64

Точен

преди 1 месец

НПО-та нямат нищо общо с гражданското общество и с интересите на народа. Те са еничари срещу България, лично познавам десетина НПО-деятели, 90 % впрочем деятелки, които са антибългари. Донякъде са свестни тези, които помагат на хора с увреждания, но от останалите не виждам полезни.

63

Рендето

преди 1 месец

Нали ви казах вчера - НПО!!!!!!! Всички се досещаве кои са и под чий контрол са НПО-тата в Бг, и под чия методика, и директиви ваботят!!!!! За албанските реотани ще намекна - ЦК на Вашингтон и Брюксел и техният Международен Отдел - ЦРУ.

62

Анонимен

преди 1 месец

ОСВЕН, ЧЕ НПО-та СА ПОЛУЧИЛИ 16 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ МОН, НЕ РАЗБРАХ КАКВО ОБЩО ИМАТ НОРВЕЖЦИ И АМЕРИКАНЦИ ОТ ЗАГЛАВИЕТО???...

61

Wlade

преди 1 месец

Някой знае ли как се кандидатсва и влиза в такова НПО, доказва ли се понякой начин, ако може без да си махам чурката, че като гледам то там е голяма далавера...

60

112112

преди 1 месец

НПО-тата са ОПГ (организирани престъпни групи) и като такива трябва да се криминализира съществуването и дейността им. Работят срещу нацията и личността!

59

Ванката

преди 1 месец

Откъде на къде ние, данъкоплатците ще финансираме разни неправителствени организации и фондации??? Не е ли достатъчно, че плащаме за правителствени и държавни структури!? Които не само че нищо не правят, а крадат и вредят! НПО-тата се финансират от благотворителност, не от бюджета на нацията и нямат право да правят политики, нито пък да влияят върху обществото.

58

националист

преди 1 месец

Кой каза че България е бедна държава?Ако едно кириливо министерство е раздало камара пари,какво ли е в земеделието,туризма?Богатия бате!Магистрали в чували,вълк за 150 милки,направо не е истина???!!!!Емирствата могат спокойно да ни завидят!

57

Yes

преди 1 месец

Крайно време е да бъде приет закон срещу чуждестранните агенти. Да вземем пример от САЩ - при тях работи от почти 100 години!

56

Никой ли не забеляза

преди 1 месец

Тези 16 милиона са само от МОН. А от другите министерства? Освен от държавата, повечето неправителствени организации имат и финансиране от чужди държави и организации. НПО-тата са цяла армия с огромни средства, работещи главно срещу интересите на България. Дано Възраждане успеят да спрат източването на пари от нашите данъци и се въведе американският закон ФАРА ( не руският, че е много мек ).

55

npo

преди 1 месец

НПО-тата са паралелна държава. .Това трябва да се осъзнае. Много МНОГО е опасно. Чрез НПО в Грузия и на други места стават кървави преврати. Липсата на информация сред масите е умишлена. Изключително е опасно!!!! ..................................................Ако беше демократично и мило , в САЩ нямаше да са забранени и нямаше да се предвиждат санкции, включително затвор, за НПО с чуждо финансиране. Безобразно срамно и позорно е в системата на българското образование да се допускат наивници !

54

Ужас

преди 1 месец

то НПО-то звучи като плашило за тукашните тираджии, защото не разбират, че да се възползват няма някой да ДОЙДЕ да им даде пари ами те трябва да си ги заслужат с нещо

53

Бай Иван

преди 1 месец

Голяма изненада, а ;)

52

Анонимен

преди 1 месец

преди да приема акъл от САЩ, министърът е правилно да направи справка какъв и колко акъл произвеждат в САЩ и с какво образование са персоните по върховете на властта. Актуално : Камала Харис. Завършила бакалавър по някаква икономика, след това за 2 ДВЕ години право и броени ( до 3) години след това става главен прокурор на щата Калифорния !!!!!! Каква липса на квалифицирани кадри трябва да е в държавата, за да има човек право да заеме такъв пост в УЖ най- държавата в света?!

51

Анонимен

преди 1 месец

И вълка ли НПО въртеше, че му дадохте 150 милиона?

50

Анонимен

преди 1 месец

Фондация Стъпките ... ти помага при всички стъпки в твоята транзиция от мъж към жена и от жена към мъж ... нали така?

49

Анонимен

преди 1 месец

Дали са милиони на вятъра.Да ги бяха дали да нахранят бедните и да ги научат да пишат.

48

Анонимен

преди 1 месец

"НПО не са проблем, ако са от другата страна на държавата. Когато финансирането им от държавата това вече е ГИГАНТСКИ ПРОБЛЕМ! Напълно ги обезсмисля, защото са зависими и не отразяват гражданското общество, а интересите на държавата" - Но ако аз направя НПО, което твръди, че въглехидратите и шоколада са виновни за рак, болести, безплодие и прочие, давам милиони за това, съветвам хора, да правят протести и бойкоти ... не е зор ... докато не разбреш, че имам зеленчукова борса :)

47

Анонимен

преди 1 месец

Краси Гигов от БЧК е голям далавераджия, раздават си къщи по селата с Николай Петров, който не знаеше, че има дъщеря. Прокуратурата прикрива сигнали от години. Сигурно смъркат там кокаин с Любо Спасов и с онази шефка на медицински надзор

46

Мир

преди 1 месец

До Анонимен: Явно на гейпарада не ти е провървяло днес, за това си толкова ядосан.

45

Анонимен

преди 1 месец

НПО не са проблем, ако са от другата страна на държавата. Когато финансирането им от държавата това вече е ГИГАНТСКИ ПРОБЛЕМ! Напълно ги обезсмисля, защото са зависими и не отразяват гражданското общество, а интересите на държавата