14

Fena

преди 4 седмици

Булгаргаз ще фалира поради една проста причина: От 20 години ТЕЦ София не си плаща газа към доставчика и понеже никой не иска да дразни електората на столицата, докараха до фалит държавното дружество. Парадокса е, че точно столичани се пенят на тема "пазарна икономика", но не искат да проумеят, че истинската цена на парното е сегашната по 4 (най-малко). Но днес вече нищо не е парадокс. Както казват психолозите: "Няма здрави, има непрегледани!".

13

Туск

преди 4 седмици

Еми да фалира беее..... мене тва кво ме интересува. Омръзна ми с моите пари да спасяваме поредния държавен ***. Ама щяло да стане проблем. ПРосто не ме вълнувате. И да не сте вие други ще са . Пазарната икономика празно място не търпиц Ще дойде чужд частен оператор и ще се оправят нещата. Е да вярно ще изнася печалбата зад граница ама поне няма да краде като вас дураци. Аййй сиктирр ОКАДАР.

12

Накратко :

преди 1 месец

Нали това е идеята - фалит,приватизация,разграбване, национализация и делкане между наштЕ ора... Неустойките ще ги плаща ***, налЕ?

11

До 5

преди 1 месец

И какво общо има тук Асен и Кирил и "скъпата газ в Чирен" ?Сделката беше реализирана с помощта на американците , и на прилична цена .А Боташ си е чист секс , само че ние сме от страната на булката , и ако България е платила само за един ден пари с които е ощетена хазната , всички участници и организаторите на тоя грабеж веднага в затвора, делото после!?

10

Алито от София

преди 1 месец

До вчера казваха че Боташ не искат преговори с България, но след като се разбира че Булгаргаз ще фалира и тогава ще хванат второ място, са готови за преговори, но друго е много важно, кой сключи този толкова неизгоден договор за България, дали не беше Б.Б.и К.Д.,за който танкер писаха че искал да мине гратис през Месин ,Турция за Арабските страни, а бил пълен с медицински медикаменти за няколко милиарда евра, и Ердоган го конфискува

9

Мен

преди 1 месец

Та нали Румен Радев, договори сключването на договора с Боташ?!?Сега всеки месец плащаме милиони, задължително!!!Него да съдят за фалита на Булгаргаз!

8

Ром'с

преди 1 месец

Или неграмотници са сключвали договора,или продажници (нац черта) или пазара се изменили и нашите не са предвидели някои неща ,или пък е политическа поръчка ...да не се допусне Руски газ през Турция за нас и Европа,а да се купуват"евтиният" американски сгъстен газ ...или ги разбери какво става в тез държава на далаверджии и продажници.

7

Порно на Държава

преди 1 месец

Ми да фалира. Много хубава новина. Хем кърлежите комунисти и ДС отрочетата на клоновете ще изпадат.

6

Ботаж

преди 1 месец

Значи лоша новина ше фалира.Ееех случихте на резидент и на политици.Такъв секс не сме правили никога.По милион на ден у студ и пек.

5

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана със скъпата газ в Чирен нагнетена от Кировото правителство и Асен лъжеха усилено и Лена по телевизиите

4

Нане

преди 1 месец

Матрияла, пак, ще плати щетите... Споко... Питайте тия от топлофикация шоплука, колко пъти матрияла им плати щетите, след, кат ежегодно фалират и матрияла пак им плаща дълговете, пъ мани друго, мисирките да ги поне попитат с, колко раздут щат са, и кви заплати се изплащат на персонала в посттоянно губеща фирма.... ===))) това, ако беше в друг щат на бугаристаня от отдавна да са го закрили... КРАДЦИ... Затова, ще плащате скъп ток... На шопете требе да им е коНфорт...

3

Ха,ха

преди 1 месец

Дреме му на Радев,че Булгаргаз ще фалира.Той нали си взе комисионната.

2

Анонимен

преди 1 месец

Турците ли са виновни, не, те си гледат интереса, имат си подписан договор.

1

Анонимен

преди 1 месец

Газпром не успя да ни принуди да плащаме в рубли и чрез радев и росен христов искат да ни фалира дружеството