131

Малкия дявол :)

преди 4 седмици

Ахааа! Пак ли приказки за лека нощ деца? :) Не разбра ли че с криминалета няма да ни приспи. Заспивам спокойно само с мега пълни джобове бе дето Трактор. Мега пълни! Аре да не разправям, че знам къде си. Много хора ги е страх за живота ти ама ако не те интересува че съм бедна и как живея що да ми пука дали няма да те очистят наистина а?

130

Един Българин

преди 4 седмици

Хайде, стига с този НЕбългарин Асан Омеров!

129

До Шерше ла фам 110

преди 4 седмици

След кратко проучване в интернет смятам, че русата жена вляво от Алексей Петров на снимката е Васка Бакларова, бивш председател на УС на Съюза на стопанска инициатива. Алексей Петров е бил изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива и снимката вероятно е от събиране на ССИ.

128

Анонимен

преди 4 седмици

а Мавродиев къде е?

127

По времето на Денков

преди 1 месец

Щом е бил издигнат за кандидат президент през 2011 г., доц. Алексей Петров е бил не само бизнесмен и университетски преподавател, но и политик. Убийството му също е политическо, а в материалът е пропуснато да се отбележи, че то беше извършено по времето на правителство с министър-председател Николай Денков.

126

Щирлиц

преди 1 месец

Е какво искате?Нали едно време разкриха кой уби Луканов,и всички гледахте няколкогодишно представление по въпроса.Имайте търпение,пиесата не е свършила.

125

Кени

преди 1 месец

При такава последна терапия не се оставят живи свидетели!Правило 1 !

124

ГДБОП

преди 1 месец

За да разкрият убийците трябва да изкарат на светло какво е вършил, преди да го отстрелят. А ако изкарат на светло какво е направил, ще излязат на светло и ония в Парламента и в министерствата, които още са живи и трябва да влязат в затвора. Затова нито Трактора - Алексей Петров, нито Нотариуса - Мартин Божанов, Васил Илиев, Поли Пантев, Косьо Самоковеца - нито едно разкрито поръчково убийство. Много хора знаят кой и защо го е гръмнал, но някой ако си отвори устата, трябва да каже откъде знае.

123

До 129

преди 1 месец

Да говориш несвързани неща има при мнооого психични болести, при тумори не знам.

122

Ако бяхте чели

преди 1 месец

Щяхте да знаете,че е имал много сериозен тумор в мозъка и последната година е говорил само несвързани неща.Който го е убил му е направил услуга,ама не четете.

121

Анонимен

преди 1 месец

Заслужава медал. Спаси държавата от един мафиот, който се месеше в политиката, приятел на Киро и Кокоро.

120

Анонимен

преди 1 месец

в неговия случай с нещата с които се занимава и начините по който пречи на разни хора подобни на него, тва не е убийство а по-скоро самоубийство. така са хората като се облекат във власт и почват да се мислят за недосегаеми и един ден едно парче олово им напомня кои са.

119

Рендето

преди 1 месец

Е, вие кво искате, поръчителите, които Управляват Държавата да се самообвинят и сами да се натикат в затвора??? -))))

118

uha

преди 1 месец

Господинът беше от мутро-управленският епи на БГ , на алчен бабаит и биография му измислиха, доцен( до цент крадеше) то бая политик рева с крокодилскии сълзи на гроба, ама бая майки реваха с истински от него). Нещо като Пригожин. И си го утрепаха щото нямаше вече нужда от него. В мафиотска държава само мутренските кланове се сменят. Сега следим довчерашните акрани Дугань и дебелото мумче дето заради него баща му си смени фамилията?!

117

анонимен

преди 1 месец

Мутрите се разреждат. Това е добро. Да се готвят следващите мутри.

116

Да попитам:

преди 1 месец

Има ли разкрито поне едно убийство на някой от мутренските среди в държавата ни? Защо да очакваме,че за бащата на "Октопода" ще има?!

115

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 117 Не по-добър от Борисов.Беше заобграден само от престъпници ! И бих добавил-не толкова умен,като Боката ! В тези среди глупавите не виреят !

114

Анонимен

преди 1 месец

Няма заподозрени защото прокуратурата трябва да разследва себе си!!!Хотел Берлин!!Там е ключа от бараката.

113

Анонимен

преди 1 месец

А нямаше помен за една година от убийството на Къро. Доста показателно.

112

Анонимен

преди 1 месец

Четете книгите на Григор Лилов и ще видите истинското лице на тая О-Т-Р-Е-П-К-А Алексей Петров!! Мръсната му душичка да гние в ада до век и веков!!!