28

Анонимен

преди 1 месец

Целта бе да се лиши Европа от евтин газ и да се намалят приходите към Русия. Съответно започна да се доставя скъп газ от "приятели" , което срина икономиката на ЕС. Само се запитайте , защо толкова време се води война в Украйна, а единствената тръба към Европа не се пипа, а бе взривен СП с троен капацитет? Това не е работа на украинците 100% !!!

27

и за слепите е видно

преди 1 месец

само нашите американофили повтарят безмозъчно глупости!

26

Анонимен

преди 1 месец

Построяването на Северен поток беше виновник за войната срещу Украйна, а руската зависимост от газ беше най-голямата заплаха за Европа и спонсор на Русия. Германия лъже цяла Европа със зелени политики, за да спира развитието на Източна Европа, обвинява Унгария, че е руски поддръжник. Защо и е на Германия газопровод с лошия руски газ?

25

Анонимен

преди 1 месец

А нещо ново за украинския фронт има ли?

24

Анонимен

преди 1 месец

Ако накой вярва, че украйна е взривила СП, с нищо не може да му се помогне.

23

Анонимен

преди 1 месец

Като сън ми изглежда 2014,но и 2020,22 до сутринта на оня февруари.Каквото и да е било,русия се прецака и унищожи всички,които и вярваха и я пишеха с гл.буква.Едно е да мразиш сашт и европейското лгбТИ в политически вариант.Разбирах Ви.Но,да обявиш Война именно,а не сво на всички, тръгваш да избиваш украинци,промивайки мозъците на твоите да бъдат роби и да ръкопляскат,а повечето имат роднини в тази Украйна...Минахте всички граници ,дано сега само ще плащате .Толкова лошо не може да пребъде!

22

анонимен

преди 1 месец

Русия не би атакувала Украйна без разрешение на Северна Корея.

21

Шолц

преди 1 месец

Че марионетките на САЩ не са много умни е факт, но най-якото е че Германия основно и Франция в частност са най-прецаканите.Хем икономиката им се занули - купуват си газ от трети страни на двийни цени, който пак е руски, хем дават най-много пари на физическия извършител на причинилият им срива в икономиката - УкрОайна. Европейци, евроатлантици, евроджендъри, абе с една дума, стискай зъби и се кланяй на САЩ

20

Анонимен

преди 1 месец

На крива русия, вселената й пречи. Една баба от Уфа тези дни много детайлно обясни защо русия е такова пропаднало място от човешка гледна точка. Видеото го има навсякъде онлайн и е доста забавно.

19

Още санкций

преди 1 месец

Заради санкциите и заради северен паток, всички танкери с петрол и втечнен газ се превръщат в "легитимни" цели, примерно на хусите в Йемен. Освен това, втечнения газ ще гърми доста зрелищно по телевизията или във видео по интернет. Който иска подобна война, ще я получи.

18

Анонимен

преди 1 месец

Украйна не би направила нищо без САЩ понеже са им нещо като наемни войници т.е. слуги. И за ЕС се отнася.

17

Празни приказки

преди 1 месец

Ще, ще, ще и вероятно.Излезте с НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства и с КОНКРЕТНИ ЛИЦА.С догадки и САЩ са виновни и баба знае!

16

Четвърти,

преди 1 месец

Турски поток си беше доста добре платен и Борисов е безгласна буква в цялата история. Щяха да го направят с него или без. Тя цялата ни държава е такава откакто се "съюзихме" със "съюзници", дето от векове се опитават да заличат България. Иначе цялата приказка за 6 смели украинци, които взривили три от тръбите само с помощта на една лодка да я разправят за лека нощ на невръстни дечица. Ти приятелю, може да вярваш във феи, елфи и Дядо Коледа, ама аз не.

15

Анонимен

преди 1 месец

Пълен смех. Некво семейство укри атакувало потоците едва ли не с шнорхели. Ако вярваме на подобни бабини деветини, значи наистина много сме закъсали.

14

русоФашистите

преди 1 месец

се оплакват за тръбопровода , а преди това избиха хиляди от своите съседи , бомбардирайки и засипвайки с ракети - училища, детски градини, електроцентрали, жилищни блокове.Да горят в ада русофашистите и техното нацистко Жуже.

13

Гледна точка

преди 1 месец

Глу.пости. Ама то не е Украйна, която е атакувала. Е, типично в стила на КГБ и Кремъл, може да са наели украински руснаци да го направят.

12

Бум

преди 1 месец

Сега когато всу в Курска област бягат и умират с стотици нещо няма вече гръмки статии и фейкове а?!

11

Евроатлантик

преди 1 месец

Ред е и на Турски поток да гръмне!

10

Бай Дрън

преди 1 месец

"Дълги години се опитвахме да заинтересоваме нашите европейски партньори и да им продаваме втечнен газ. Те обаче внасяха от Русия... Не,не можем да позволим СП... (Как ще предотвратите снабдяването на Европа с руски газ през СП?) Не, няма как да позволим... С всички възможни средства! "

9

Анонимен

преди 1 месец

2014г Крим се размина без драскотина за руснаците но не и сега