15

Никола Стефанов

преди 1 месец

То само слепец не би я видял. Четвърт век Кумчо Вълчо върти далавери необезпокояван, и сега, внезапно, спешно и неотложно, започнаха да го бият отвсякъде. Едва ли някой би повярвал, че органите на реда внезапно са се събудили от десетилетна кома и са решили да си свършат работата.

14

Анонимен

преди 1 месец

Хайде бе! Сериозно ли? :()

13

Обективен

преди 1 месец

А защо прокуратурата не разследва кредита на Свинкчта от КТБ ? Отговор - Шиши и прокуратурата са " ДYпe и гaщииии ".

12

Дебелия фа т мак

преди 1 месец

Е Десар нормално да му се привиждат такива неща.Кога хванат некой от неговите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Баце отлага но не забравя! Беше кмет при Гайтански. Сега му дойде времето и на него! С Пеевски ще му видят сметката и сметта ще отиде при ... Пеевски! С лека ехидна усмивчица си каза, че няма да му се размине на Вълка. Който не си плаща, държавата му се изсипва с цялата си сила.

10

Билла Фен

преди 1 месец

Тоя не се ли наяде?Старите СеДеСари се покриха,тоя още лидер се води?Синоним на лидер е водач.Какво и къде води тази хурка?

9

Праведен

преди 1 месец

Аз пък съзрях, че колкото и избори да се провеждат, все сте си гола вода !

8

шушу мушу

преди 1 месец

Молдовски капитан ще откара яхтата на Румен Гайтански-Вълка към Дубай. Докато Румен Гайтански успя да се замине за Дубай минавайки на път през Гръцкото си имение , яхтата за 1 милион остана в Бургаското пристанище. За яхтата купена с пари от заема от ББР съобщи сайтът бърд бг още през 2021 година. Лично Бойко Борисов е задействал влиянието си за да получи Молдовският капитан бързо виза съобщава бг компас ком

7

Анонимен

преди 1 месец

Чадър има тогава, когато държавата е овладяна от партиите, а не се управлява от институциите. ---- Невероятно изречение. Дай да гласуваме тогава за институции. Защо се занимаваме с партии, които, като спечелят мнозинство или направят коалиция, овладяват държавата? Нали партиите назначават хората в институциите. Кой тогава да е овладял държавата?

6

Анонимен

преди 1 месец

Откак стана съюзник на Сектата повече за мен този не съществува.

5

Анонимен

преди 1 месец

Всичко срещу Гербб се трие и.плюе!Започна изборната "агитация" на Геппи!

4

Анонимен

преди 1 месец

*** разбира се, когато всички говорят по една и съща тема, а ти си бита карта и пенсионер, имаш тежък избор - или не участваш, или отиваш и говориш най-баналните очевидни неща.

3

Анонимен

преди 1 месец

Този от къде се изказа?От имота в Южна Франция купен с комисионните ,които взе за американските таралясници,които я получили скоро,а не.

2

Анонимен

преди 1 месец

Каракачанов е предател - продаде душата си Сектата на Сциентологията , Една от групата секти на движенето Ню Ейдж .. Настана Време разделно - сектите превземат душите на българите , отречете се от тях - това е единственото решение.

1

Анонимен

преди 1 месец

Всички се интересувате от белото и кеша! Хората, заради които уж работите, кучета ги яли!