бе ***?

40

Анонимен

преди 1 месец

Брат, нищо лично ама откакто се кълчи в тия телевизионни шоупрограми авторитета ти е некъде към нулата вече, та не ми философствай за ваксини и пандемии.

39

Анонимен

преди 1 месец

Цитат:*Сарко* (саркофаг) е капсула с човешки размер и елегантен дизайн за самоубийство. Тя беше представена в Швейцария преди няколко дни след две години спорове, съобщава агенция Ройтерс.Създателите ѝ твърдят, че капсулата с аеродинамична форма предлага пътуване във времето и пространството, от което никога няма да се върнете.Истината е, че машината предлага възможност на всеки човек да се самоубие без външна помощ. Влизайки в нея кандидатът за доброволна смърт с натиска един бутон:))

38

Йосиф от Босфора

преди 1 месец

И ракията ли свърши Проф.Кантарджиев !?!

37

Edin tam

преди 1 месец

До 36. Амидофен има от Химакс фарма, а Сулфатиазол от Гален фарма.

36

Анонимен

преди 1 месец

Как се унищожава измисления от докторите Рак! В един стъклен буркан слагаш зелени орехови шлюпки и ги заливаш с чист етилов алкохол. След 30 дена изваждаш зелената течност и я наливаш в стъклени шишенца. Всеки ден един час преди ядене си слагаш една супена лъжичка в чашка с прясно мляко и я изпиваш. Унищожаваш всичките 200 видаПаразити в стомаха и в кръвта. Билката Пелин унищожава седемте стадиума на паразита докато стане от яйце на голямПаразит, а яйцата с Карамфилови семена!

35

Анонимен

преди 1 месец

Рак няма! В червата на човека живеят 200 най - различниПаразита. Те снасят яйца, които влизат от червата в кръвта и нашата имунна система ги унищожава. Когато пием Бира в която има тежки Пропилов и Изопропилов алкохол, белите кръвни клетки не избиват яйцата и се развиват 7 стадиума и акоПаразита ти влезе в Мозъка или в Черния дроб и от там започне да снася яйца то дофтораците викат че имаш Рак на Мозъка или Черния дроб. Та унищожиПаразитите и унищожи най-големиятПаразит Дофтора!

34

Дядо Шиндо

преди 1 месец

Ако бяхме нормална държава, Кантарджиев, заедно с другите мошеници, които плашеха хората, щяха да са в затвора! Колко хора умряха от онкологични заболявания, заради липсата на прегледи, защото тези платени клоуни плашеха хората по телевизията и ограничиха възможностите им за прегледи!

33

Анонимен

преди 1 месец

Другарю Проф Кантарджиев..... Учени от Българската Академия на Науките по Евтаназия по време на Аутопсия са доказали, че ако си честен, работиш неуморно за общото благо и не грешиш, то в следващия си живот имаш шанса да попаднеш в СССР и да се срешнеш горе на небето с другаря Сталин!

32

Анонимен

преди 1 месец

Нема страшну, ве!!! Експериментъ шъ продължи до крайния и успешен Резултат, а именно, 8 Млрд. - 7 Млрд. = 1 Млрд. Ние с вас, едва ли ще попаднем в числото на този 1 Млрд., но пък има надежда, че поне една част тези 7 Млрд може да влязат в... Рая.

31

Анонимен

преди 1 месец

Родителите! Те не са ви оставили, когато сте биле млади, така че не ги оставяйте когато те са стари и не им помагайте с ковидови инжекции, понеже нямало кой да работи за тях, за да им плащат пенсиите! Млади моми и млади момци... никога не повишавайте глас на вашите родители - те са ви научили да говорите!

30

Анонимен

преди 1 месец

Седем мой приятели починаха в продължение на двете ковидови години след ваксинация и бустерна доза. Бог да им помогне в отвъдното.... Поклон!

29

до 28

преди 1 месец

Х (фотосинтеза)+Y(лечебно гладуване)=Жив... в Астрала!!!! -))))

28

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен29 ако си в северозападна българия, може да питаш съседа си. ще типрепоръча откъде да си вземеш лекарство, и кво да ядеш.

27

Анонимен

преди 1 месец

След ковид измамата на сатанистите ,сега същите подготвят нова измама наречена маймунска шарка .Вече започнаха нмедийте да всяват паника с измислени случай на маймунска шарка и така да правят хората на маймуни.Това се случва веднага след като 5 страни от ЕС въведоха така наречения ваксинационен паспорт.Целта на Брюксел е до 2026 във всички страни от съюза да бъде въведен този паспорт.Така,че за пореден път конспираторите излязоха прави ,че ни чака цифровия концлагер.

26

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен27 има четирима излекувани. подробности никой не казва.